2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
YouTube hoca var cemal ünlü sanırım. Asıya oda karsı sanırım onu dınledım olmasam zararı olurmu, cok aklıma yatmadı ası olayı

Çok şükür önemli olan iyi olman tetanoz maalesef ki ağır bir aşı bu tür semptomlar çok yaşanıyor için ferah olsun zararı olduğundan değil
Evet maalesef öyleymiş dün yaptırdığımda hiç bir şeyim yoktu gece başladı nedense

Ahh canım sende çok şey yaşamışsın. Ben çok acemiydim okuldaki arkadaşların gittiği doktor çok iyiydi ama kadın hekim olsun diye ona değil onun çalıştığı özel hastaneye (nasıl bir mantık ise diğer doktorlar da iyidir diye düşündüm hiç araştırmadan salak gibi o p.slik kadına gittim) işte sonu kötü bitti benimde şimdi kızım 13 yaşında olacaktı. O yüzden erken evlenmemeli insan erken çocuk sahibi olmamalı. Kendime de çok kızıyorum sen nasıl öğretmensin işte o günden sonra aşırı Pimpirikli kimseye güvenmeyen özellikle doktorlara güvenmeyen bir insan oldum.
Aynen devlette çok hasta bakıldığı için evet tecrübesi daha fazla oluyor kesinlikle. Devlette de prosedür ve eski cihaz sorunu var. Mesela dış gebelikte özel direk çok yeni iken teşhisi koydu.Devlet emin olamadı.

Ben yatağın hava almasını ve yıkanmasını istediğim için airwave yatağını aldım ekstra Allah nasip ederse Park yatak kullandığım müddetçe onu kullanacağım bebek yüzüstü bile yatsa yatak hava akışı sağlıyor bir de kılıfı ve yatagin kendisi yıkanabiliyor sünger vb istemedim bu gıda polimerinden üretilmiş

İlk gebeliğinde herkes hata yapıyor bence ilk gebelikte insan sanıyor ki aa karnıma düştü kesin dünyaya gelecek sonra insan öğreniyor ki her karna düşen dünyaya gelmiyor bu da tecrübe oluyor bir baktığımız şeye 10 bakıyoruz

Bunu mu söylemstnz Park yatagıda varmıs bu markanın.
Bu da aynı markanın ama ben elektrikli olan ana kucağı tercih etmedim bebeği tamamen içine koyuyoruz bu kadar erken elektriğe maruz kalsin istemedim bu markanın park yatagi bir de böyle altı vakumlu plastik oturma kabini aldım bir de bu oyun minderi var 3 in 1 arada onu aldım aşırı tatlı hem üstünde oyuncak konuyor istenirse üstü kapanıyor ev oluyor istenirse her şeyi çıkıyor uzun dümdüz minder oluyor meyve emzikleri var ek gıda süreci için ben indirmeden oioi aldım ama kapağı yokmuş çok pişman oldum araştırdım elelenin meyve emziği de oioi aynı segmentte ve kapaklı o zaman görseydim Elele alırdım onu da

Bu kadın doktor meselesi bizde de oldu arkadaşım hamileydi o zaman kadın Doktora gidiyordu biz de ona gidelim dedik ben de hiç beğenmedim sonra eşi geldi 4 umuz yakın arkadaşız eşi geldi eşime ben karımı erkek Doktora götürmem ben kıskanç bir erkeği vb dedi biz de o arada bebeğim durumu da iyi değil biz de erkek kadin bıraktık iyi doktor arıyoruz eşime sen nasıl adamsın demeye getirdi eşim bir şey demedi 4 5 hafta sonra detaylı ultrason zamanı geldi Erzurum'da kadın perinatolog yok mecbur erkeğe gittiler orada da doktor bobreginde genişleme var bebeğin dediler bu sefer ikisi de yana yakıla iyi doktor aramaya başladılar erkek kadın fark etmez diye o zaman eşim dedi ki Mehmet insan eşini bebeğini düşündüğü zaman adam olur karısını sadece kadın doktora götürdüğünde değil. O zamanlar geçti Yaz geldi memleketlerine gittiler kısa şort askılı takıldılar fotoğraflarini görünce eşimle birbirimize baktık doktor karnını görürse sıkıntı var başkası görürse sıkıntı yok diye
(Dini olarak hassasiyet gösteren insanlar apayrı macoyum erkeğim diye bunu yapanlar çok ayrı yerdeler )

Ay aklıma gelmişken sorayım yanılmıyorsam siz bir bebek arabası tavsiye etmiştiniz o hangisiydi mesajlar geride kaldı bulamadım bir türlü
Canım ben kinderkraftin bebek arabasını çok beğeniyorum annem başka aldığı için alamayacağım ama alsaydim kesinlikle kinderkraft alırdım. Düşünürseniz Kinderkraftin lesse mama sandalyesi de çok güzel ilk 6 ay ana kucağı tekerlekli sonra mama sandalyesi

Yaa ben çok salağım ben hep sandım karnımda bişey olacak karnımda ölürse kalbi durursa kordon bağlanırsa kaka yaparsa filan ne kadar çevreden şeyler duyduysam hep sandım anne karnı tehlikeli ordan sağ çıkarsa bebek yaşar. Meğerse vaktinde günü gününe giden çocuk zamanında doğan daha önemliymiş. Tabiki mümkünse normalde olan. Acı tecrübeler. Sayelerinde güvenmemeyi öğrendik. Panik atak değilim ama baya telaşlı bir insana döndüm.
Onlarda komikmiş ya. Erkeklerin kafası tuhaf ya. Hamilelikte halbuki cinsel organ geri planda doktor karından muayene ediyor hep. Cahillik işte.

bebegin kilosunu soruyorum kac kgya kadar ustte yatirabiliriz
Bebegi zaten 6 aya kadar ustte yatirmak lazim sadece. Oglum 6 aylikti tutunup kalkamazdi oyle. Bi gun park yatagin ust katindan dustu. Cok korkmustuk. Simdi 2.de 5-6 aylikken hemen alt kata indirmeyi dusunuyorum park yatagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…