2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Buyur sen bak sen emzir deseydin 😒
Gerçekten o kadar boş muhabetlerle uğraştım ki inanamazsiniz anlatsam roman olur onlar yüzünden kızıma düzgun annelik yapamdim diye çok kızıyorum kendime hem bana bı yararları yok hemde daha çok zararlar yani bu bebeğimde Cat kapiyi suratlarına kapticam kimse benden ve çocuklarımdan önemli degil başka eşek bulsunlar kendilerine 😬

Anladm canm senin 3 gun gelmeyince naptin o esnada mamami verdin
Yani tam hatırlamıyorum üçüncü gün damla damla hep emzirdim ikinci gece çok agaldi annem küçük bı biberon mama yaptı verdi hastane de ilk gece öyle yaptık zaten üçüncü gün akşama doğru süt geldi çok mama vermedim zaten sütünün tadını alınca mamayı unutur canım çok uzun surmezse mama diye düşünüyorum ben

Gerçekten o kadar boş muhabetlerle uğraştım ki inanamazsiniz anlatsam roman olur onlar yüzünden kızıma düzgun annelik yapamdim diye çok kızıyorum kendime hem bana bı yararları yok hemde daha çok zararlar yani bu bebeğimde Cat kapiyi suratlarına kapticam kimse benden ve çocuklarımdan önemli degil başka eşek bulsunlar kendilerine 😬
Ya biz evlendik ailemden uzaktayım misafirim olmaz pek arkadaşım yok eşimin ailesi desen aile bağları kopuk ama şimdi bebiş olacak ya herkes onu görmek istiyor sinirlerim bozuluyor bende eşime dedim yani kimse lazım değil şimdi ben lazım desem mesela kv gelir gitmez çocuğa bakmak ister o zaman ben sinir olurum baktım kalacak kendi çocuğa bakmaya çalışıyor söylerim yani aşırı sinir oluyorum

Yani tam hatırlamıyorum üçüncü gün damla damla hep emzirdim ikinci gece çok agaldi annem küçük bı biberon mama yaptı verdi hastane de ilk gece öyle yaptık zaten üçüncü gün akşama doğru süt geldi çok mama vermedim zaten sütünün tadını alınca mamayı unutur canım çok uzun surmezse mama diye düşünüyorum ben
Bnmki tam tersi oldu cnm mamanin tadini alinca memeyi istemedi

Back
X