• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kabizlik bende de var sabah kucuk yapinca tartiliyorum :) ikizlerde mecbur alacagim tabi ama en azindan gereginden fazla almak istemiyorum. Bu istahla gidersem zaten mumkun olmayacak. Gecen gece burnuma domates peynir konusu geldi diye 23.30 da oturdum sandwich yaptim kendime. Kokacak bir sey de yok ha, evde kimse bile yok. Gaipten kokular duyuyorum resmen. Foto cekip esime atcaktim onu bile unutup oracikta yuttum. Guya kahvaltida 1 dilim ekmek yiyorum dikkat edecegim diye :D

Tatlım eczanede nasorinse diye satılan bir burun yıkama kiti var. Burun ameliyatımdan sonra stabil 2 ay kullandım. Sonrasında alerjim tuttuğunda ya da grip olduğunda kullanırım. bir şişesi var içme suyu koyup içinden çıkan okyanus tuzundan 1 paket koyuyorsun. Yarısını gece yarısını sabah olmak üzere burun deliklerinden sıkarak burnunun içini temizliyorsun. Hem nemlendiriyor hem de nefes yolunu açıyor. Öneririm ☺️
Gebelikte bir sıkıntı olmuyor dimi? Çünkü sağlık ocağında sadece serum fizyolojik verdi ama bir işe yaramıyor. O yüzden dahiliye ye geldim bende

Kabizlik bende de var sabah kucuk yapinca tartiliyorum :) ikizlerde mecbur alacagim tabi ama en azindan gereginden fazla almak istemiyorum. Bu istahla gidersem zaten mumkun olmayacak. Gecen gece burnuma domates peynir konusu geldi diye 23.30 da oturdum sandwich yaptim kendime. Kokacak bir sey de yok ha, evde kimse bile yok. Gaipten kokular duyuyorum resmen. Foto cekip esime atcaktim onu bile unutup oracikta yuttum. Guya kahvaltida 1 dilim ekmek yiyorum dikkat edecegim diye :KK70:
😂😂😂😂 valla insanlarin midesi bulaniyo tabiki cok zordur ama istah bende de oldugu icin bu da ayri sıkıntı. Bnde kendimi zor tutuyorum yememk icin diyetisyenle ilerlemeye calisiyorum ama arada sapityorum😂
Kabizlik icin sabah ac karnina 1 corbakasigo zeytinyag ve iki bardak su iciprum. Suyun icine de aksamdan 1 kuru kayisi 1 kuru erik cizik atip koyuyorum 1tatli kasigi keten tohumu da konabilir dedi ama ben korkudan onu eklemiyorum

Kabizlik bende de var sabah kucuk yapinca tartiliyorum :) ikizlerde mecbur alacagim tabi ama en azindan gereginden fazla almak istemiyorum. Bu istahla gidersem zaten mumkun olmayacak. Gecen gece burnuma domates peynir konusu geldi diye 23.30 da oturdum sandwich yaptim kendime. Kokacak bir sey de yok ha, evde kimse bile yok. Gaipten kokular duyuyorum resmen. Foto cekip esime atcaktim onu bile unutup oracikta yuttum. Guya kahvaltida 1 dilim ekmek yiyorum dikkat edecegim diye :KK70:
Ayyy yazdığını okuyunca aklıma kendim geldim sürekli domates peynir yiyorum ama böyle sanki hiç görmemiş gibi 😂

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama tedaviler sırasında çok şey duydum kendimde çok şey yaşadım. 2 kez histereskopi en son histereskopi+laparoskopi oldum. İki tüp bebek tuttu düşükle sonlandı. Bir kez de dış gebelik ameliyatı geçirdim laparoskopi yapacakken cihazda sorun olmuş açık ameliyata döndüler. Ama geçiyor, geçmeyen de geçecek. Evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda unuttacağız hepsini. Kötü bir şey düşünme bol bol dua et ❤️ gönlünü ferah tut
aminn inşallah sana da çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.. ben dehistereskopi olacaktım haziranda işte birden supriz yumurtamız geldi

Ben kilolu hamile kaldım diyete başlamıştım o ay hamile kalmış oldum ve aşırı iştahım açık hamurisi cok yiyorum bi dur demem gerekiyor ama bi boga burcu olarak yemeği kismam mümkün olmuyor 🙄😂
Ben de hayatımda en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım😂 66 küsüratı var ama ben 66 demek istiyorum 😂😂

Kızlar siz de benim gibi uyuyor musunuz? Öğlen 12’de kalktım kahvaltı vs 3’te yine yattım 4’te kalktım muhtemelen akşam 7-8 gibi yine kaykılırım. Çalışan arkadaşlara sabır diliyorum. Enerji namına bir şey kalmadı sifır sifır sifır

Gebelikte bir sıkıntı olmuyor dimi? Çünkü sağlık ocağında sadece serum fizyolojik verdi ama bir işe yaramıyor. O yüzden dahiliye ye geldim bende
Yani açıkçası ilaç ya da herhangi bir solüsyon olmadığı için ben kadın doğum doktoruna danışmadım. Normal içme suyu ve tuz. Zaten burun ameliyatımı yapan doktorum hiçbir zararı olmadığını ifade etmişti. Bedene karışan herhangi bir şey yok. Bir burun deliğinden girip diğerinden çıkıyor su. Ameliyat sürecimde ve sonrasında da açık yaraya teması oldu defalarca. Ama isterseniz siz yine de sorun ☺️

Kızlar siz de benim gibi uyuyor musunuz? Öğlen 12’de kalktım kahvaltı vs 3’te yine yattım 4’te kalktım muhtemelen akşam 7-8 gibi yine kaykılırım. Çalışan arkadaşlara sabır diliyorum. Enerji namına bir şey kalmadı sifır sifır sifır
Bende böyleyim haftalardır sabırsızlıkla enerjimin gelmesini bekliyorum 🫠

Bnde sindi yata uzandim dayanamicam diyip

23:00 civarında uykum geliyor ama sabah 7 olmadan kalkmak zorundayım ama yetiyor şimdilik.
Bir kaç gün öncesine kadar 20 dakikalık molalar da uyuyordum. Bugün nedense enerjim yerinde 🤣 9+0

Back
X