- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Maalesef makineye bağcılarHiç canını sıkma canım sen pozitif ol ki bebeklerin de iyi olsun onları görmeye gidince ne kadar güçlü kızlar olduklarından bahset büyük bi ihtimal tamamen makineye bağlı değillerdir çünkü haftası o kadar küçük değil kilosu da iyi maşallah sarılık da olur tabiki hem erken doğmuş hemde anne sütü almıyor olabilir bol bol dua et allahım tez vakitte sağlıkla çıkartsın insallah
Aktarlarda oluyor canım şeffaf bir şeker, iltihabı söküyoryok canım o ne ki
hımm hiç duymamıştım canım alayım ben yiyor musun onuAktarlarda oluyor canım şeffaf bir şeker, iltihabı söküyor
Maalesef makineye bağcılar10 gün kritik dedi doktoruk
ALLAH RAZI OLSUN CANIMKızlar hepiniz için tek tek dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda bebisleri nasip eder inşallah
Şuan agzindanPeki ağzından mi makinayla bağlı yoksa burnundan mi
isimlerini düşündünüz mü canım?Şuan agzindan
Evet canım yiyeceksinhımm hiç duymamıştım canım alayım ben yiyor musun onu
hımm onu bir alayım ben canım eğer bu ay adet olursam hamiş değilsem yani ne kadar kullanmak lazım canım onuEvet canım yiyeceksin
Ay ben olsam çatlardimgebelik testlerim gelmedi yapamadım bugün 4. günüm adetimin gecikmesi bakalım ne olacak hayırlısı
yarına bakacagım hep adetim gecikiyor canım ya ondan umutlanamıyorumAy ben olsam çatlardimeczaneden alırdım hemn
Ozaman haklısın ama genede sen yarn sabahtan al yapyarına bakacagım hep adetim gecikiyor canım ya ondan umutlanamıyorum
Ozaman haklısın ama genede sen yarn sabahtan al yap
Rabb'im acil şifâlar versin İnşaAllah. Rabb'imin izniyle sağlıklı bir şekilde annelerine kavuşsunlar İnşaAllah.@evTik canım sen de dua eder misinkremalicorek arkadaşımızın bebeklerine @hannaz @CathyLizzie @eilenn @Hulya90 @yorgun anneanne Nego @pink_love_lady @tubatesbih @Debusi -VUSLAT- @Yusam @Papatya @whitepearll @Bihter34 @nisandeniz @sukruyeomay nisamelek @beyazmelik @basbelasiyim arkadaşlar sizler de dua edin lütfen
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOLASINRabb'im acil şifâlar versin İnşaAllah. Rabb'imin izniyle sağlıklı bir şekilde annelerine kavuşsunlar İnşaAllah.
Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hastalara okuduğu dua
“Ezhib”il be’’se Rabbin”nasi esfi ve entes’’safi la sifae illa sifauke, sifaen la yügadiru sekama”
Anlamı:
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa verici sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Öyle şifa ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
kremalicorek bu duayı bebeklerin için okuyabilirsin. Rabb'imin izniyle şifâ bulurlar İnşaAllah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOLASIN
yok canım evi bekliyorum testlerin gelmesini :)Tatlım senin ne oldu durum yaptın mı gebelik testi
Of pazts 92'ydi. Şimdi 135'e çıkmış? Niye böyle. En az iki katı lazımdı.
yok canım evi bekliyorum testlerin gelmesini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?