- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.981
Banada sanki 5-6 ayda alt kata geçer gibi geliyor. Zaten 5-6 ay reflü yatağında gündüz uyur park yatakta gece uyur sonra alt kataBebegi zaten 6 aya kadar ustte yatirmak lazim sadece. Oglum 6 aylikti tutunup kalkamazdi oyle. Bi gun park yatagin ust katindan dustu. Cok korkmustuk. Simdi 2.de 5-6 aylikken hemen alt kata indirmeyi dusunuyorum park yatagi
Ayy yüzde yüzz hatta ben videoda yakaladım minicik hareketi, bebişi de 4 gündür hissediyorumKızlar ben bazen bebiş hareket ederken karnıma da bakıyorum, bazı hareketleri dışardan belli oluyor ama çoğu yerde 6 aydan önce de dışardan gözlenemez diyor, eminim de gördüğüme doğru mu görüyorum acaba ?
Aha ben 6.dozu belki de 7.dozu olacak olabilirimKızlar ben 2019’da 1 doz 2021 de 1 doz daha tetanoz yaptırmışım, sağlık ocağı 3. Doz için pazartesiye randevu verdi, benim gibi 3. Dozunu yaptıracak olan var mı? 3. Doz gerekli mi gerçekten de acaba
Ay teşekkür ediyorum canım bir an fazla mı olacak acaba dedim biraz da aşıdan korkuyorum bende fena yan etki yapıyorAha ben 6.dozu belki de 7.dozu olacak olabilirim
Eğer zorunlu değilse yaptırma, ben bugün çok kötü oldum sanki koronaymışım gibiAy teşekkür ediyorum canım bir an fazla mı olacak acaba dedim biraz da aşıdan korkuyorum bende fena yan etki yapıyor
Ay inşallah zorunlu değildir bir kendi doktoruma sorayım yarınEğer zorunlu değilse yaptırma, ben bugün çok kötü oldum sanki koronaymışım gibi
Teşekkür ederim canımAy inşallah zorunlu değildir bir kendi doktoruma sorayım yarınyaptırdığım zamanı hatırlıyorum kolumun ağrısından ağlamıştım yüzüm gözüm ateş gibi yanmıştı.. çok çok geçmiş olsun canım sana da
Tamam canım bir sorayım, hayırlısı artıkTeşekkür ederim canımzorunlu değilse yaptırma veya doğumdan sonra yaptır gerçekten zor ya
Aaa ilk defa duyuyorum canım hiç öyle bişey söylemedi doktorumTetenoz aşısının olduğu hafta izlemde yapılmasi gerekiyormus yaptıran var mı ben yarın gideceğim inşallah bu kanda bir cmm tarzı bir mikroba genel değerlere bakılıyor eğer o cmm tarzı olan şey yüksek çıkarsa çok acil tedaviye baslaniyormus kimseye doktoru soylemedi mi
Ben de araştırıyorum bir türlü bulamadım tatildeyiz sağlık ocağına gittik o da 2. İzlem olacak kanı saat 10 a kadar alıyoruz dedi yolladı size de sorayım dedimAaa ilk defa duyuyorum canım hiç öyle bişey söylemedi doktorum
Yaaa kimse anlamıyor mu canımArkadaşıma da yaptılar ama hamile olduğumu hala kimseye söylemedigim için soramiyirumsadece hatırlıyorum o testinde mikrop çıkmıştı aile hekimi aradı sevk ediyorum il merkezine hemen gideceksin tedavi olman gerekiyir diye apar topar gitmişlerdi orada tekrar test almışlardı negatif çıkmıştı
Annemler benim normal doğumdan korktuğumu sezeryqn isteyeceğimi sanıyorlarmış . Dedim ki benim doktorum Saadet hanım öyle bir güven veriyor ki insana sanki şimdi olsa normal doğuma elimi kolumu sallayarak girecek gibiyim. Özel hastane olmasına rağmen benim bildiğim hep normale yönledniriyor . doktorun bu stresli süreçlerde güven aşılayıp süreci birlikte atlatıcaz herşey çok güzel olucak hissiyatı vermesi muazzam güzelmiş . İnşallah önümüzdeki 5 aylık süreçte çok güzel ve rayında giderBacım onlar para tuzağı bırak Allah aşkına değiştir geç olmadan doktoruda hastaneyi de Pendik medipole başladım bende saadet hanım müthiş tavsiye ederim
Eşime diyorum ki akşam yemekte dua edelimde hesapladığımız tarih 25 aralığı geçmesin doğum . 2024 yılına denk gelirsek beni bile rehin alır hastaneBahçelievler medipolün güncel fiyatları çok daha fazlaymışnormal doğum 12500, zorunlu sezeryan 17500 zam gelmeden önce isteğe bağlı sezeryan 25000 di şimdi bilmiyorum. Doçent doktorda takipliyim diye mi aradaki fark bilemedim. Ayrıntılı için hiç fiyat almadan direk randevu aldım. Doğumda suit oda gecelik +3000 ldrp oda +5000. Özel sağlık sigortamın doğum teminatıda pul oldu. Fiyatıda sabitlemiyorlarmış maalesef.
Annemlerin yanındayım yazlıkta buradakiler anlıyor ama 3 5 kişi hariç kimseyi tanıdığımix için önemli değilYaaa kimse anlamıyor mu canımbebiş ben burdayım diyordur artık
Asiye hanım mı doktorun?Bahçelievler medipolün güncel fiyatları çok daha fazlaymışnormal doğum 12500, zorunlu sezeryan 17500 zam gelmeden önce isteğe bağlı sezeryan 25000 di şimdi bilmiyorum. Doçent doktorda takipliyim diye mi aradaki fark bilemedim. Ayrıntılı için hiç fiyat almadan direk randevu aldım. Doğumda suit oda gecelik +3000 ldrp oda +5000. Özel sağlık sigortamın doğum teminatıda pul oldu. Fiyatıda sabitlemiyorlarmış maalesef.
Ben laparoskopiyi apar topar yılbaşı gelmeden olmuştum valla zamdan etkilenmemek için bana telefonda yüzde 35 bandında zam gelir demişlerdi.Eşime diyorum ki akşam yemekte dua edelimde hesapladığımız tarih 25 aralığı geçmesin doğum . 2024 yılına denk gelirsek beni bile rehin alır hastane
fiyatları düşünemiyorum artık diyorum. Her an ara zam + çeyrek dönem zammı bile gelebilir gibi hissediyorum
Ah canım ya ne kadar zor şeyler yaşamışsın ve o kadar haklısın ki.. İnan benim başıma gelse bende aynı şekilde davranırdım bu süreçte eşinin de seni desteklemesi çok özelAnnemlerin yanındayım yazlıkta buradakiler anlıyor ama 3 5 kişi hariç kimseyi tanıdığımix için önemli değileşimin ailesine de söylemedik zaten onlara söylemek istemediğim için kimseye söylemedim. İlk bebeğimi kaybettigimde ben eşim annem babam kardeşlerim hastane ev perişan olduk kürtajdan çıktık 2 gün sonra aradılar eşimi biz nisana gidecez kardeisne kundura al bebek ne ki 1 haftaya iyileşir kalkar dediler eşim çok mahcup oldu bana da aileme de sonra annemi aradı annesi biz nisana gidecez de gelemedim 3 gün sonrada aradı benimle eşime kalkın nisana gelin ben orada sinir krizi geçirdim artık o gün eşime bir daha bebeğim olursa doğana kadar söylemeyeceğiz dedim o da hak verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?