- Konu Sahibi sunshine__
- #5.201
Bi 10 gündür var git gide de artıyo. geç başladı sağolsun sağlam ilerliyo9+4 oldu (gun dondu ya) artik bulanmaz heralde.
2 kere midem kalkti o da parfumden. Bi daha da olmadi. Herzmnki oburlugum devamke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi 10 gündür var git gide de artıyo. geç başladı sağolsun sağlam ilerliyo9+4 oldu (gun dondu ya) artik bulanmaz heralde.
2 kere midem kalkti o da parfumden. Bi daha da olmadi. Herzmnki oburlugum devamke
Bir genc arkadas kendini surekli hamile sanip her topik e yaziyorAy nolmus kacirdim ben
Diger kesemi karından olanında resmini atarmısın. Canım
Hamile nasıl kalınır diye topik açacam en son detaylı bi şekilde yaaBir genc arkadas kendini surekli hamile sanip her topik e yaziyor
Çok şanslısın maşallah bulantın inşallah olmaz dahada , benim bulantım var biliyorsun günde iki öğün anca yiyorum evdeyken tekim kendi yaptığım yemeği zaten yiyemiyorum biri hazırlarsa rahat ve iştahlı yiyorum o yüzden diyet falan hak getire su zaten zor içiyorum mide bulantısı yapıyorBence hormon dalgalanmasi da yapiyo. Bi de mesela bnm hic midem bulanmadi ilk gunden beri bide yemek yemeyi de seviyorum resmen istahlaniyorum. Ama sonra dusunuyoeum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Ama haftada 2 gun mutlaka bi ogun off yapip canim neyi ne kdr isterse yiyorum bulucaz arayi ya. Birbirimizi durdurucsz gazlicaz hep beraber yapicaz bisey![]()
Bende mi o yüzden devamlı uyuyorum uyuyamadığım zamanda antidepresan içmiş gibiyim prilam mı yapıyor bunu banaAy iki gündür prilam almıyorum uyku modundan çıktım ama istifra dan midem bozulacakprilam içtiğim de sürekli uyukluyorum ne zaman geçecek bu diyorum teeee 5 haftam var en iyi ihtimal
![]()
Maşallah maşallah çok dillendirme bak insanın kendine de nazarı değer9+4 oldu (gun dondu ya) artik bulanmaz heralde.
Bir genc arkadas kendini surekli hamile sanip her topik e yaziyor
Dedim dedim kanamam oldu ztn. Doğru soluyosunMaşallah maşallah çok dillendirme bak insanın kendine de nazarı değer![]()
Evet ya baya büyümüş sıpaKız yeriiiimm maşallah baya olmuş bu yaa![]()
Hayır hiçbir sağlık sorunum yoktu. Geçen yıl bir gebelik yaşadım kaybettim. O süreçte ilk rutin kan testlerinde tirod ve şekerim yüksek çıkmıştı. Şimdi de bu yüzden takip ediliyor. Tiroid ilacı başlandı. İnsülin de başlanacak. Bu arada kilolu değilim hatta oldukça sağlıklı besleniyorum genel olarak ve ailemde şeker hastalığı yok.Tiroid ve şeker takibi ne için yapılıyor? Öncesinde mi sağlık sorunlarınız vardı acaba?
Evet ama doktor vermedi istememe rağmen zoferi ..prilam da mahvediyor kızımla ilgilenemedim o yüzden ama her türlüsü kötü içsem de içmesemde zamanda geçmiyor 12.haftaya mı ışınlansak hemenKız ben geçen Priliam içtim bi uyudum daha uyanamıyorumbide tam geçirmiyo kafam dönüyor olduğu yerde. Zofer daha sağlıksız ama çok net durduruyo bulantıyı
Evet kafa felaket kaldıramıyorum yastıktan yapışık ikiz gibi oldukBende mi o yüzden devamlı uyuyorum uyuyamadığım zamanda antidepresan içmiş gibiyim prilam mı yapıyor bunu bana
Bu topikte folat ve folik asitçiler ikiye ayrılıyor canımFolik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben 6 aydır folidoce kullanıyordum. İçeriğinde folik asit yazıyor. Doktorum bu ay mom vital pre yazdı içeriğine baktım folat yazıyor. Folik asit ile folat fark eder mi? İkisinde de 400 mcg var.
Aktif folat ne demek pekiiiiBu topikte folat ve folik asitçiler ikiye ayrılıyor canımben folik asit kullanmıyorum aktif folat kullanıyorum ( tamamen doktorumun önerisiyle kendi tercihim ) kendi içine ne siniyorsa doktorun ne öneriyorsa onu kullan bence
Folat asıl formudur zaten folik asit ilacı ise folatın kimyasal ilacıdır folat formu asıl ihtiyacımız olandır bucur o folatı folik asite kendisi çeviriyorFolik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben 6 aydır folidoce kullanıyordum. İçeriğinde folik asit yazıyor. Doktorum bu ay mom vital pre yazdı içeriğine baktım folat yazıyor. Folik asit ile folat fark eder mi? İkisinde de 400 mcg var.
İçmezsem bulantıdan da kafam kalkmayacak üfEvet ama doktor vermedi istememe rağmen zoferi ..prilam da mahvediyor kızımla ilgilenemedim o yüzden ama her türlüsü kötü içsem de içmesemde zamanda geçmiyor 12.haftaya mı ışınlansak hemen
Evet kafa felaket kaldıramıyorum yastıktan yapışık ikiz gibi olduk![]()
Yanlış anlamazsan buna ben yorum yapmak istemiyorum kuzum ama ne olur yanlış anlama konunun seninle hiç bir ilgisi yok tamamen benimle alakalıAktif folat ne demek pekiiiiben folatı ilk defa kutunun üstünü okuyunca gördüm hiçbir fikrim yok konu hakkında kontrolde doktoruma da sorucam ikisi arasındaki farkı kafam çok karıştı
![]()
Aktif folat ne demek pekiiiiben folatı ilk defa kutunun üstünü okuyunca gördüm hiçbir fikrim yok konu hakkında kontrolde doktoruma da sorucam ikisi arasındaki farkı kafam çok karıştı
![]()
Vücut diyecektim bucur olmuşFolat asıl formudur zaten folik asit ilacı ise folatın kimyasal ilacıdır folat formu asıl ihtiyacımız olandır bucur o folatı folik asite kendisi çeviriyor
HahFolat asıl formudur zaten folik asit ilacı ise folatın kimyasal ilacıdır folat formu asıl ihtiyacımız olandır bucur o folatı folik asite kendisi çeviriyor