- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
- #6.981
Aaa o o mu yaHaha benim 6. Haftadan beri var. Genelde peynir ya da peynirli seyler oluyor. Aniden geliyor kriz gibikokusunu duyuyorum beynimde donup duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa o o mu yaHaha benim 6. Haftadan beri var. Genelde peynir ya da peynirli seyler oluyor. Aniden geliyor kriz gibikokusunu duyuyorum beynimde donup duruyor
Bende bugün ilk defa yaşadım ama masrafsız vizyonsuz bir aşerme olduKızlaaar ilk zorlu aşermemi yaşamış bulunmaktayım eşim almak için yollarda saat ondan beri bi yerden aldı getirdi istediğim şey diye yanlış çıktı başka yerde buldu şükürler olsun. Akşam altıdan beri arıyor toptancılarına kadar ulaştı anam ne zor şey istemiş canım
sizde durumlar neee
En son 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum en az iki kilo aldım ama hissediyorumOğlumda terazi tatlı delisi. Bütün öğünlerde tatlı yesin o derece.
72-73 filandım.
73-74 filanım.
Basen genişledi şu an en çok. Göbek çıktı bir de.
Aşermişsin haberin yokAaa o o mu yademin kavun kokusu aldim sanki elimin altinda gibi tadi damagima kdr geldi esime dedim sanki kavun var burda diye
![]()
Akasya mıBende bugün ilk defa yaşadım ama masrafsız vizyonsuz bir aşerme olduakasya aşerdim şaka gibi çok garip bişeymiş akşama kadar istedim kokusu burnumdan gitmedi
![]()
Benimkiler de fakir asermesi hepdomates peynirli sandwich ya da tost fln. Filmlerdeki gibi ejder meyvesi fln yok anacim ruhum fakir :)
Diyetisyen günün müydü bugün?En 2kg aldim 10gundebgn listeyi daralttik saka gibi:) gerci mezura olcumunde gogus ve göbek sisti sadece. Ztn gobus de azicik cikmaya basladi ama :)
Akasya ne yaBende bugün ilk defa yaşadım ama masrafsız vizyonsuz bir aşerme olduakasya aşerdim şaka gibi çok garip bişeymiş akşama kadar istedim kokusu burnumdan gitmedi
![]()
Pantolonların önü kapanmıyorEn son 60 dım şimdi kaçım bilmiyorum en az iki kilo aldım ama hissediyorumbugün dar bi elbise giydim göbeğim bildiğin beş aylık gibi çıktı
![]()
Yaa az önce dizi izliyorum kız öyle dondurma yaladı ki eşimi bakkala yolladımAşermişsin haberin yok![]()
Aynen diyetisyen gunuydu gayet iyi gidiodum ama patladim yaniDiyetisyen günün müydü bugün?
Akasya ne ya
Pantolonların önü kapanmıyormemeler zaten kocaman oldu sütyene zor sığıyor
Yaa az önce dizi izliyorum kız öyle dondurma yaladı ki eşimi bakkala yolladım![]()
Ayy sus inşallah olmaz hiç böyle hayal etmemiştimAkasya mıçamaşır suyu değilmiş iyi
ben aşerdim çünkü çamaşır suyuna ,
![]()
Akasya ağacı beyaz çiçekleriDiyetisyen günün müydü bugün?
Akasya ne ya
Pantolonların önü kapanmıyormemeler zaten kocaman oldu sütyene zor sığıyor
Yaa az önce dizi izliyorum kız öyle dondurma yaladı ki eşimi bakkala yolladım![]()
Ben laparoskopi olunca pantolon görünümlü eşofman tarzında rahat yumuşak iki parça almıştım rahat oluyor onları giyiyorum şimdilik.Aynen diyetisyen gunuydu gayet iyi gidiodum ama patladim yanikabizlik fln da var ama nebilym beklemiodum:)
1 pantalonum oluyo suan yazliklarda esorfmanlar oluyo sadece
Trendyoldan tayt siparis ettim bgn fiyati da cok uygundu 199tl
İyice yaz gelsin de elbise giyelim kiyafet sorunu kalksin
Sutyenlerim cok asiri sikiyo buarada 7cm buyumus gogusum
Baktım netten az önce.Akasya ağacı beyaz çiçekleriçiğnedim yutmadan
![]()
Hahahahah normalde yediginiz bisey miBaktım netten az önce.
Eee normalde yediğiniz bir şey mi
Erzurum yöresinde filan meşhur sanırım.
Yutsaydın çocukken az yemedik çok severdimAkasya ağacı beyaz çiçekleriçiğnedim yutmadan
![]()
O minik olan beyaz sari olanlar mi yasemin diil mi onun adiYok yok değiller çok hoş bi kokusu ve tatlı bir tadı var çocukken çok yedim ben![]()
Bak bundan canımO minik olan beyaz sari olanlar mi yasemin diil mi onun adi
Benimde canım istedi şuan var ya kokusu tadı tarif derken ağzıma geldiAkasya ağacı beyaz çiçekleriçiğnedim yutmadan
![]()