2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebegi zaten 6 aya kadar ustte yatirmak lazim sadece. Oglum 6 aylikti tutunup kalkamazdi oyle. Bi gun park yatagin ust katindan dustu. Cok korkmustuk. Simdi 2.de 5-6 aylikken hemen alt kata indirmeyi dusunuyorum park yatagi
Banada sanki 5-6 ayda alt kata geçer gibi geliyor. Zaten 5-6 ay reflü yatağında gündüz uyur park yatakta gece uyur sonra alt kata geçer zaman

Ayy yüzde yüzz hatta ben videoda yakaladım minicik hareketi, bebişi de 4 gündür hissediyorum

Kızlar ben 2019’da 1 doz 2021 de 1 doz daha tetanoz yaptırmışım, sağlık ocağı 3. Doz için pazartesiye randevu verdi, benim gibi 3. Dozunu yaptıracak olan var mı? 3. Doz gerekli mi gerçekten de acaba

Kızlar ben 2019’da 1 doz 2021 de 1 doz daha tetanoz yaptırmışım, sağlık ocağı 3. Doz için pazartesiye randevu verdi, benim gibi 3. Dozunu yaptıracak olan var mı? 3. Doz gerekli mi gerçekten de acaba
Aha ben 6.dozu belki de 7.dozu olacak olabilirim

Eğer zorunlu değilse yaptırma, ben bugün çok kötü oldum sanki koronaymışım gibi
Ay inşallah zorunlu değildir bir kendi doktoruma sorayım yarın yaptırdığım zamanı hatırlıyorum kolumun ağrısından ağlamıştım yüzüm gözüm ateş gibi yanmıştı.. çok çok geçmiş olsun canım sana da

Teşekkür ederim canım zorunlu değilse yaptırma veya doğumdan sonra yaptır gerçekten zor ya

Tetenoz aşısının olduğu hafta izlemde yapılmasi gerekiyormus yaptıran var mı ben yarın gideceğim inşallah bu kanda bir cmm tarzı bir mikroba genel değerlere bakılıyor eğer o cmm tarzı olan şey yüksek çıkarsa çok acil tedaviye baslaniyormus kimseye doktoru soylemedi mi

Aaa ilk defa duyuyorum canım hiç öyle bişey söylemedi doktorum

Aaa ilk defa duyuyorum canım hiç öyle bişey söylemedi doktorum
Ben de araştırıyorum bir türlü bulamadım tatildeyiz sağlık ocağına gittik o da 2. İzlem olacak kanı saat 10 a kadar alıyoruz dedi yolladı size de sorayım dedim

Arkadaşıma da yaptılar ama hamile olduğumu hala kimseye söylemedigim için soramiyirum sadece hatırlıyorum o testinde mikrop çıkmıştı aile hekimi aradı sevk ediyorum il merkezine hemen gideceksin tedavi olman gerekiyir diye apar topar gitmişlerdi orada tekrar test almışlardı negatif çıkmıştı

Yaaa kimse anlamıyor mu canım bebiş ben burdayım diyordur artık

Bacım onlar para tuzağı bırak Allah aşkına değiştir geç olmadan doktoruda hastaneyi de Pendik medipole başladım bende saadet hanım müthiş tavsiye ederim
Annemler benim normal doğumdan korktuğumu sezeryqn isteyeceğimi sanıyorlarmış . Dedim ki benim doktorum Saadet hanım öyle bir güven veriyor ki insana sanki şimdi olsa normal doğuma elimi kolumu sallayarak girecek gibiyim. Özel hastane olmasına rağmen benim bildiğim hep normale yönledniriyor . doktorun bu stresli süreçlerde güven aşılayıp süreci birlikte atlatıcaz herşey çok güzel olucak hissiyatı vermesi muazzam güzelmiş . İnşallah önümüzdeki 5 aylık süreçte çok güzel ve rayında gider

Eşime diyorum ki akşam yemekte dua edelimde hesapladığımız tarih 25 aralığı geçmesin doğum . 2024 yılına denk gelirsek beni bile rehin alır hastane
fiyatları düşünemiyorum artık diyorum. Her an ara zam + çeyrek dönem zammı bile gelebilir gibi hissediyorum

Yaaa kimse anlamıyor mu canım bebiş ben burdayım diyordur artık
Annemlerin yanındayım yazlıkta buradakiler anlıyor ama 3 5 kişi hariç kimseyi tanıdığımix için önemli değil eşimin ailesine de söylemedik zaten onlara söylemek istemediğim için kimseye söylemedim. İlk bebeğimi kaybettigimde ben eşim annem babam kardeşlerim hastane ev perişan olduk kürtajdan çıktık 2 gün sonra aradılar eşimi biz nisana gidecez kardeisne kundura al bebek ne ki 1 haftaya iyileşir kalkar dediler eşim çok mahcup oldu bana da aileme de sonra annemi aradı annesi biz nisana gidecez de gelemedim 3 gün sonrada aradı benimle eşime kalkın nisana gelin ben orada sinir krizi geçirdim artık o gün eşime bir daha bebeğim olursa doğana kadar söylemeyeceğiz dedim o da hak verdi bana

Asiye hanım mı doktorun?
Eee normal oda olursa sadece sezeryan fiyatı mı veriyorsun?
Senin sigorta mı karşılayacak doğumu?

Ben laparoskopiyi apar topar yılbaşı gelmeden olmuştum valla zamdan etkilenmemek için bana telefonda yüzde 35 bandında zam gelir demişlerdi.

Ah canım ya ne kadar zor şeyler yaşamışsın ve o kadar haklısın ki.. İnan benim başıma gelse bende aynı şekilde davranırdım bu süreçte eşinin de seni desteklemesi çok özel inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.. benim görümcem de aylardır kapıyı açmayan görümcem ağustosta gezmeye gelecekmiş inan elini asla bişeye sürmüyor bende eşime söyledim misafir ağırlayacak durumda olmadığımı, ne kadar anlayışsız insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…