• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
9+4 oldu (gun dondu ya😂) artik bulanmaz heralde.
2 kere midem kalkti o da parfumden. Bi daha da olmadi. Herzmnki oburlugum devamke
Bi 10 gündür var git gide de artıyo. geç başladı sağolsun sağlam ilerliyo😂 hayır bulamayınca da rahat edemiyorum çocuğa bişi mi oldu diye

Bence hormon dalgalanmasi da yapiyo. Bi de mesela bnm hic midem bulanmadi ilk gunden beri bide yemek yemeyi de seviyorum resmen istahlaniyorum. Ama sonra dusunuyoeum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Ama haftada 2 gun mutlaka bi ogun off yapip canim neyi ne kdr isterse yiyorum bulucaz arayi ya. Birbirimizi durdurucsz gazlicaz hep beraber yapicaz bisey❤️
Çok şanslısın maşallah bulantın inşallah olmaz dahada , benim bulantım var biliyorsun günde iki öğün anca yiyorum evdeyken tekim kendi yaptığım yemeği zaten yiyemiyorum biri hazırlarsa rahat ve iştahlı yiyorum o yüzden diyet falan hak getire su zaten zor içiyorum mide bulantısı yapıyor 🙆🏼‍♀️ bugün iki tane soda içtim su ondan az içebildim başka sıvılarla su ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum meyve yiyemiyorum canım istemiyor şimdiye kadar üç yada dört kere meyve yiyebildim doğru düzgün he bi kilo erik yedim hamileliğin başında onada doydum daha yiyemiyorum 🤣 ben garip bi hamileyim galiba yemek düşününce midem kalkıyor annemdeyim şuan abim diyor ne istiyor canın söyleyelim dışarıdan sanki adam zehir teklif etti öyle kaçtım tekliften azıcık ekmeğe birşeyler koydum tıkanayım diye yetmedi açım ama ne yicem bilmiyorum 😅😅

Ay iki gündür prilam almıyorum uyku modundan çıktım ama istifra dan midem bozulacak 🤨prilam içtiğim de sürekli uyukluyorum ne zaman geçecek bu diyorum teeee 5 haftam var en iyi ihtimal 🫣
Bende mi o yüzden devamlı uyuyorum uyuyamadığım zamanda antidepresan içmiş gibiyim prilam mı yapıyor bunu bana

9+4 oldu (gun dondu ya😂) artik bulanmaz heralde.
2 kere midem kalkti o da parfumden. Bi daha da olmadi. Herzmnki oburlugum devamke
Maşallah maşallah çok dillendirme bak insanın kendine de nazarı değer 😅

Tiroid ve şeker takibi ne için yapılıyor? Öncesinde mi sağlık sorunlarınız vardı acaba?
Hayır hiçbir sağlık sorunum yoktu. Geçen yıl bir gebelik yaşadım kaybettim. O süreçte ilk rutin kan testlerinde tirod ve şekerim yüksek çıkmıştı. Şimdi de bu yüzden takip ediliyor. Tiroid ilacı başlandı. İnsülin de başlanacak. Bu arada kilolu değilim hatta oldukça sağlıklı besleniyorum genel olarak ve ailemde şeker hastalığı yok.

Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben 6 aydır folidoce kullanıyordum. İçeriğinde folik asit yazıyor. Doktorum bu ay mom vital pre yazdı içeriğine baktım folat yazıyor. Folik asit ile folat fark eder mi? İkisinde de 400 mcg var.

Kız ben geçen Priliam içtim bi uyudum daha uyanamıyorum😅 bide tam geçirmiyo kafam dönüyor olduğu yerde. Zofer daha sağlıksız ama çok net durduruyo bulantıyı
Evet ama doktor vermedi istememe rağmen zoferi ..prilam da mahvediyor kızımla ilgilenemedim o yüzden ama her türlüsü kötü içsem de içmesemde zamanda geçmiyor 12.haftaya mı ışınlansak hemen🤩
Bende mi o yüzden devamlı uyuyorum uyuyamadığım zamanda antidepresan içmiş gibiyim prilam mı yapıyor bunu bana
Evet kafa felaket kaldıramıyorum yastıktan yapışık ikiz gibi olduk 🤣

Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben 6 aydır folidoce kullanıyordum. İçeriğinde folik asit yazıyor. Doktorum bu ay mom vital pre yazdı içeriğine baktım folat yazıyor. Folik asit ile folat fark eder mi? İkisinde de 400 mcg var.
Bu topikte folat ve folik asitçiler ikiye ayrılıyor canım 🤭 ben folik asit kullanmıyorum aktif folat kullanıyorum ( tamamen doktorumun önerisiyle kendi tercihim ) kendi içine ne siniyorsa doktorun ne öneriyorsa onu kullan bence

Bu topikte folat ve folik asitçiler ikiye ayrılıyor canım 🤭 ben folik asit kullanmıyorum aktif folat kullanıyorum ( tamamen doktorumun önerisiyle kendi tercihim ) kendi içine ne siniyorsa doktorun ne öneriyorsa onu kullan bence
Aktif folat ne demek pekiiii 😊 ben folatı ilk defa kutunun üstünü okuyunca gördüm hiçbir fikrim yok konu hakkında kontrolde doktoruma da sorucam ikisi arasındaki farkı kafam çok karıştı 😅

Folat asıl formudur zaten folik asit ilacı ise folatın kimyasal ilacıdır folat formu asıl ihtiyacımız olandır bucur o folatı folik asite kendisi çeviriyor

Evet ama doktor vermedi istememe rağmen zoferi ..prilam da mahvediyor kızımla ilgilenemedim o yüzden ama her türlüsü kötü içsem de içmesemde zamanda geçmiyor 12.haftaya mı ışınlansak hemen🤩

Evet kafa felaket kaldıramıyorum yastıktan yapışık ikiz gibi olduk 🤣
İçmezsem bulantıdan da kafam kalkmayacak üf 😞 ilaç içiyor olmama rağmen kokular dokunuyor bulantım oluyor bazen kusuyorum bide kullanmadan nasıl olurum düşünmek istemiyorum 😅😅😅

Aktif folat ne demek pekiiii 😊 ben folatı ilk defa kutunun üstünü okuyunca gördüm hiçbir fikrim yok konu hakkında kontrolde doktoruma da sorucam ikisi arasındaki farkı kafam çok karıştı 😅
Yanlış anlamazsan buna ben yorum yapmak istemiyorum kuzum ama ne olur yanlış anlama konunun seninle hiç bir ilgisi yok tamamen benimle alakalı 🤭 şu aralar hormonlarım tavan dolunay var o kadar sinirli ve gerginimki ben sana açıklarken ordan biri çıkıp birşey derse yine bana gelirler diye bu aralar uzak durmaya çalışıyorum hahaha 😅 sana sadece su tavsiyeyi verebilirim ikisinin de kimyasal iceriklerine ve farklarina internetten bak kendin karar ver ❤️

Folat asıl formudur zaten folik asit ilacı ise folatın kimyasal ilacıdır folat formu asıl ihtiyacımız olandır bucur o folatı folik asite kendisi çeviriyor
Vücut diyecektim bucur olmuş 🤣

Back
X