2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
En çok kiloyu ilk üç ay alıyormış ondan sonra azalıyor kilo alımları
Gerçekten bizdede başta çok iyiydi şimdi o halden eser yok ama bunada şükür tabi
Yok kız nerde, belki daha şişmanlamışızdır.
ben bu hafta spora ve yüz yogasına başladım bakalım ne kadar yapabileceğim
Günün yorgunluğunun üstüne spor yapmak çok kötü bişeymiş ama mecburum
İlkinde bir sorunum yoktuda ikinciden sonra ve bu yaşta bu göbek benim pskolojimi bozacak
Dümdüz yapmaya kararlıyım

Yok kız nerde, belki daha şişmanlamışızdır.
Zayıflayalım, en azından okul bıtmesıne 2 ay var , vermemz lazımm.. Grup aç gelirimm bır ara adımm yarısmasına katılmıstm .. Dıyetısyen haftada 3kez kardıyo istiyor .. Growwithjo diye hısey bıldum ona baslıcam yarın .. Leslie eskıdı artık

Sana kocaman masallahıkı çocukla bunları yapıyor olmak .. Esımjn bir akrabası da yuz yogası egıtmenıymıs , bayramda tanıştık kadın beklıyorum mutlaka dedı de , ben daha tuvalete tek başıma gıdemıyorum diyemedim ayıp olmasın dıye , cok geç uyuyor kızım da yarım saatlık onlıne görüşmeye bıle vaktım yok ya

Benim kızın kilosu 10 kg. Çok yemek seçiyor maalesef hiçbir sebzeyi ve kahvaltılığı yemiyor. Yediği pilav, yoğurtlu çorba, muzlu pankek nadiren de yumurta canım sıkılıyor
Bız hala kahvaltıda mama gıbı beslenıyoruz.. Bırgun ırmıklı yumurta diğer gün tarhanalı yumurta , yenılıklere hıc açık deıl , ıkıncı lokmaada ağzını kilitliyor..

Bu şartlar altında bi de spor mu yapıcaz
Geçen sene başlamıştım sonra çok hasta oldum.
Bi süre daha bunlar rafa kalktı bende
Benimkiler de çok geç uyuyor. Biri erken uyusa öteki uyumaz.

Benim kızın kilosu 10 kg. Çok yemek seçiyor maalesef hiçbir sebzeyi ve kahvaltılığı yemiyor. Yediği pilav, yoğurtlu çorba, muzlu pankek nadiren de yumurta canım sıkılıyor
Ye kızım hadi kızım gibi biraz da zorlayıcı bir dil kullanıyor musun benimki de kilo az geçen hafta yeğenim geldi o geleli masada sürekli bir şeyler yiyoruz bizi göre göre sürekli ne yiyorsak istedi çekirdek yiyoruz istiyor çıkarıp veriyoruz ama az yiyor. Benimki de köfte ver pankek ver kek ver asla eline alıp yemiyor hiç sevmiyor bu şekilde bir sunumu. Tencere yemeği.

Bende de tek göbek var ayva göbekten hallice sadece karın pilatese baslayacagim yüz yogasini japon birinden ne yapardım ya bugün acilen baslamaliyim genç görünmek varken neden yaşlı goruneyim ilerde

Yok canım bir ara güzel yiyordu dişten sonra düzeni bozuldu yediği zaman teşvik ediyorum alkışlar vs. Yemeyince zorlamıyorum. Şuan ablamdayım herkes yese de yine yemiyor. Kek gofret çikolata görse hemen istiyor benimki

Kahvaltılık keyfi isterse yiyior istemezse yemiyordu farkettim ki domatese bayılıyor bende salata yapmaya başladım bol domates zeytin yumurta peynir karışımı bazen yoğurt minicik minick doğrayıp yediriyorum şimdilik bakalım nereye kadar idare edersek

Bu şartlar altında bi de spor mu yapıcaz
Geçen sene başlamıştım sonra çok hasta oldum.
Bi süre daha bunlar rafa kalktı bende
Benimkiler de çok geç uyuyor. Biri erken uyusa öteki uyumaz.
Bende de tek göbek var ayva göbekten hallice sadece karın pilatese baslayacagim yüz yogasini japon birinden ne yapardım ya bugün acilen baslamaliyim genç görünmek varken neden yaşlı goruneyim ilerde
Siz çalışıyorsunuz vakit bulmanız zordur
aradığım hemen herşey internette mevcut spor için youtube ve uygulama kullanıyorum dört beş senedir ara ara yapabiliyordım yüz yogasıda youtubede var ama gel görki akşama kadar dinlenmek için yer arıyorum üstüne tekrar hareket zoruma gidiyor buarada hasta gibiyim emzrdiğim sürece boğazımın ağrısı geçmiyor
Tek dinlendiğim an emzirirken onda bşle koltuk örtülerinş düzlüyorım

Allah yardımcın olsun valla , ben tek bebekle pert oldumm

Kızlar şu an bebeklerinize kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz ve hangi marka aldınız link varsa memnun olduğunuz atar mısınız kız bebek için soruyorum numara açısından
Vicco 19 giyiyor, ondan önce adidasın ilk adım ayakkabısı vardı o da 18 numara ama kalıp farkı var. Vicconunki daha geniş kalıp. Ayakları etli olduğu için bazı ayakkabılar olmuyor.
Vicco Anka II Basic Kız İlk Adım Pudra Günlük Ayakkabı Bunun yeşili var bizde biraz çabuk kirleniyor. Ayak numarası büyüdü sanırım 21 e geçicez. Vicconun güzel yazlık ayakkabıları da var. Bir de yeğenimin yazlık igoru vardı dönüşümlü giydiririm.
Şunlar tam yazlık kumaştan:

Ay bu kirlenme işine nasıl çözüm bulacağız ayrıca artık ilk adım ayakkabısı giydirmeyecegiz illa hafif mi olmalı yine de

Ay bu kirlenme işine nasıl çözüm bulacağız ayrıca artık ilk adım ayakkabısı giydirmeyecegiz illa hafif mi olmalı yine de
Bende onu düşünüyorum cigitten almıştık bizde yeni daha köyde leş gibi oldu makinaya atmayı düşünüyorum elimdenyıkayacaktım uğraşmayayım dedim inşallah yapısı bozulmaz

Ayak tabanı rahat esnek olmasına bakıyorum ben. Vicconun botunu da almıştım kalın taban ama ayağına giyerken zorlandığı için çok giydiremedim rahat benim bebem sıkıntıya gelemiyor . Valla ıslak mendille şöyle bi siliyorum ama olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…