birkaç ay daha oluruna bıraktım canım ondan sonra yeniden hastaneye gideceğim artık sürekli git gel yoruluyor insan bakalım ondan sonra çare ararız canım inan bak memlekete gittiğimde ben anneme yardım etmem gerekken dul maaşı alan annem benim bavulumu dolduruyor yani kiradır yiyecektir vs kredi borcuna zaten gidiyor bin tl geriye maaştan bir şey kalmıyor anca şu kredilerin bitmesi lazım nasip kısmet belki ben de pat diye müjdelenirim bak kpss ye çalışırken bile ben eşime bana kitap al demeye çekiniyordum birçok arkadaşım inan bana kitap yolladı siteden bile var yani yollayan sağolsunlar şimdi borç varken yeni borca şahsım adına giremem ama gün doğmadan neler doğar ben devlette düzzenki br doktora gittim 3 sefer klomeni bastı tamam sabret sabret demekten başka bir şey demedi moral verdi ama insan sıkılıyor ..Yapiskan parca dedikleri smeat testidir onu her sene yapilmasi gereken birsey.. Ben size nelerin yapilmasi gerektigini soyluyotum. Doktora gidip de doktorun agzina bakmayin ayni sureclerden bende gectim her doktor ilgili degil arastirin ben tek tek tup bebek sitelerini gezip hangi testlerin yapilmasi gerektigine kadar bakardim sonra sonuclarini netten arastirirdim hepimizin imkani var . Bu dedigim testlerde devlette yapilan testler en azindan doktora gittiginizde bu testlerin yapilmasini istiyorum dersiniz. kilo bencede engel adet duzensizliginin nedeni kilo bile olabilit hatta.. Herkesin tabikide imkwni yok ama devlettede bazi seyler yapilabiliyor. Ve bence hic birsey cocuktan onemli degil imkaninz varsa borc harc kendinize ayirin ve cocuk ocin ugrasin.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Ahh canım ben 32 de doğumun yaptım 3 gün önce... Dün taburcu oldum bebeklerim yoğun bakımda... Solunum cihazına bağlı ben evde@lale_ciknisamelek kremalicorek @pinkneoneffect @YASMINAAA @seyhancvn arkadaşlar sizlerden de dua bekliyorum diğer hamiş arkadaşları da yazacağım da onlar konuya bakmaz oldu ya da siteye girmiyorlar bilemiyorum iletişimde olan arkadaşlarımı etiketliyoruım sizler de kalanlara ve diğer eklediğimiz arkadaşlara dua edin canlar belki de böylelikle daha güzel haberler çoğalacaktır isimlerini ya da nicklerini tek tek okur dua ederseniz seviniriz
ay canım benim hemen ayetelkürsi okuyorum canım bebeklerine sağsağlim kavuşursun gülüm durumları çok mu ciddiAhh canım ben 32 de doğumun yaptım 3 gün önce... Dün taburcu oldum bebeklerim yoğun bakımda... Solunum cihazına bağlı ben evde((( normal kontrole gittim de yatış yapıldı ertesi gün taburcu olurum derken doğuma alındım. Şuan çok duaya ihtiyacımız var kizlarimda... Siz daima duamdasiniz ama giremiorum
Kac kg dogdukar canm? Hayirlii olsun oncelikle icini ferah tut insallah birsey olmaz kuvezde biraz daha buyurler kavusursunuz sonraa.. Dualarim seninleeAhh canım ben 32 de doğumun yaptım 3 gün önce... Dün taburcu oldum bebeklerim yoğun bakımda... Solunum cihazına bağlı ben evde((( normal kontrole gittim de yatış yapıldı ertesi gün taburcu olurum derken doğuma alındım. Şuan çok duaya ihtiyacımız var kizlarimda... Siz daima duamdasiniz ama giremiorum
Canım çok geçmiş olsun Rabbim meleklerine sağlık versin biran önce yaninda olurlar inşallahAhh canım ben 32 de doğumun yaptım 3 gün önce... Dün taburcu oldum bebeklerim yoğun bakımda... Solunum cihazına bağlı ben evde((( normal kontrole gittim de yatış yapıldı ertesi gün taburcu olurum derken doğuma alındım. Şuan çok duaya ihtiyacımız var kizlarimda... Siz daima duamdasiniz ama giremiorum
32 hafta 1850-1900 doğdular . Dün sarılık oldular. 10 gün kritik diyor doktorumuz bugün 3 gün... Dua etmekten başka carem yok. Onlar iyi olsunlar ben beklerim .. ama doğum yapıp eve bebeksiz gelmek zor
Canım iltihap için löbet şekeri yedin mi hiç?birkaç ay daha oluruna bıraktım canım ondan sonra yeniden hastaneye gideceğim artık sürekli git gel yoruluyor insan bakalım ondan sonra çare ararız canım inan bak memlekete gittiğimde ben anneme yardım etmem gerekken dul maaşı alan annem benim bavulumu dolduruyor yani kiradır yiyecektir vs kredi borcuna zaten gidiyor bin tl geriye maaştan bir şey kalmıyor anca şu kredilerin bitmesi lazım nasip kısmet belki ben de pat diye müjdelenirim bak kpss ye çalışırken bile ben eşime bana kitap al demeye çekiniyordum birçok arkadaşım inan bana kitap yolladı siteden bile var yani yollayan sağolsunlar şimdi borç varken yeni borca şahsım adına giremem ama gün doğmadan neler doğar ben devlette düzzenki br doktora gittim 3 sefer klomeni bastı tamam sabret sabret demekten başka bir şey demedi moral verdi ama insan sıkılıyor ..
annem de sen kendinle çok oynatıyorsun sende iltihap var onun için ilaç iste diyor ben doktora dedim mesela iltihabım var diye adetim düzensizleşti de dedim hiç oralı olmadı bile bundan sonra artık diğer aya gidersen önce bunları diyeceğim
Ahh canım ben 32 de doğumun yaptım 3 gün önce... Dün taburcu oldum bebeklerim yoğun bakımda... Solunum cihazına bağlı ben evde((( normal kontrole gittim de yatış yapıldı ertesi gün taburcu olurum derken doğuma alındım. Şuan çok duaya ihtiyacımız var kizlarimda... Siz daima duamdasiniz ama giremiorum
32 hafta 1850-1900 doğdular . Dün sarılık oldular. 10 gün kritik diyor doktorumuz bugün 3 gün... Dua etmekten başka carem yok. Onlar iyi olsunlar ben beklerim .. ama doğum yapıp eve bebeksiz gelmek zor
Canm kilolarida fena degilmis aslinda benm arkadasiminda boyle dogdu ikizleri simdi kocaman oldular sen icini ferah tut kuvez onlari toparlar insallah32 hafta 1850-1900 doğdular . Dün sarılık oldular. 10 gün kritik diyor doktorumuz bugün 3 gün... Dua etmekten başka carem yok. Onlar iyi olsunlar ben beklerim .. ama doğum yapıp eve bebeksiz gelmek zor
Rabbim acil şifa versin canım dalarım sizinle32 hafta 1850-1900 doğdular . Dün sarılık oldular. 10 gün kritik diyor doktorumuz bugün 3 gün... Dua etmekten başka carem yok. Onlar iyi olsunlar ben beklerim .. ama doğum yapıp eve bebeksiz gelmek zor
evTik canım sen de dua eder misin kremalicorek arkadaşımızın bebeklerine Hannaz FalanFilan2025 eilenn H Hulya90 yorgun anneanne Nego P pink_love_lady tubatesbih D Debusi -VUSLAT- Yusam @Papatya @whitepearll Bihter34 @nisandeniz @sukruyeomay nisamelek B beyazmelik basbelasiyim arkadaşlar sizler de dua edin lütfen
Valla cnm bi süre bişey düşünmüyorum daha sonra gerek kalırsa eğer doktora danisirimhayırlısı olsun tabii de canım benim şimdi düşünüyor musun aşılama
hayırlısıyla canım benim bir hafta sonra bebeklerini de götürürsün evine dualarımız seninle32 hafta 1850-1900 doğdular . Dün sarılık oldular. 10 gün kritik diyor doktorumuz bugün 3 gün... Dua etmekten başka carem yok. Onlar iyi olsunlar ben beklerim .. ama doğum yapıp eve bebeksiz gelmek zor
yok canım o ne kiCanım
Canım iltihap için löbet şekeri yedin mi hiç?
Rabbim tez zamanda kavuştursun benim kızımda erken doğdu..sarılık oldu hastanede kaldık ..şimdi koca kız oldu..sabır ve dua ile beklemek gerek çok çok öpüyorum....hastanede bakım altındalar emin ellerdeler...bunu düşün Rabbim gönlüne ferahlık versin..evTik canım sen de dua eder misin kremalicorek arkadaşımızın bebeklerine Hannaz FalanFilan2025 eilenn H Hulya90 yorgun anneanne Nego P pink_love_lady tubatesbih D Debusi -VUSLAT- Yusam @Papatya @whitepearll Bihter34 @nisandeniz @sukruyeomay nisamelek B beyazmelik basbelasiyim arkadaşlar sizler de dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?