olur canım moral olur en azındanBende bir dahaki ay yapayim asilamadan sonra
Ben de bu ay takvim oluşturdu inşallah kaldirmaya gerek kalmazbelli olmaz benim kafam belki silerim çok umutlanmamak için
ben kaldırdım ya çok kafama takarım canım zaten kpss çalışıyorum stresim çok inş hayırlısıyla hepimz sevinirizBen de bu ay takvim oluşturdu inşallah kaldirmaya gerek kalmaz
Allah yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah.ben kaldırdım ya çok kafama takarım canım zaten kpss çalışıyorum stresim çok inş hayırlısıyla hepimz seviniriz
canım dua etAllah yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Ederim tabi canim iyi bilirim KPSS derdini. Bebis konusunda da kaderdasiz. Rabbim her konuda yar ve yardimcimiz olsun.canım dua et
kimi tek ilişkide bile kalıyor kimi de bizim gibi fazla ilişki yapıyor ama olmuyor kafada bebek düşüncesiyle yaptıkça olmayacak herkes istediğiniz için yapın o işi diyor hamiş kalan arkadaşlardan duyduklarımYine olmadı bu ayda hüsran şimdi yeni bat 28mart. Hergün yok gün aşırı yok yani olmayınca olmuyor demekki gebe kalmak zormuş yani ben artık istiyorum demiyorum bile eşime dedim olmayacak gibi hazırlanalım diye kaç ay oldu yani bir kaç ay sonra senemiz geliyor pf
AMİN CANIM ALLAH (C.C) YAR VE YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ AMİNEderim tabi canim iyi bilirim KPSS derdini. Bebis konusunda da kaderdasiz. Rabbim her konuda yar ve yardimcimiz olsun.
Bat 20mart bugun ikinci ignemi oldum hayirlisi artik buralar pek bi sessiz sakin.:)kızlar hiçbirinizden pek ses seda yok hamiş olanlarınız mı varliste de 68 sayısında takıldı kaldı kpss nedeniyle çok duramıyorum ama kpssden sonra peşinizi bırakmam
ben bir kez vurunmuştum 2 kez kullandım klomen ama yine düşünüyorumKizlar catlatma ignesinde kacinci ignede sans daha cok hamile kalanlar kacinci ignede kaldınız
Bana bi cevap lutfenocak da catlatma iğnesi oldm o da iş e yaramadı..o zaman da 1 yumurtam oluşmuştu....sadece 1 yumurtanın oluşması ne demek ki yumurta tembelliği mi var sizce?[/QUOT
Umudunu kesme tatlim doktorun ne diyor yumurta tembelligi olsa gebe kalamazsin klomen verir ben klomenle buyuttum hep yumurtalari senjn kac mm oluyor asilama deneyebilirsin ama insan umudunu kaybetmemeliSa hanımlar..13 aylık evliyim...2 düşük oldu..homozigot mutant çıktı. ..şimdi de gebe kalamiyorm 1 yumurta tek büyüdü ama adet olacam umidlu değilim. .neyapcam ben çok yoruldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?