- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Ne zaman yaptın canımyaptım canım negatif ay çikolata mı?
bana da yolla tatlıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)Ne zaman yaptın canım
evet canım cekti yaptım bugün sever misin çikolatayi kim sevmez ki benimki de soru :))
İnşallah pozitif olur kuzum yolluyorum hemen canımmbana da yolla tatlıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
bugün yaptım canım yine adetim gecikmiş
adet olmayı bekliyoruum canımİnşallah pozitif olur kuzum yolluyorum hemen canımm)
Bende adet olmayı bekliyorum kaç gün gecikti seninadet olmayı bekliyoruum canım
5 gün gecikti canımBende adet olmayı bekliyorum kaç gün gecikti senin
sen test yaptın mı canımBenim de :))
Yaptım canımsen test yaptın mı canım
çıkmadı sanırım ikinci çizgiYaptım canım
bence sen birkaç gün sonra yeniden yap sende umut var canımAma çok silik çıktı o daha öncede cikmisti o yüzden pek umutlanmiyorum
Hic sanmıyorum kuzum bikaç ay önce de böyle bişey çıktı adet oldum cuma günü doktora gidicem o zaman belli olur inşallahbence sen birkaç gün sonra yeniden yap sende umut var canım
inşaallah canım benim bizim için de az kalmıştır ben de adet olmayı bekliyorumHamişlere maşallah
Ben bugün regl oldum. 30. ayımız bitti. Daha doğrusu hiçbir sorunumuz olmadan 9. ay. İnşallah artık olacak :)
sıra bize de gelecekHamişlere maşallah
Ben bugün regl oldum. 30. ayımız bitti. Daha doğrusu hiçbir sorunumuz olmadan 9. ay. İnşallah artık olacak :)
İnşallah canım. Ben bu ay internete pek girmeyeyim, kafamı dağıtayım diyorum. Kendine çok iyi bak. Sevgiler....sıra bize de gelecekinşallah hayırlısıyla amin
tamam canım benimİnşallah canım. Ben bu ay internete pek girmeyeyim, kafamı dağıtayım diyorum. Kendine çok iyi bak. Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?