2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cidden insanlar çok anlayışsızlar. Ağustos 6 aya giriyoruz kıyafetler zaten olmuyor sıcak zaten insan evinde rahat etmek istiyor insanın hamilelikte 1 günü 1 güne denk olmuyor bu sürede bir de yatılı misafir

Ana kucağı annem alacak benim de arabayı almayı düşünüyordum sen bayağı araştırmıştın doğru hatırlamışım sorayım dedim teşekkürler bakayım şimdi model olarak peki var mı önerin yoksa zaten o marka tek model mi

Kabin almayı düşünmüştüm nubi Hepsiburadada %25 indirimi oluyor arada

Cidden insanlar çok anlayışsızlar. Ağustos 6 aya giriyoruz kıyafetler zaten olmuyor sıcak zaten insan evinde rahat etmek istiyor insanın hamilelikte 1 günü 1 güne denk olmuyor bu sürede bir de yatılı misafir
Hiç sorma çıldırdım bide bu görümcem 5 aydır bir kere arayıp doğru düzgün halimi hatrımı sormadı ne yüzle benim evime geleceksin yani.. evimde rahat olmak istiyorum eşiyle gelecek iyi tamam aileyiz de ne yanında rahat yatabilirsin ne kalkabilirsin ne de rahat giyinebilirsin, bu kadın 6 aylık hamile benim peşime nasıl gezecek diye düşünmek yok.. allahtan eşim konuşacak da gelmeyecekler inşallah yoksa gidene kadar hasta gibi davranırdım

Kızlar bir arkadaşım var tayinleri batmana çıktı. Hatayda yaşıyordu.
Doğuma da az kaldı onun.
Hastane ve doktor tavsiyesi bilen var mı aranız da?
ben batmandayım sezeryan olacaksa yaşam hastanesi iydir çok kişi memnun bahsediyor bende oraya gidiyorum normal doğum için çok fikrim yok kızımda norml doğumdu ama kötü geçmişti tavsiye veremiyorum

Doktorum suya sirke katıp temizlen dedi artık günlük ona geçtim inşallah doğuma kadar sikintu olmaz
ben her duşta em son bi sirkeli su döküyorum vucuduma iyi geliyor hem enerji olarak hemde bu hamileliğümde maşallah enfeksiyonum olmadı kaşıntım varkende sirkeli suyla durulanıyordum iyi geliyordu

ben batmandayım sezeryan olacaksa yaşam hastanesi iydir çok kişi memnun bahsediyor bende oraya gidiyorum normal doğum için çok fikrim yok kızımda norml doğumdu ama kötü geçmişti tavsiye veremiyorum
Canım arkadaşım da sezeryan olacak bugün Kemal çoşkunla tanışmaya gidecekler medical parktı sanırım hastane ismi.
Sen kime gidiyorsun?

Çok geçmiş olsun canım peki nasıl yorumladı doktor olmamasımı gerekiyor muş?
Olur böyle dedi ağır bir aşı çünkü dedi ama keşke doğumdan sonra olsaydın dedi, benim anlamadığım kadın doğum yaptır dedi bu doktor neden böyle söyledi gece yine uyumadım bulantı ishal var şimdide sağlık ocağına gitsem mi çalışsam mı diye düşünüyorum

Bugün detaylıya gireceğim kızlar. Daha önce durumumdan bahsetmiştim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden. Siz de benim tüm iyi niyet ve dualarımdasınız.
Güzel hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…