ay canım benim inş iyi sonuçlar gelir bebeklerini de yakın zamanda evinize götürürsün inş amin ben dua edeceğim gülüm inş aminAynı canım yarın çok.o nemli beyin usg cekilcekmis duaniza çok ihtiyacımız var
Rabbim yardimcinn olsun canmm dualarim seninlee allahim sifasini versin yavrularininn insallahUsg çekimini bugüne almışlar bir bebegimin beyninde 2 derece kanama çıktı salı 3 olursa beyin ameliyatı olucak yalvaririm dua edin salı günü Rabbim mucizesini gösterip kanama durdu desin doktor
ay canım benim şimdi YA ŞAFİ çekiyorum bebeklerin içinUsg çekimini bugüne almışlar bir bebegimin beyninde 2 derece kanama çıktı salı 3 olursa beyin ameliyatı olucak yalvaririm dua edin salı günü Rabbim mucizesini gösterip kanama durdu desin doktor
Geçmiş olsun Cnm bende 1 martta kürtaj oldum 11. Haftada gelişimi durmuş bnmde ilkti ve dediğin gbi sanki inat gbi çevremdeki herkes hamile kaldı vallaSagol allah razi olsun kalip kaybetmek daha kotu oluyor arkamdan eltim hamile kaldi arkadasim hamile kaldi simdi bir arkadasim daha hamile ben kalip nasip olmadigi ve 4 ay gecmesine ragmen kalamadigim icin cok uzuluyorum rabbim hayirlsini bilir tabi Rahim filmi falan çektirdin mi peki belki kasığın falan düşüktür cok lavaboya gidiyor musun
Usg çekimini bugüne almışlar bir bebegimin beyninde 2 derece kanama çıktı salı 3 olursa beyin ameliyatı olucak yalvaririm dua edin salı günü Rabbim mucizesini gösterip kanama durdu desin doktor
HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BİZLERE DE DUA ET ARKADAŞIM KREMALİÇÖREGİN İKİZLERİNE YA ŞAFİ OKUR MUSUN ÜST TARAFTA YAZIYORBenim beta sonucum100.3 çıktı sizce hamilemiyim
ALLAH RAZI OLSUNTeşekkürler ederim tabikide
100 tane okurum Allah wifa versinevTik Hannaz yorgun anneanne @sukruyeomay eilenn C cansu_tr @kayacans mavikara BOASK nese-li_hilos @eflalim Yusam -VUSLAT- Yariiimm COLIN @TugbaHamza oglak_kadini tubatesbih damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser seyhancvn lale_cik Bihter34 @melekbaby Bonbon1601 @Love5 Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
yok ablam okuyabildiğiniz kadarCanım sayı var mı , yoksa istediğimiz kadar mı okuyalımaaynaa
ALLAH RAZI OLSUN CANIM100 tane okurum Allah wifa versin
Sendende canimALLAH RAZI OLSUN CANIM
yok ablam okuyabildiğiniz kadar
TAMAM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLASIN İNŞ BEBEKLERİ SAĞLIĞINA KAVUŞUR ARKADAŞIMIZINTamam ablacım , okuduğum zaman bidiririm
TAMAM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLASIN İNŞ BEBEKLERİ SAĞLIĞINA KAVUŞUR ARKADAŞIMIZIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?