- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.001
Cidden insanlar çok anlayışsızlar. Ağustos 6 aya giriyoruz kıyafetler zaten olmuyor sıcak zaten insan evinde rahat etmek istiyor insanın hamilelikte 1 günü 1 güne denk olmuyor bu sürede bir de yatılı misafirAh canım ya ne kadar zor şeyler yaşamışsın ve o kadar haklısın ki.. İnan benim başıma gelse bende aynı şekilde davranırdım bu süreçte eşinin de seni desteklemesi çok özelinşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.. benim görümcem de aylardır kapıyı açmayan görümcem ağustosta gezmeye gelecekmiş inan elini asla bişeye sürmüyor bende eşime söyledim misafir ağırlayacak durumda olmadığımı, ne kadar anlayışsız insanlar
Ana kucağı annem alacak benim de arabayı almayı düşünüyordum sen bayağı araştırmıştın doğru hatırlamışım sorayım dedim teşekkürler bakayım şimdiCanım ben kinderkraftin bebek arabasını çok beğeniyorum annem başka aldığı için alamayacağım ama alsaydim kesinlikle kinderkraft alırdım. Düşünürseniz Kinderkraftin lesse mama sandalyesi de çok güzel ilk 6 ay ana kucağı tekerlekli sonra mama sandalyesi
Kabin almayı düşünmüştüm nubiAna kucağı annem alacak benim de arabayı almayı düşünüyordum sen bayağı araştırmıştın doğru hatırlamışım sorayım dedim teşekkürler bakayım şimdimodel olarak peki var mı önerin yoksa zaten o marka tek model mi
Hiç sorma çıldırdım bide bu görümcem 5 aydır bir kere arayıp doğru düzgün halimi hatrımı sormadı ne yüzle benim evime geleceksin yani.. evimde rahat olmak istiyorum eşiyle gelecek iyi tamam aileyiz de ne yanında rahat yatabilirsin ne kalkabilirsin ne de rahat giyinebilirsin, bu kadın 6 aylık hamile benim peşime nasıl gezecek diye düşünmek yok.. allahtan eşim konuşacak da gelmeyecekler inşallah yoksa gidene kadar hasta gibi davranırdımCidden insanlar çok anlayışsızlar. Ağustos 6 aya giriyoruz kıyafetler zaten olmuyor sıcak zaten insan evinde rahat etmek istiyor insanın hamilelikte 1 günü 1 güne denk olmuyor bu sürede bir de yatılı misafir
Bu konuda herhangi bir bilgiye ulaştınız miKızlar hamilelikte nioli yağı kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz, idrar yolu enfeksiyonu için
Merhaba, eczane gebelikte kullanımını önermiyorum dediği için almadım canımBu konuda herhangi bir bilgiye ulaştınız mi
Doktorum suya sirke katıp temizlen dedi artık günlük ona geçtim inşallah doğuma kadar sikintu olmazMerhaba, eczane gebelikte kullanımını önermiyorum dediği için almadım canım
Bende deneyeyim canım teşekkür ediyorum, inşallahDoktorum suya sirke katıp temizlen dedi artık günlük ona geçtim inşallah doğuma kadar sikintu olmaz
ben batmandayım sezeryan olacaksa yaşam hastanesi iydir çok kişi memnun bahsediyor bende oraya gidiyorum normal doğum için çok fikrim yok kızımda norml doğumdu ama kötü geçmişti tavsiye veremiyorumKızlar bir arkadaşım var tayinleri batmana çıktı. Hatayda yaşıyordu.
Doğuma da az kaldı onun.
Hastane ve doktor tavsiyesi bilen var mı aranız da?
ben her duşta em son bi sirkeli su döküyorum vucuduma iyi geliyor hem enerji olarak hemde bu hamileliğümde maşallah enfeksiyonum olmadı kaşıntım varkende sirkeli suyla durulanıyordum iyi geliyorduDoktorum suya sirke katıp temizlen dedi artık günlük ona geçtim inşallah doğuma kadar sikintu olmaz
Ya o halde devam etmeliyim kullanmaya teşekkür ediyorumben her duşta em son bi sirkeli su döküyorum vucuduma iyi geliyor hem enerji olarak hemde bu hamileliğümde maşallah enfeksiyonum olmadı kaşıntım varkende sirkeli suyla durulanıyordum iyi geliyordu
Kabin almayı düşünmüştüm nubiHepsiburadada %25 indirimi oluyor arada
maxi-cosi %40 yakın net indirimdeydi bu hafta hepsiburadadaKabin almayı düşünmüştüm nubiHepsiburadada %25 indirimi oluyor arada
Canım arkadaşım da sezeryan olacak bugün Kemal çoşkunla tanışmaya gidecekler medical parktı sanırım hastane ismi.ben batmandayım sezeryan olacaksa yaşam hastanesi iydir çok kişi memnun bahsediyor bende oraya gidiyorum normal doğum için çok fikrim yok kızımda norml doğumdu ama kötü geçmişti tavsiye veremiyorum
Çok geçmiş olsun canım peki nasıl yorumladı doktor olmamasımı gerekiyor muş?Parol ve metpamid taktı serum olarak iyi geldi kendime geldim
Olur böyle dedi ağır bir aşı çünkü dedi ama keşke doğumdan sonra olsaydın dedi, benim anlamadığım kadın doğum yaptır dedi bu doktor neden böyle söylediÇok geçmiş olsun canım peki nasıl yorumladı doktor olmamasımı gerekiyor muş?
İnşallah güzel haberler alırsınızBugün detaylıya gireceğim kızlar. Daha önce durumumdan bahsetmiştim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden.Siz de benim tüm iyi niyet ve dualarımdasınız.
Güzel hayırlı haberlerle gel canım inşallahBugün detaylıya gireceğim kızlar. Daha önce durumumdan bahsetmiştim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden.Siz de benim tüm iyi niyet ve dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?