- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
- #6.781
Hangi sporu yapiyosunuz bilmiyorum ama 12 hafta pilates dahil onerilmiyor ozellikle core antremanlari -karin antremanları yapmayin yoga veya yuruyuse yonlenin derim benSelam arkadaslar ocak basi ya da aralik sonu dogum yapmasi beklenen bir taze hamileyim fakat anlamadigim seyler var. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada 9-10 haftaya kadar doktor gormuyoruz, doktor gordugumuzde de kalp atisina bakiliyor sadece. baska bir goruntu vs alinmiyor. Ultrasonlar icin goruntu merkezlerine gidip isi bu olan doktorlar tarafindan inceleniyoruz. benim son adet tarihim 31 mart ve 1 mayista idrar testi ile pozitif sonuc aldim. 4 mayista guc bela yaptirdigim hcg testi sonucuna dun ulasabildim dusunun ve 970 gibi bir sey cikmis. 5. haftamin baslancinda gosuslerim buyudu ve agrimaya basla. Karnim yine o hafta regl olur gibi baya bir agridi, dusuk olacak diye bekledim hatta ama bir sey olmadi. Henuz lekelenmem de olmadi. Bu haftanin basindan beri memelerimdeki agri gitti ama hala buyuk, karnim da agrimaz oldu. Sadece pazartesi gunu bir ara kusacak gibi oldum ama bol su ictim ve gecti ama benim neden diger hamileler gibi belirtilerim yok arkadaslar normal mi bu? Spor hep yapiyordum, yapmaya devam ediyorum hicbir sey anlamadim ben bu isten. Sadece geceleri 9 gibi gozlerim kapanmaya basliyor benzer durumda olan var mi? Normal mi bunlar?
Sislik 8.9. Hafta gibi inmeye basliyor bulantiya gelince benim ilk gunden beri olmadi. Olmayinca olmuyor hic bi terslik aramayin tam tersine sans bence
Saglikla gelsin