2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kremalicorek canım 1000 YA ŞAFİ çektim bebeklerin için eşim de Ayetelkürsi okudu 3 tane ALLAH şifa versin canım ben yine dua ederim basbelasiyim arkadaşa da canım sende şuan anne yüreğinle dua et transferi olacak o da anne olsun hayırlısıyla bebeğine kavuşsun canım sen içini ferah tut canım bebeklerin güçlü olacak Rabbimiz meleklerini meleklerle koruyacaktır sen yeter ki ALLAH'A güven sığın O BİZLERE YETER....

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin gonul muradıni versin dua edenlerin çok olur insallah

canım şimdi de sana 1000 YA KADİR esmasını çekiyorum ALLAH KABUL EDER İNŞ HAYIRLARLA AMİN
Amin kuzum ben senin hakkını ödeyemem bana hakkını helal et canım benim Rabbim sana herşeyin en iyi ve en hayırlısını versin

basbelasiyim gülüm YA KADİR esmasını senin için okudum 1000 tane Rabbimiz sana da şifa versin bebeğinin müjdesini hayırlarla sana nasip etsin hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur inşaallah bu tedavi sürecinde inş sağlıcakla da hayırlarla kucağına alırsın inş amin

Amin kuzum ben senin hakkını ödeyemem bana hakkını helal et canım benim Rabbim sana herşeyin en iyi ve en hayırlısını versin
helal olsun canım olur mu inşaallah sizlerden sonra ben de sevinirim inşaallah size isteyeyim ki Rabbimiz bana da hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş amin...
gülüm sıkma canını kimse burada zorla dua etmez gönüllü dualar bunlar nasip etmedikçe de kimseye dua etmek de nasip olmaz bunlar senin kısmetin gönlüne işlemeyenin diline dua gelmez dua etmek istemez dili sen gönlünü ferah tut inşallah sevinenlerden olacaksın amin

Okurum canım. Belirli bir sayı var mı?

Rabb'im acil şifâlar versin minik yavrulara, annesine babasına bağışlasın İnşaAllah.

Allah yardım etsin... Dua bütünlülüğü güzeldir ve benimde dualarım sizinle... Hayırlı haberleriniz ile gelin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…