- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
- #41.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hiç gerek yok insan kendin baksan daha rahat edersin insanı deli ediyorlar ben ilk dogumda 17 gün babamlarda kaldım annem Allah razı olsun hem nazimi niyazimi hemde herseyinle ilgilendi ama kaynanam arada gelip çayını içip yorumunu yapıp gitti mübarek şey sonra geldim evimde tektim eltim falanda vardı ama kimse el atmadi bana bı üç dört gün kaldım yine dayanamayıp annemin yanına gittim orda da bı beş gün falan yine sonra yine döndüm dönmez olaydim zaten beni sonrasında mahf etiler korona oldular bilmem ne ben kırklı çocukla kayın pederimle baktım düşün hemde covit adam vala şu an düşünüyorum kendime çok kızıyorum çok görümcem arayip kocama siz orda keyfinize bakıyorsunuz benim annem babam burda hasta bilmem. Ne benim de göğüsler yara olmuş dikisler ayrı iylesmiyor bebek ayrı ağlıyor Allah'ım şu an gidip kapıya dayanıp dovesim geldi hepisniYa biz evlendik ailemden uzaktayım misafirim olmaz pek arkadaşım yok eşimin ailesi desen aile bağları kopuk ama şimdi bebiş olacak ya herkes onu görmek istiyor sinirlerim bozuluyor bende eşime dedim yani kimse lazım değil şimdi ben lazım desem mesela kv gelir gitmez çocuğa bakmak ister o zaman ben sinir olurum baktım kalacak kendi çocuğa bakmaya çalışıyor söylerim yani aşırı sinir oluyorum
Sakın bir bu bebişte yapma kv kp hasta mesela senin bebeğine geçse kimin umurunda olur ben şimdiden diyorum salgın zamanı şuan kimsenin gelmesini istemiyorum da kendi annemde olsa ben rahat edemem alışmışım herşeyi tek yapmaya. Bir de mesela ilk 3 ay bile kusarken bile herşeyi kendim yaptım şimdi kimse lazım değil. Yalnız benim bile dövesim geldiAy hiç gerek yok insan kendin baksan daha rahat edersin insanı deli ediyorlar ben ilk dogumda 17 gün babamlarda kaldım annem Allah razı olsun hem nazimi niyazimi hemde herseyinle ilgilendi ama kaynanam arada gelip çayını içip yorumunu yapıp gitti mübarek şey sonra geldim evimde tektim eltim falanda vardı ama kimse el atmadi bana bı üç dört gün kaldım yine dayanamayıp annemin yanına gittim orda da bı beş gün falan yine sonra yine döndüm dönmez olaydim zaten beni sonrasında mahf etiler korona oldular bilmem ne ben kırklı çocukla kayın pederimle baktım düşün hemde covit adam vala şu an düşünüyorum kendime çok kızıyorum çok görümcem arayip kocama siz orda keyfinize bakıyorsunuz benim annem babam burda hasta bilmem. Ne benim de göğüsler yara olmuş dikisler ayrı iylesmiyor bebek ayrı ağlıyor Allah'ım şu an gidip kapıya dayanıp dovesim geldi hepisni![]()
Ben daha haletmedim bebeğim sen bekle ben beklemiyommmBen herşeyi halletim onu bekliyorum![]()
Yeri geliyor insan kendi annesine bile katlanamiyor kalmış kv lafımı esirgemem kimseden annelik öğrenilen bir şey değil iç güdüsel bir şeyDemem o ki kizlar bebeklerinize en iyi siz bakarsiniz bunu unutmayın anneniz varsa yardım isteyin çok ihtiyacınız olursa ama kaynaniza asla yoksa daha piskoljiniz bozulur he bozulurrrannem yelek falan örmüş bu gün gösteriyorum Allah anneni basinizdan eksik etmesin diyor sende yapabilirsin bana ne yani sonuçta seninde torunun dogumasaydin dokuz tane çocuk yada dogurdun ölüme kadar hepsinden sorumlusun hepsinin çocuklarına eşit davran yok annam o kızların çocukları için var bizde el kızı kim bakarsa baksın ama elin kızları da hep bize hizemtcilik yapsın
![]()
Bır de geliyorum anne derse görürsunBen daha haletmedim bebeğim sen bekle ben beklemiyommmdaha okumam gereken dokuz cuzde var onlar bitmeden gelemsinnnnnn mümkünse bide çanta hazır olmadan
![]()
Yok canım bu sefer akilsiz salak gelin yok hala bazı huylarimsan faydalanabilirler ama evlatlarimdan onlar için asla ödün vermiycem bende vala açık açık soyliycem beni rahatsız etmeyin benim iki tane küçük çocuğum var istemiyorum herşeyimi bende aynı senin gibi hep tek başıma yaptım annem yetistiyse yetişti yetisemediyse kendimSakın bir bu bebişte yapma kv kp hasta mesela senin bebeğine geçse kimin umurunda olur ben şimdiden diyorum salgın zamanı şuan kimsenin gelmesini istemiyorum da kendi annemde olsa ben rahat edemem alışmışım herşeyi tek yapmaya. Bir de mesela ilk 3 ay bile kusarken bile herşeyi kendim yaptım şimdi kimse lazım değil. Yalnız benim bile dövesim geldi![]()
Evet bak çok doğru soyledn yeri geliyor annem bile işime karisiyor sen hiç bana karışma ki zaten öyle bı haki yok belki bazılarımız kayın validesi hani onalr için birşeyler yapmıştır ama benimkinin aile hayatıma katikisi sıfır ama beklenti en yüksek citada ya ona deliriyorum benYeri geliyor insan kendi annesine bile katlanamiyor kalmış kv lafımı esirgemem kimseden annelik öğrenilen bir şey değil iç güdüsel bir şey
Pis olan kendi yeni doğmuş bebek ne pis olur ne çirkin hepsi de kendiYok canım bu sefer akilsiz salak gelin yok hala bazı huylarimsan faydalanabilirler ama evlatlarimdan onlar için asla ödün vermiycem bende vala açık açık soyliycem beni rahatsız etmeyin benim iki tane küçük çocuğum var istemiyorum herşeyimi bende aynı senin gibi hep tek başıma yaptım annem yetistiyse yetişti yetisemediyse kendimbide sonra ne dese beğenirsin bebek küçükken annenin yanında duruyordu sen rahatım şimdi neden bu çocuk senin peşinden ayrılmıyor dedim acaba ilgi vermediğim için olabilir mi onun annesine ihtiyacı vardı annenesi onu emzirmez ya gerçekten öyle kızım bensiz duramiyor yorumlari hiç bitmiyor yaramz bilmem ne aman ne çektim bunlardan kız boş ver
bide çocuk üç aylık bu çok çirkin ve pis dedi çocuğa kime çekmiş falan o yüzden pis kelimesine alerjim var deliririm haberiniz olsun pisten kastı ne anlamdım pis kelimesi bana değişik geldi yani allah herkesi farklı yaratıyor küçücük bebeğe pis çirkin dedi
![]()
Yok yokkkk yokk canım benim elimle kapatim durdurcamBır de geliyorum anne derse görürsun![]()
Gerçekten annem bile en iyi bildiğim şeyi bazen tam tersini söyler sinir olurumEvet bak çok doğru soyledn yeri geliyor annem bile işime karisiyor sen hiç bana karışma ki zaten öyle bı haki yok belki bazılarımız kayın validesi hani onalr için birşeyler yapmıştır ama benimkinin aile hayatıma katikisi sıfır ama beklenti en yüksek citada ya ona deliriyorum ben
Aynen vala bende hepsini aynı şekilde ona geri iade ediyorumPis olan kendi yeni doğmuş bebek ne pis olur ne çirkin hepsi de kendi![]()
Aay öyle ama ne zoruma gidiyor anneme ters tepki verip ona laf soyleyebiliyorum hata küsüp konuşmuyorum bile buna yapamıyorum deli oluyorumGerçekten annem bile en iyi bildiğim şeyi bazen tam tersini söyler sinir olurum
Lohusa bunalımına girince yaparsın jdjsjak ben lohusayim de çıkAay öyle ama ne zoruma gidiyor anneme ters tepki verip ona laf soyleyebiliyorum hata küsüp konuşmuyorum bile buna yapamıyorum deli oluyorum![]()
8 aralıkTahmini dogum tarihleriniz ne kizlar bencede kasim sonu gibi çogumuz dogururz![]()
Hadi gözün aydınŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Hastaneden sonra büyük oğlan okuldan gelince alışverişe çıktık hastane çantası hazır olsun en azından dedik ilk etapta giyip sonra bi 10 15 gün idare edebilecek şeyleri aldık çocuklara da alışveriş yaptıkAy butun gun birturlu yazamadim okudum amakacinci haftadasn simdi sen? Ah be gulum. Bundan sonra sadece yat dinlen ne olur… cinsr beyimiz beklicek ben inaniyorum
Nasil hissediosun smdi
Yorma balım kendini su akar yolunu bulur.Hastaneden sonra büyük oğlan okuldan gelince alışverişe çıktık hastane çantası hazır olsun en azından dedik ilk etapta giyip sonra bi 10 15 gün idare edebilecek şeyleri aldık çocuklara da alışveriş yaptık
Bundan sonrasını internetten sipariş edeceğim inşallah gelir gelmez etiketleri söktüm makineye attım kıyafetleri yarın serer kurutup ütülerim üzerimden yarı yük kalktı şükürler olsun , kalktı da bende bittim iki saatte bir ilaç içtim ikinci saat yaklaşırken hep sancılandım bundan sonra yatacağım Allah’ın izniyle
Şimdi iyiyim sancı kesildi saat ikide bir ilaç daha içeceğim altı saatte bir. Hadi bugünü es geçelim yorgunluktan çoğaldı yarından sonra sancım olmazsa şükür yırttık gözüyle bakıyorum
Saat 2 buçukta iğne vurulmaya gideceğim ciğerler için
Herkes uyuyor kocam bey eror verdi yoldan geldi bi hengameye düştük ben stresten uyuyamıyorum![]()
Senin uyuman dinlenmen ve stres olmaman lazim. Bak ornekler de var. Lutfen. Cok ama cok ozen gosterip atlatlatmalisin bu sureciHastaneden sonra büyük oğlan okuldan gelince alışverişe çıktık hastane çantası hazır olsun en azından dedik ilk etapta giyip sonra bi 10 15 gün idare edebilecek şeyleri aldık çocuklara da alışveriş yaptık
Bundan sonrasını internetten sipariş edeceğim inşallah gelir gelmez etiketleri söktüm makineye attım kıyafetleri yarın serer kurutup ütülerim üzerimden yarı yük kalktı şükürler olsun , kalktı da bende bittim iki saatte bir ilaç içtim ikinci saat yaklaşırken hep sancılandım bundan sonra yatacağım Allah’ın izniyle
Şimdi iyiyim sancı kesildi saat ikide bir ilaç daha içeceğim altı saatte bir. Hadi bugünü es geçelim yorgunluktan çoğaldı yarından sonra sancım olmazsa şükür yırttık gözüyle bakıyorum
Saat 2 buçukta iğne vurulmaya gideceğim ciğerler için
Herkes uyuyor kocam bey eror verdi yoldan geldi bi hengameye düştük ben stresten uyuyamıyorum![]()