AMİN ABLAMAmin cümlemizden
Allah bu kardeşimizin bebeklerini bağışlasın tez saate inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin gonul muradıni versin dua edenlerin çok olur insallahkremalicorek canım 1000 YA ŞAFİ çektim bebeklerin için eşim de Ayetelkürsi okudu 3 tane ALLAH şifa versin canım ben yine dua ederim basbelasiyim arkadaşa da canım sende şuan anne yüreğinle dua et transferi olacak o da anne olsun hayırlısıyla bebeğine kavuşsun canım sen içini ferah tut canım bebeklerin güçlü olacak Rabbimiz meleklerini meleklerle koruyacaktır sen yeter ki ALLAH'A güven sığın O BİZLERE YETER....
canım şimdi de sana 1000 YA KADİR esmasını çekiyorum ALLAH KABUL EDER İNŞ HAYIRLARLA AMİNAllah razı olsun canım Rabbim hepimizin gonul muradıni versin dua edenlerin çok olur insallah
Amin kuzum ben senin hakkını ödeyemem bana hakkını helal et canım benim Rabbim sana herşeyin en iyi ve en hayırlısını versincanım şimdi de sana 1000 YA KADİR esmasını çekiyorum ALLAH KABUL EDER İNŞ HAYIRLARLA AMİN
helal olsun canım olur mu inşaallah sizlerden sonra ben de sevinirim inşaallah size isteyeyim ki Rabbimiz bana da hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş amin...Amin kuzum ben senin hakkını ödeyemem bana hakkını helal et canım benim Rabbim sana herşeyin en iyi ve en hayırlısını versin
@evTik @hannaz @yorgun anneanne @sukruyeomay @eilenn @cansu_tr @kayacans @mavikara @BOASK @nese-li_hilos @eflalim @Yusam-VUSLAT- @Yariiimm @COLIN @TugbaHamza oglak_kadini @tubatesbih @damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser @seyhancvn @lale_cik @Bihter34 @melekbaby @Bonbon1601 @Love5 @Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
yok canım ne kadar okursan ALLAH RAZI OLSUNOkurum canım. Belirli bir sayı var mı?
Rabb'im acil şifâlar versin minik yavrulara, annesine babasına bağışlasın İnşaAllah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah yardım etsin... Dua bütünlülüğü güzeldir ve benimde dualarım sizinle... Hayırlı haberleriniz ile gelin inşallah...
Tamam canım, okuyunca bildiririm. Amin cümlemizden.yok canım ne kadar okursan ALLAH RAZI OLSUN
Böyle bir dua ya katılmaya vesile olduğunuz için Allah Hepinizden Razı Olsun...ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Böyle bir dua ya katılmaya vesile olduğunuz için Allah Hepinizden Razı Olsun...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMOkudum cnm
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM
Bende okuyorum canm Rabbim acil şifalar versin inşallah@evTik @hannaz @yorgun anneanne @sukruyeomay @eilenn @cansu_tr @kayacans @mavikara @BOASK @nese-li_hilos @eflalim @Yusam-VUSLAT- @Yariiimm @COLIN @TugbaHamza oglak_kadini @tubatesbih @damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser @seyhancvn @lale_cik @Bihter34 @melekbaby @Bonbon1601 @Love5 @Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM SAĞOLASIN İNŞ BİZLER DE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARLA SEVİNDİRİR İNŞ AMİNBende okuyorum canm Rabbim acil şifalar versin inşallah
Amin cnm hepimizi inşallah.ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM SAĞOLASIN İNŞ BİZLER DE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARLA SEVİNDİRİR İNŞ AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?