- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.961
Doktor magosit yazmis. Onu kullaniyorumKızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı ne kullanıyorsunuz acaba ?
Evet maalesef öyleymiş dün yaptırdığımda hiç bir şeyim yoktu gece başladı nedenseÇok şükür önemli olan iyi olmantetanoz maalesef ki ağır bir aşı bu tür semptomlar çok yaşanıyor için ferah olsun zararı olduğundan değil
Pendik bize çok uzak maalesefBacım onlar para tuzağı bırak Allah aşkına değiştir geç olmadan doktoruda hastaneyi de Pendik medipole başladım bende saadet hanım müthiş tavsiye ederim
Magvital kullanıyordum bitince tekrar yazdırdım eczacı muadil vermiş magnorm diye bir ilaç. Aynısı mı diye sordum evet demişti sinir oldumKızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı ne kullanıyorsunuz acaba ?
Ahh canım sende çok şey yaşamışsın. Ben çok acemiydim okuldaki arkadaşların gittiği doktor çok iyiydi ama kadın hekim olsun diye ona değil onun çalıştığı özel hastaneye (nasıl bir mantık ise diğer doktorlar da iyidir diye düşündüm hiç araştırmadan salak gibi o p.slik kadına gittim) işte sonu kötü bitti benimde şimdi kızım 13 yaşında olacaktı. O yüzden erken evlenmemeli insan erken çocuk sahibi olmamalı. Kendime de çok kızıyorum sen nasıl öğretmensin işte o günden sonra aşırı Pimpirikli kimseye güvenmeyen özellikle doktorlara güvenmeyen bir insan oldum.O da doğru fazla para veren az para vereni az para veren hiç vermeyeni hiç vermeyen çok vereni eleştiriyor. Benim de ilk gebeligim sikintiliydi özel hastaneye gittim sorun yok dedi. İlçedeki doktora gittim ödem var dedi kesede bana ilçe doktoru nereden bilecek edecek dediler doçente gittim üniversiteside sorun yok dedi 1 hafta sonra gel kalp atışına bakalım gittim kalp atışı var 1 ay sonra gel dedi gittim bu bebek ödem toplamış kalbi durmuş dedi 12 haftalık hamileydim şimdi bakıyorum bunların ilçedeki doktorun gördüğünü görebilmesi 2 ayı buldu. Ben o günden sonra tövbe ettim üniversite hastanesinde doçente prof vb gitmeye çünkü öğrencileri oluyor ve artık onlar doktor değil öğretmen oluyorlar adam bana açıklama yapmadan öğrencilerini çağırdı ben orada ağlıyorum öğrencilerine bebeğim üzerinden ders anlattı sorsan koca doçent özel muayene ediyor
Aynen devlette çok hasta bakıldığı için evet tecrübesi daha fazla oluyor kesinlikle. Devlette de prosedür ve eski cihaz sorunu var. Mesela dış gebelikte özel direk çok yeni iken teşhisi koydu.Devlet emin olamadı.Canım zaten özel hastanede çalışan doktorların cv bakıyorsun çoğu devlet hastanesi nam yapmış Doktorlar o doktorlar işi orada sürekli hasta bakarak iyice öğreniyorlar öğrendikten sonra özel hastane gidiyor hadi gel bizimle çalış 1 gün önce devlet Hastanesi'nde ücretsiz muayyene eden doktor 1 gün sonra 2000 TL karşılığında muayyene başlıyor
Park yatağı kullandığın süre boyunca kullanabilirsin 10 yıl garantili airwave5 cm kac aya kadar kullanilacak canim
Ben yatağın hava almasını ve yıkanmasını istediğim için airwave yatağını aldım ekstra Allah nasip ederse Park yatak kullandığım müddetçe onu kullanacağım bebek yüzüstü bile yatsa yatak hava akışı sağlıyor bir de kılıfı ve yatagin kendisi yıkanabiliyor sünger vb istemedim bu gıda polimerinden üretilmişBen internetten indirimden maxicosi marka aldım park yatak ama yatak kısmı bak ekte görsel koydum o şekilde yani şimdi yatak mı almalıyım ekstra bu kullanılır mı? Bilmiyorum ondan yatak ve bebek arabasını mutlaka fırsat bulursanız görüp alın
İlk gebeliğinde herkes hata yapıyor bence ilk gebelikte insan sanıyor ki aa karnıma düştü kesin dünyaya gelecek sonra insan öğreniyor ki her karna düşen dünyaya gelmiyorAhh canım sende çok şey yaşamışsın. Ben çok acemiydim okuldaki arkadaşların gittiği doktor çok iyiydi ama kadın hekim olsun diye ona değil onun çalıştığı özel hastaneye (nasıl bir mantık ise diğer doktorlar da iyidir diye düşündüm hiç araştırmadan salak gibi o p.slik kadına gittim) işte sonu kötü bitti benimde şimdi kızım 13 yaşında olacaktı. O yüzden erken evlenmemeli insan erken çocuk sahibi olmamalı. Kendime de çok kızıyorum sen nasıl öğretmensin işte o günden sonra aşırı Pimpirikli kimseye güvenmeyen özellikle doktorlara güvenmeyen bir insan oldum.
Aynen devlette çok hasta bakıldığı için evet tecrübesi daha fazla oluyor kesinlikle. Devlette de prosedür ve eski cihaz sorunu var. Mesela dış gebelikte özel direk çok yeni iken teşhisi koydu.Devlet emin olamadı.
Bu da aynı markanın ama ben elektrikli olan ana kucağı tercih etmedim bebeği tamamen içine koyuyoruz bu kadar erken elektriğe maruz kalsin istemedimBunu mu söylemstnz Park yatagıda varmıs bu markanın.
Böyle aşılar etkisini genelde 6 8 saat içerisinde gösterir canım tamamen vücuda dağılma olduğu içinEvet maalesef öyleymiş dün yaptırdığımda hiç bir şeyim yoktu gece başladı nedense
Ay aklıma gelmişken sorayım yanılmıyorsam siz bir bebek arabası tavsiye etmiştiniz o hangisiydi mesajlar geride kaldı bulamadım bir türlüPark yatağı kullandığın süre boyunca kullanabilirsin 10 yıl garantili airwave
Bu kadın doktor meselesi bizde de oldu arkadaşım hamileydi o zaman kadın Doktora gidiyordu biz de ona gidelim dedik ben de hiç beğenmedim sonra eşi geldi 4 umuz yakın arkadaşız eşi geldi eşime ben karımı erkek Doktora götürmem ben kıskanç bir erkeği vb dedi biz de o arada bebeğim durumu da iyi değil biz de erkek kadin bıraktık iyi doktor arıyoruz eşime sen nasıl adamsın demeye getirdi eşim bir şey demedi 4 5 hafta sonra detaylı ultrason zamanı geldi Erzurum'da kadın perinatolog yok mecbur erkeğe gittiler orada da doktor bobreginde genişleme var bebeğin dediler bu sefer ikisi de yana yakıla iyi doktor aramaya başladılar erkek kadın fark etmez diye o zaman eşim dedi ki Mehmet insan eşini bebeğini düşündüğü zaman adam olur karısını sadece kadın doktora götürdüğünde değil. O zamanlar geçti Yaz geldi memleketlerine gittiler kısa şort askılı takıldılar fotoğraflarini görünce eşimle birbirimize baktık doktor karnını görürse sıkıntı var başkası görürse sıkıntı yok diyeAhh canım sende çok şey yaşamışsın. Ben çok acemiydim okuldaki arkadaşların gittiği doktor çok iyiydi ama kadın hekim olsun diye ona değil onun çalıştığı özel hastaneye (nasıl bir mantık ise diğer doktorlar da iyidir diye düşündüm hiç araştırmadan salak gibi o p.slik kadına gittim) işte sonu kötü bitti benimde şimdi kızım 13 yaşında olacaktı. O yüzden erken evlenmemeli insan erken çocuk sahibi olmamalı. Kendime de çok kızıyorum sen nasıl öğretmensin işte o günden sonra aşırı Pimpirikli kimseye güvenmeyen özellikle doktorlara güvenmeyen bir insan oldum.
Aynen devlette çok hasta bakıldığı için evet tecrübesi daha fazla oluyor kesinlikle. Devlette de prosedür ve eski cihaz sorunu var. Mesela dış gebelikte özel direk çok yeni iken teşhisi koydu.Devlet emin olamadı.
Canım ben kinderkraftin bebek arabasını çok beğeniyorum annem başka aldığı için alamayacağım ama alsaydim kesinlikle kinderkraft alırdım. Düşünürseniz Kinderkraftin lesse mama sandalyesi de çok güzel ilk 6 ay ana kucağı tekerlekli sonra mama sandalyesiAy aklıma gelmişken sorayım yanılmıyorsam siz bir bebek arabası tavsiye etmiştiniz o hangisiydi mesajlar geride kaldı bulamadım bir türlü
bebegin kilosunu soruyorum kac kgya kadar ustte yatirabilirizPark yatağı kullandığın süre boyunca kullanabilirsin 10 yıl garantili airwave
15 kgbebegin kilosunu soruyorum kac kgya kadar ustte yatirabiliriz
Hahaha o 190bin tl ye ayakkabi alirken dusundu yawAllah hepimize yardım etsin. Seni beni kalmadı. Çağla Şikel e bile spor ayakkabı alırken düşündüren ekonomi bizi ne yapmaz.
Yaa ben çok salağım ben hep sandım karnımda bişey olacak karnımda ölürse kalbi durursa kordon bağlanırsa kaka yaparsa filan ne kadar çevreden şeyler duyduysam hep sandım anne karnı tehlikeli ordan sağ çıkarsa bebek yaşar. Meğerse vaktinde günü gününe giden çocuk zamanında doğan daha önemliymiş. Tabiki mümkünse normalde olan. Acı tecrübeler. Sayelerinde güvenmemeyi öğrendik. Panik atak değilim ama baya telaşlı bir insana döndüm.İlk gebeliğinde herkes hata yapıyor bence ilk gebelikte insan sanıyor ki aa karnıma düştü kesin dünyaya gelecek sonra insan öğreniyor ki her karna düşen dünyaya gelmiyorbu da tecrübe oluyor bir baktığımız şeye 10 bakıyoruz
Onlarda komikmiş ya. Erkeklerin kafası tuhaf ya. Hamilelikte halbuki cinsel organ geri planda doktor karından muayene ediyor hep. Cahillik işte.Bu kadın doktor meselesi bizde de oldu arkadaşım hamileydi o zaman kadın Doktora gidiyordu biz de ona gidelim dedik ben de hiç beğenmedim sonra eşi geldi 4 umuz yakın arkadaşız eşi geldi eşime ben karımı erkek Doktora götürmem ben kıskanç bir erkeği vb dedi biz de o arada bebeğim durumu da iyi değil biz de erkek kadin bıraktık iyi doktor arıyoruz eşime sen nasıl adamsın demeye getirdi eşim bir şey demedi 4 5 hafta sonra detaylı ultrason zamanı geldi Erzurum'da kadın perinatolog yok mecbur erkeğe gittiler orada da doktor bobreginde genişleme var bebeğin dediler bu sefer ikisi de yana yakıla iyi doktor aramaya başladılar erkek kadın fark etmez diye o zaman eşim dedi ki Mehmet insan eşini bebeğini düşündüğü zaman adam olur karısını sadece kadın doktora götürdüğünde değil. O zamanlar geçti Yaz geldi memleketlerine gittiler kısa şort askılı takıldılar fotoğraflarini görünce eşimle birbirimize baktık doktor karnını görürse sıkıntı var başkası görürse sıkıntı yok diye
(Dini olarak hassasiyet gösteren insanlar apayrı macoyum erkeğim diye bunu yapanlar çok ayrı yerdeler )
İyi de onun bir günlük geliri ile en az o ayakkabıdan 3 tane alınır. Sen bir günde 3 ayakkabı parası kazanıp da düşündün müHahaha o 190bin tl ye ayakkabi alirken dusundu yaw
Bebegi zaten 6 aya kadar ustte yatirmak lazim sadece. Oglum 6 aylikti tutunup kalkamazdi oyle. Bi gun park yatagin ust katindan dustu. Cok korkmustuk. Simdi 2.de 5-6 aylikken hemen alt kata indirmeyi dusunuyorum park yatagibebegin kilosunu soruyorum kac kgya kadar ustte yatirabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?