• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Haha benim 6. Haftadan beri var. Genelde peynir ya da peynirli seyler oluyor. Aniden geliyor kriz gibi :KK70: kokusunu duyuyorum beynimde donup duruyor
Aaa o o mu ya🤔🤔demin kavun kokusu aldim sanki elimin altinda gibi tadi damagima kdr geldi esime dedim sanki kavun var burda diye😂

Kızlaaar ilk zorlu aşermemi yaşamış bulunmaktayım eşim almak için yollarda saat ondan beri bi yerden aldı getirdi istediğim şey diye yanlış çıktı başka yerde buldu şükürler olsun 😁😁. Akşam altıdan beri arıyor toptancılarına kadar ulaştı anam ne zor şey istemiş canım 🤣🤣🤣🤣 sizde durumlar neee
Bende bugün ilk defa yaşadım ama masrafsız vizyonsuz bir aşerme oldu😂 akasya aşerdim şaka gibi çok garip bişeymiş akşama kadar istedim kokusu burnumdan gitmedi 🙈

Oğlumda terazi tatlı delisi. Bütün öğünlerde tatlı yesin o derece.

72-73 filandım.
73-74 filanım.
Basen genişledi şu an en çok. Göbek çıktı bir de.
En son 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum en az iki kilo aldım ama hissediyorum 🥴😅 bugün dar bi elbise giydim göbeğim bildiğin beş aylık gibi çıktı 😂

Bende bugün ilk defa yaşadım ama masrafsız vizyonsuz bir aşerme oldu😂 akasya aşerdim şaka gibi çok garip bişeymiş akşama kadar istedim kokusu burnumdan gitmedi 🙈
Akasya mı 🤣🤣🤣 çamaşır suyu değilmiş iyi 🤣 ben aşerdim çünkü çamaşır suyuna ,🤣

En 2kg aldim 10gunde😂 bgn listeyi daralttik saka gibi:) gerci mezura olcumunde gogus ve göbek sisti sadece. Ztn gobus de azicik cikmaya basladi ama :)
Diyetisyen günün müydü bugün?
Akasya ne ya 😁
En son 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum en az iki kilo aldım ama hissediyorum 🥴😅 bugün dar bi elbise giydim göbeğim bildiğin beş aylık gibi çıktı 😂
Pantolonların önü kapanmıyor 🤣memeler zaten kocaman oldu sütyene zor sığıyor 🤣
Aşermişsin haberin yok 🤣🤣
Yaa az önce dizi izliyorum kız öyle dondurma yaladı ki eşimi bakkala yolladım 🤣

Diyetisyen günün müydü bugün?

Akasya ne ya 😁

Pantolonların önü kapanmıyor 🤣memeler zaten kocaman oldu sütyene zor sığıyor 🤣

Yaa az önce dizi izliyorum kız öyle dondurma yaladı ki eşimi bakkala yolladım 🤣
Aynen diyetisyen gunuydu gayet iyi gidiodum ama patladim yani🤦🏽‍♀️kabizlik fln da var ama nebilym beklemiodum:)
1 pantalonum oluyo suan yazliklarda esorfmanlar oluyo sadece
Trendyoldan tayt siparis ettim bgn fiyati da cok uygundu 199tl
İyice yaz gelsin de elbise giyelim kiyafet sorunu kalksin
Sutyenlerim cok asiri sikiyo buarada 7cm buyumus gogusum

Aynen diyetisyen gunuydu gayet iyi gidiodum ama patladim yani🤦🏽‍♀️kabizlik fln da var ama nebilym beklemiodum:)
1 pantalonum oluyo suan yazliklarda esorfmanlar oluyo sadece
Trendyoldan tayt siparis ettim bgn fiyati da cok uygundu 199tl
İyice yaz gelsin de elbise giyelim kiyafet sorunu kalksin
Sutyenlerim cok asiri sikiyo buarada 7cm buyumus gogusum
Ben laparoskopi olunca pantolon görünümlü eşofman tarzında rahat yumuşak iki parça almıştım rahat oluyor onları giyiyorum şimdilik.

Baktım netten az önce.
Eee normalde yediğiniz bir şey mi 😁
Erzurum yöresinde filan meşhur sanırım.
Hahahahah normalde yediginiz bisey mi😂 ya akasya agac degil mi ? Bi de avm var ki ben once oraya gitmek istediniz sandim baya yanlis anlayip🙈 S sansll cidden agac mi aserip yediniz yav zehirli filan olmasin

Hahahahah normalde yediginiz bisey mi😂 ya akasya agac degil mi ? Bi de avm var ki ben once oraya gitmek istediniz sandim baya yanlis anlayip🙈 S sansll cidden agac mi aserip yediniz yav zehirli filan olmasin
Yok yok değiller çok hoş bi kokusu ve tatlı bir tadı var çocukken çok yedim ben 🤣🤣

Yaklaşık bir buçuk saattir yataktayım UYUYAMIYORUUUUUM deliricem ya esnerken gözlerim yaşarıyor içim katılıyor ama yok uykuya geliş yapamıyorum kızlar bide bende huzursuz bacak sendromu erken başladı aranızda olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-19-02-29-37-069_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-05-19-02-29-37-069_com.android.chrome.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 34
Back
X