- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.881
Bende yaptırmayacağım ...Kızlaar bende 19 haftalığım aranıza yeni katıldım bu tetanozu yaptırmasak ne olur acaba kuzenim doktor ve aşı yaptırmamamız gerektiğini söylüyor kendi iki çocuğuna da yaptırmadı çocuklar cin gibi maşallah kocamanda oldular
Ben sadece kendime değil doğduğu zaman bebeğime de yaptırmayacağım ilk oğluma da bazı aşıları yaptırmamıştım bilseydim hiç birini yaptırmazdım zaten iki yaşından sonra hiç bir aşısını yaptırmadım gönlüm o yüzden rahat azda olsa şuan 10 yaşında ve elhamdülillah hiç bir sıkıntı yaşamadım bedenine antibiyotik bile sokmadım normal hafif gripler dışında şükürler olsun hastalığı olmadıKızlaar bende 19 haftalığım aranıza yeni katıldım bu tetanozu yaptırmasak ne olur acaba kuzenim doktor ve aşı yaptırmamamız gerektiğini söylüyor kendi iki çocuğuna da yaptırmadı çocuklar cin gibi maşallah kocamanda oldular
Biraz avantajımız su oluyor Ocak zammıni yemeyecegizYalniz gercekten hersey uçtu bugun bende ayrıntılı için randevu aldım cenk gezer den fiyatı 2500 olmus kızımda cok memnun kalmıştım yine ona gideyim dedim yani adam hakkediyor kesinlikle ama iste fiyatlar aldi başını gidiyordogum zamanı fiyatlar iyice uçar gibime geliyor allah yardimcimiz olsun
Ben de ondan korkuyorum bı kaç yerde daha okumuştum dinlenmeye çalışıyorum.Erken doğum riski oluşturuyor olabilir canım ayaklarını yukarı uzatarak uzan
Var canımDevlette detaylı ultrason yok mu hanımlar..
Var ama sıra çok olduğu için ileri tarihe alabiliyorsun mesela ben samsunda Eylül ortası dediler o zamana kadar zaten çocuk 29 hafta falan oluyor herhalde, sıra bulabilirsen yapılıyorDevlette detaylı ultrason yok mu hanımlar..
ben de cam olamayani aldim primeden o gun canim aslinda bu biberonlarin baslik cesitleri de varmis ay ay o yuzden ilk basta cok almak istemiyorumKDV + prime day indirimleri diğer firmaların çok çok altında fiyat verdi. Trendyoda 580 TL olan iklili cam biberon 300 denk geldi . ara ara takip etmek lazım büyük firmaların kampnayalrını
Mersin toros devlete gityim kadin dogum burda detayli yok dedi sehir hastanesine kadin doguma git o seni perinotolog icin yonlendirsin o bolumden sira al dedi.Devlette detaylı ultrason yok mu hanımlar..
Merhaba sizdemi mersindesiniz şehir hastaneside mü devlet oluyor bir ultrason için özele okadar vermek istemiyorum doğum değil bişey değil sadece bakılıyor yaptırmakta istemiyorumda sırf bebeği izlemek içinMersin toros devlete gityim kadin dogum burda detayli yok dedi sehir hastanesine kadin doguma git o seni perinotolog icin yonlendirsin o bolumden sira al dedi.
Uygun fiyatli olanlar da oluyor araştırırsanMerhaba sizdemi mersindesiniz şehir hastaneside mü devlet oluyor bir ultrason için özele okadar vermek istemiyorum doğum değil bişey değil sadece bakılıyor yaptırmakta istemiyorumda sırf bebeği izlemek için
evet geçen hafta hastaneleri aradığımda perinatoloji doktorlarını özellikle sordurmuştum.Perinatoloji mi bu doktorlar?
ben 160 ml olanı yenidoğan için yavaş akımben de cam olamayani aldim primeden o gun canim aslinda bu biberonlarin baslik cesitleri de varmis ay ay o yuzden ilk basta cok almak istemiyorum
Eşim Mersinli canim 2 ay burdayiz sehir hastanesi yapiyormusMerhaba sizdemi mersindesiniz şehir hastaneside mü devlet oluyor bir ultrason için özele okadar vermek istemiyorum doğum değil bişey değil sadece bakılıyor yaptırmakta istemiyorumda sırf bebeği izlemek için
Var canım ben devlette 18 ağustosa tam gününe göre verdi isteyen devlette isteyen özelde yaptırıyor ben oğlumda da devlette yaptırdım her şeyi tek tek söylediler memnundumDevlette detaylı ultrason yok mu hanımlar..
Ben 17 haftalıkken gitmiştim gayet iyiydi her şeyi, detaylı ultrasonum 22+5te. O tarihe kadar geleyim mi diye sordum, bir ayı geçirme gel dedi doktor. Bugün magnezyum ilacı yazdırmak ve bebişi göreyim diye gittim iyiki gitmişim doktor suyu biraz fazla bebeğin dedi. Yutmada sorun olma ihtimali ya da gebelik şekeri yüzünden oluyormuş geçen haftadan beri şekeri biraz fazla kaçırdım büyük ihtimalle ondan oldu çünkü 17 haftada detaylı baktı her şeye öyle bişey söylememişti. Hemen şekeri kesmeye karar verdim, meyve de fazla yiyorum onu da azaltıcam inşallah. Gitmekte fayda var diye düşünüyorum.İlkten banada uzun geldi.
Tüm kan dğerlerim bebeğin durumu gidişatı hepsine baktı bir sonraki randevunu atlayabilirsin. Bir problem yada sıkıntı hissedersen gel onun dışında ayrıntılıya kadar beklemende problem görmüyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?