- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.861
Maşallah canımİlkten banada uzun geldi.
Tüm kan dğerlerim bebeğin durumu gidişatı hepsine baktı bir sonraki randevunu atlayabilirsin. Bir problem yada sıkıntı hissedersen gel onun dışında ayrıntılıya kadar beklemende problem görmüyorum dedi
Bir şey olacağını sanmıyorum yaİnşallah gittiğimde çok geç falan demezler çünkü tetenoz aşım yok 20sene olacak heralde en son vurulalı bide bunla uğraştırıyorlar yaa
Canım sen gittiğinde sana 2. Genel izlem yaptı mı aile hekiminBir şey olacağını sanmıyorum ya
Oyuzden esimle kullanmak icin priam tek basima kullanmak icin 360twist tatil icin libelle aldik. Kriter cok secenek cokEğer tek başınıza bebekle dışarı çıkma konusunda rahat olmak istiyorsanız travel bebek arabaları pişmanlıktır. Benim için en önemli kriter hafif olması ve pratiklik oldu şahsen kendi aracınız ile ve bebekle yalnız dışarı çıkacaksanız (çok sık) kabin boy bi bebek arabası bakmalısınız. Görümcem priam ı ne kaldırabildi ne indirebildi tek başına, en büyük pişmanlığı da ona verdiği para. Ben ilk 6-8 ay için doona sonrası için de chicco goody plus kullandım (tek elle açılıp kapanıyor ve hafif) Doona yı zaten anlatmama gerek yok.
Bebek arabası biraz da tarz meselesi. Kriterinizi belirleyip ona göre hareker etmeniz gerekiyor.
Ya insanlari da anliyorum ozellikle tup bebek cok ama cok zor bir surec. Bazi isim yapmis kisiler de dogru tedavi ile sonuca ulasilabiliyor. Ben tercih etmedim seninle ayni fikirdeyim. Nasip isi bu olucaksa olucak zaten dedim. Ama 3-5 kere deneyip olmasaydi belki bende giderdim. Ama sirf marka icin bazi seylere inan senden daha karsiyim.Bana biraz ilginç geldi açıkcası.
Bir doktoru sırf ünlü diye tercih etmek ?
İbrahim Bey'in doğurduğu çocuğun benim doğuracağım çocuktan ne gibi bir farkı olabilir ki?
Tüp bebek özel bir süreç. Tüp bebek tedavisi ve devamı kaynaklı tercih edenlere birşey diyememOyuzden esimle kullanmak icin priam tek basima kullanmak icin 360twist tatil icin libelle aldik. Kriter cok secenek cok
Ya insanlari da anliyorum ozellikle tup bebek cok ama cok zor bir surec. Bazi isim yapmis kisiler de dogru tedavi ile sonuca ulasilabiliyor. Ben tercih etmedim seninle ayni fikirdeyim. Nasip isi bu olucaksa olucak zaten dedim. Ama 3-5 kere deneyip olmasaydi belki bende giderdim. Ama sirf marka icin bazi seylere inan senden daha karsiyim.
Ben yaptirdim ama ole bi durum varsa bence bize degil doktoruna sor. Bana kendi doktorumda herkes yaptir dedi. Ama sende belki durum farklidirKizlar tetanoz asisi yaptirmayacak olaniniz var mi? Benim ilk hamileligim riskliydi.doktor dogumu tetikler, kasilmalarini artirir diye yaptirmami istemedi. Ben de yaptirmamistim. Simdiki hamileligim de riskli, daha doktora sormadim yaptirayim mi diye
Benim cevremde tup bebek olmadan bu doktorlara giden yok. Ben de tup bebegim ztn. Bana da bi laf solenmesinin sebebi oydu. Ama ilk sefer icin ic gudulerimi dinlemek istiyorum die savusturdum herkesi.Tüp bebek özel bir süreç. Tüp bebek tedavisi ve devamı kaynaklı tercih edenlere birşey diyemem
Ama normal yolla gebelik yaşamış birinin illedi İbrahimden başkasına doğurtmam ısrarı benim için ilginç bir durumdur.
Tüp bebek çk uzun ve stresli bir süreç bu doktor bey o konuda çok başarılıysa tabiki bütçesi ve maddiyetı elveren tercihini ondan yana kullanır.
Senin cinsiyet bellimiydi kızKızlaaaar ACİİİİL yardım
temizlikçi arıyorum tercihen iki kişi tek olursa iş bitmeden gitmeyecek biri olmalı İstanbul Anadolu yakasında kartal da oturyorum var mı tanıdığınız veya önerip yönlendireceğinz güvenilir birilerii
Çarşamba günü için istiyorum annemn evime döneceğim bir aydır evde değilim dip köşe kapı duvar derin temizlik olacak
İbrahim hocaya referansla gittik biz mesela, şansa bırakmak istemedik. riskli gebeliklerde kendisi çok başarılı. etrafımızda kimden duyduysak çok memnun kaldılar. eşimle benim çok sorunumuz yoktu ama 2 yıl denedik olmadı ve bilmediğimiz birçok şeyi onun araştırması sayesinde öğrendik. ufak da olsa bazı sıkıntılar varmış, daha önce gittiğim 2 farklı doktor vardı hiçbiri fark etmedi ve İbrahim hocaya gidince farkı anlamış olduk. toplamda 2 kere gittik kendisine belki İbrahim hocayla bi süre devam etseydik normal yollarla olurdu ama artık benim psikolojim bozulduğu için biz daha fazla uzatmak istemiyoruz tüp bebek yapalım dedik hemen bizi yönlendirdi.Bana biraz ilginç geldi açıkcası.
Bir doktoru sırf ünlü diye tercih etmek ?
İbrahim Bey'in doğurduğu çocuğun benim doğuracağım çocuktan ne gibi bir farkı olabilir ki?
İweeet erkek ikinci erkek geliyorSenin cinsiyet bellimiydi kız
Perinatoloji mi bu doktorlar?Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği için
Normal Doğum 10.500 TL // Zorunlu Sezeryan 12.000 TL // İsteğe bağlı sezeryan =15.500 TL fiyat verdiler.
Mayıs ayında 1300 TL olan Ayrıntılı Ultrason için 2535 TL yeni fiyat söylediler ( Çok uçuk bir artış yapmışlar)(22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor)- Dr. Khayal İsmayılov ( Muayne sırasına soruları pek cevaplamıyormuş benim içime pek sinmedi)
Okan Üniversite Hastanesi Pro.Eray Çalışkan Ayrıntılı Ultrason İçin 1800 TL dediler ( Benim aklıma şimdilik yattı bu doktorunda pendik civarında çok olumlu yorumunu duydum.)( Fiyat ne kadar süre geçerli tam bilmiyorum . Temmuz zammı şuan eklenmedi heralde) ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)
Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL Doktor Kadir Bey ilgileniyormuş.
Pendik Bölge Hastanesi - Hakan Gürbüz - Sadece Çarşamba günleri hastanede 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş)
6 Temmuzdan geçen hafta araştırmıştım.
Fikir olsun,fiyatları değişenler olmamıştır umarım
Bu durumda kişiler 2 ye ayrılıyor aşı karşıtı olanlar ve taraftarları diye. Kendi adıma aşı taraftari bir insanım öğretmenim çocukların birinin kirpiğinin göze yakın tarafında kızamık çıkmış ve çocuğun gözünde hasar bırakmış çocuk lise öğrencisi hocam annemler kızamık aşımı yaptirsalardi ben bugün böyle olmayacaktım belki dedi. Çocuk içten içe ailesini sucluyordu inanılmaz şekilde aile ile iletişim problemi oluşturmuştu bu sorun aile geldiğinde hocam okumuş akrabalarımız vardı yaptırmayın zehir onlar dedi yaptırmadık bilsek yaptırmaz mıydık dedi. Bu olaya tanık olduktan sonra hamilelik ve bebeklik döneminde yapılması gereken aşıların hepsini yaptırmaya karar vermiştim Allah korusun ileri de bir şey olursa acaba keşke demek istemiyorum.Kızlaar bende 19 haftalığım aranıza yeni katıldım bu tetanozu yaptırmasak ne olur acaba kuzenim doktor ve aşı yaptırmamamız gerektiğini söylüyor kendi iki çocuğuna da yaptırmadı çocuklar cin gibi maşallah kocamanda oldular
Erken doğum riski oluşturuyor olabilir canım ayaklarını yukarı uzatarak uzanBenim ilk hamileliğim bebiş hep kafası aşağıda duruyor daha 18.haftadayız doktorum dinlen yorma kendini diyor sadece . Aşağıda durması sorun oluyor mu ya da olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?