- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Benim de kanamam vardı adet olur gibi ama dr kalp atışını dinletmese de göstermişti pıt pıt atıyordu. 6. Haftada falan baslamıstı ama kanamaYaaa kızlar kalp atışı olduğu halde hala kahverengi lekesi olan biri vardı. Kimdi bana bi özelden yazabilir mi?
Bu duyguların o kadar normal ki... Bende biraz umutlansam yaşadıklarım aklıma geliyor sonra kendime kontrollü ol herşeye hazırlıklı ol diyorum. Ama olmazları olduran Rabbim birgun nasip edecek buna inanıyorum.Pozitifleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum bi bilsenizsağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum
Pazartesi saat 16:00 da transferim yapıldı. Bir iyi bir orta kalite iki embriyo. Test günüm 28 Aralık ama dayanamadım bu sabah evde kaset test yaptım tertemiz bir tek çizgi. Herkese karşı umutla bakarken kendime gelince hiç olmayacakmış gibi hissetmem normal mi
Test günün ne zamannnI ıhhh vermedim :)))
Anladım canım. Her leke ve kanama kötüye işaret değilmiş onu anladım sayenizdeBenim de kanamam vardı adet olur gibi ama dr kalp atışını dinletmese de göstermişti pıt pıt atıyordu. 6. Haftada falan baslamıstı ama kanama
Evet canım kesinlikle ama insan bilemiyor işteAnladım canım. Her leke ve kanama kötüye işaret değilmiş onu anladım sayenizde
Var 2 tane daha embrıyom yok taze degıldı dondurulmuştu.Daha erken canım, ıns tutar dgerleri, taze embriyo muydu var mı Baska embriyo
aynen maalesef kiEvet canım kesinlikle ama insan bilemiyor işte
Anladm canım.. Bana 1 tne transfer yplck bnm de kalitesi hakknda blgm yok İnş iyidir diyorum.. Sen skma canını her şerde hayır vardır..Var 2 tane daha embrıyom yok taze degıldı dondurulmuştu.
Ama doktor Onları ımha edelım tekrar Yumurta toplayalım dedı Cok kalıtelı degıllerdı
Vala canım bence var gibi hayırlı olsunBenim bugun 8. Günüm test yaptım normalde 24üne testim ama bilmiyorum iyi devam eder mi daha önce kimyasalım oldu korkuyorum bekleyeceğiz bakalım 27sin kan günüm
Amin canım benim amin inşAllahTeşekkür ederim bitanemdarısı sana inan hala inanamıyorum kardeşime falan anlatırken sanki başkasının hamileliğini anlatıyor gibiyim hayaldi gerçek oldu Rabbime hamd olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin aklıma geldikçe hep böyle dua ediyorum bugün merkezde bekleyenleri gördüm onlarada dua ettim bildiğim bilmediğim gönlünde bu hasreti taşıyan herkese nasip olsun inşallah
KuzUmmm net çıkmış hayırlı olsunBenim bugun 8. Günüm test yaptım normalde 24üne testim ama bilmiyorum iyi devam eder mi daha önce kimyasalım oldu korkuyorum bekleyeceğiz bakalım 27sin kan günüm
Hemen hemeeeennnn
Sonucunuz çıktı mıHenüz çıkmadı maalesef 4-5 gibi çıkar dediler
Bol bol yeşillik her sabah yumurta paketli gıdalar asla yeme balık ye et ye baklagiller ye mevsim meyve sebze ye bide bol bol suEvettt kizlarrr şimdi geldik tarsnfer sonra ne yenecek içilecekbizim evde ıspanak ve nohut pişmeye başladı çok faydaliymis birde ben kızımda bir bardak havuç suyu içmiştim kabak çekirdeği avakado ve ananasa devam
Hiç sorun yapma canım yarın hayırla göreceksinEvet kuzum yarın ama bugün çok adet sancım var sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?