bu evim yeni taşındık canım çevresini tam bilmiyorum kargo da nerededir bilemiyorum ...Ben çatladım meraktan sen iyi sabrediyorsun maşallah sana ne zmaan gelecek ewe testler sen gidip kargodan alsana dağıtıma çıkmadiysa
son 5-6 aydır gecikiyor canımaaynaa cnm daha test yapmadnmı sen hep geckrmı boyle nedn yapmıyosun test
son 5-6 aydır gecikiyor canım
bir hafta geciktiği oluyor canımbu kadr gecıkıyorsa bekle bır ıkı gn daha can haklısın
bir hafta geciktiği oluyor canım
evet canımo zaman bu geckme saylmıyor sana göre canım bkle bakalm hayrlııs allahtan
Amin, cümlemizden canım.ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOLASIN
oo menü güzel kaynananı seviyorsun heralde canım liste bayağı kalabalıklaştı bakalım bu sıralar da hamiş haberleri yokkmse yazmıyo ben yazıyım bıseyler barıaksama kaynanacıgım yemege gelcek. tarhana corbası bulgur pılavı yesıl fasulye salata yapacagımmm
oo menü güzel kaynananı seviyorsun heralde canım liste bayağı kalabalıklaştı bakalım bu sıralar da hamiş haberleri yok
doğru sonuçta kaynana çok az sayıdadır anne gibi olanwalla canm fena kadın degldr ama kaynana ıste her gelının korkulu ruyası
hamış habelerıde olacaktr elbet sennle baslarız ınsaallah.. benım bat 20 agustos bakalımhayrlısı
doğru sonuçta kaynana çok az sayıdadır anne gibi olan
tabii anne gibi olmaz ama bazıları candan davranabiliyor gelini de koruyor korluyor ezme canını sıkma dırdır etme yerineben sahsen ınanmıyorum anne yerıne koyulabılecegıne bırebır olmaz yanı.. severın sayarsın ayrı ama
Canm ben adet oldum dün 26 temmuz haber vercektim galiba inş bidaha ki ay hamile kalırım:)doğru sonuçta kaynana çok az sayıdadır anne gibi olan
anladım canım üzülmek yok umutlar diğer aya 25 ağustos mu dyim bata canımCanm ben adet oldum dün 26 temmuz haber vercektim galiba inş bidaha ki ay hamile kalırım:)
Aynen cnm öyle de :)anladım canım üzülmek yok umutlar diğer aya 25 ağustos mu dyim bata canım
Hayrlisi cnm üzülmek yoktesti yaptım sonuç negatif artık diğer aya adet olmayı bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?