- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
tabii anne gibi olmaz ama bazıları candan davranabiliyor gelini de koruyor korluyor ezme canını sıkma dırdır etme yerine[/Q
tabı canım kımısı gttgı geldıgı yere bıle karısır bızımkınde öle seyler yok ama idare edıyoru ıste buna sukur betern beterı var tabıkıde
testi yaptım sonuç negatif artık diğer aya adet olmayı bekleyeceğim
öyle canım üzülmek yok bu ay soğan kürü yapacağımHayrlisi cnm üzülmek yok
öyle canımhakknda hayrlısı canım bu ayda kısmetmz deglms demekkı allah buyuk
öyle canım
Bize diyen de cok oldu canim ama tam tum tahliller tetkikler yapilmadan gitmek istemedik ve tahlil tetkik yapilmadanda tup bebek yapilmamali malesef bu isi ticarete donusturduler.Beni direk tüp bebeğe göndermişti doktr hiç bi tedavi yapmadan tüp bebek yaptırmıştım tutmadı
Bende yapayım mıöyle canım üzülmek yok bu ay soğan kürü yapacağım
kesinlikle yap canımBende yapayım mı
Doğru diyosun cnm ben üniversite de yaptırmıştım tahliyesine yaptırmıştım olmayınca çok yıkıldım tabi ama kısmet değilmiş demekki zamanı gelmemişBize diyen de cok oldu canim ama tam tum tahliller tetkikler yapilmadan gitmek istemedik ve tahlil tetkik yapilmadanda tup bebek yapilmamali malesef bu isi ticarete donusturduler.
Ben şuan adetliyim ya ne zaman başlayımkesinlikle yap canım
adet bitiminden 2 gün sonra başla 15 gün sabah akşam içBen şuan adetliyim ya ne zaman başlayım
Tamam cnm baslicam ozamn kesinlikle. :)İnşallah ikimizde şifa oluradet bitiminden 2 gün sonra başla 15 gün sabah akşam iç
inşallah canım ben şifa olacağını düşünüyorumTamam cnm baslicam ozamn kesinlikle. :)İnşallah ikimizde şifa olur
İnşallah cnm zatn öyle düşünerek dua ederk içmeliyizinşallah canım ben şifa olacağını düşünüyorum
iiyiyim canım sen nasılsın?Ayna nasılsın canım :)
İyiyim ben de canım napiyosun :)iiyiyim canım sen nasılsın?
çay demledim gülüm çsy içiyorum sen ne yapıyonİyiyim ben de canım napiyosun :)
Bende çay yapıyorum kendime eşim de yok yanına da çikolata soslu bir tatlı yaptım yicem :) adetin gecikmiş kuzum test yaptın miçay demledim gülüm çsy içiyorum sen ne yapıyon
yaptım canım negatif ay çikolata mı?Bende çay yapıyorum kendime eşim de yok yanına da çikolata soslu bir tatlı yaptım yicem :) adetin gecikmiş kuzum test yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?