2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik. Ben nasıl birşey alayım bakıyorum şimdilik. Sağdakını kardesım kullandı o benzeri bişey evde gündüz yatırırdı.
Mamma smile olan tarz da bebek felan düşmesin tavsiyesi olan varmı?
Odama da park yatak düşündüm.

Eklentiler

• IMG_20230718_163651.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230718_163627.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 49
Bende portatif hamak beşik alacağım nasipse gündüz salonda uyutmak bi yere misal anneme giderken kalmaya götürmek için ilk oğlumu onunla büyütmüştüm aşırı kolaylık sağlamıştı bana denizde bile sorunsuz uyutmuştum uzun süre de kullanılıyor bir yaşına kadar belki daha uzun kullandım... Bende oda şimdilik düşünmüyorum park yatak anne yanı alacağım

İçime kurt düştü
Haftaya tatile gidicem öncesinde randevu bulursam gideyim o zmn

Kızlar dün tetanoz aşısı olduğum da hiç bir şeyim yoktu, geceden beri kıvranıyorum. Kolum çok ağrıyor yüzüm gözlerim ateş gibi yanıyor sanki korona olmuşum gibi çok halsizim her yerim ağrıyor. Eşim gelince hastaneye götürecek hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Biz anakucağını 4moms mamaroo 4.0 aldık, puseti de mamas papas tercih ettik. İkiside oldukça kullanışlı gözüküyor ama bebiş sevecek mi göreceğiz

Kızlar daha önce paylaşmıştım.Ben daha vakit var diye randevu almadım. İstediğim doktoru kaçırdım.

Emsey Hospital Oya Pekin Periontolog ile randevumu şimdiden olurşturdum. ( Emseyde Oya hanım sadece cuma-cumartesi luyormuş.21-24 hafta aralığında muayneleri yapıyormuş. Muayne ücreti 1800 TL)
Ben randevuların bu kadar hızlı dolacağını bilmiyordum. Haftanız erkensede kızlar ayıntılı için randevularını alın derim.

Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği için
Normal Doğum 10.500 TL // Zorunlu Sezeryan 12.000 TL // İsteğe bağlı sezeryan =15.500 TL fiyat verdiler.
Mayıs ayında 1300 TL olan Ayrıntılı Ultrason için 2535 TL yeni fiyat söylediler ( Çok uçuk bir artış yapmışlar)(22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor)- Dr. Khayal İsmayılov ( Muayne sırasına soruları pek cevaplamıyormuş benim içime pek sinmedi)

Okan Üniversite Hastanesi Pro.Eray Çalışkan Ayrıntılı Ultrason İçin 1800 TL dediler ( Benim aklıma şimdilik yattı bu doktorunda pendik civarında çok olumlu yorumunu duydum.)( Fiyat ne kadar süre geçerli tam bilmiyorum . Temmuz zammı şuan eklenmedi heralde) ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)( Eylül'e Kadar Tüm randevuları dolmuş)

Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL Doktor Kadir Bey ilgileniyormuş.

Pendik Bölge Hastanesi - Hakan Gürbüz - Sadece Çarşamba günleri hastanede 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş)

6 Temmuzdan geçen hafta araştırmıştım.
Fikir olsun,fiyatları değişenler olmamıştır umarım

Aynen salonda gündüz yatırmak için hamak bakayım nasıl bişey. Anne yanı Park yatak alıcam ona karar verdım marka ne olur arastırayım.

Bahçelievler medipolün güncel fiyatları çok daha fazlaymış normal doğum 12500, zorunlu sezeryan 17500 zam gelmeden önce isteğe bağlı sezeryan 25000 di şimdi bilmiyorum. Doçent doktorda takipliyim diye mi aradaki fark bilemedim. Ayrıntılı için hiç fiyat almadan direk randevu aldım. Doğumda suit oda gecelik +3000 ldrp oda +5000. Özel sağlık sigortamın doğum teminatıda pul oldu. Fiyatıda sabitlemiyorlarmış maalesef.

Aynen salonda gündüz yatırmak için hamak bakayım nasıl bişey. Anne yanı Park yatak alıcam ona karar verdım marka ne olur arastırayım.
Tek ipli olmasın ona dikkat et tek tarafta çift ipli olsun daha güvenli oluyor denge yönünden

Doktor farkı çok oluyor malesef muayne ücreti bile doktora göre belirleniyor ama bu kadar uçurum olmasını anlayamadım doğrusu

Ben kinderkraft kına aldım 5 şekle giriyor

Doktor farkı çok oluyor malesef muayne ücreti bile doktora göre belirleniyor ama bu kadar uçurum olmasını anlayamadım doğrusu
Üstelik başka bir zam olması durumunda doğum yapılan günkü fiyata tabii olacakmışız. Bir miktar ödeyip fiyatı sabitlemek istemiştik olmadı. Ben de anlayamadım gerçekten

Benim 3 sene önce parmağım kesilmişti dikiş atmadan önce tetenoz aşısı yaptılar 2 3 gün ben de böyle olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…