2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Usg çekimini bugüne almışlar bir bebegimin beyninde 2 derece kanama çıktı salı 3 olursa beyin ameliyatı olucak yalvaririm dua edin salı günü Rabbim mucizesini gösterip kanama durdu desin doktor

Usg çekimini bugüne almışlar bir bebegimin beyninde 2 derece kanama çıktı salı 3 olursa beyin ameliyatı olucak yalvaririm dua edin salı günü Rabbim mucizesini gösterip kanama durdu desin doktor
Rabbim yardimcinn olsun canmm dualarim seninlee allahim sifasini versin yavrularininn insallah

ay canım benim şimdi YA ŞAFİ çekiyorum bebeklerin için

Geçmiş olsun Cnm bende 1 martta kürtaj oldum 11. Haftada gelişimi durmuş bnmde ilkti ve dediğin gbi sanki inat gbi çevremdeki herkes hamile kaldı vallahatta üst komşum tüp Bebek'le hamile kalmıştı şimdi olmaz dedikleri halde hamile Okadar mucizeler gelişti yani etrafta ama bende tık yok hayırlısı Allahtan artık inşallah Rabbim tekrar yaşatır bizede

evTik Hannaz yorgun anneanne @sukruyeomay eilenn C cansu_tr @kayacans mavikara BOASK nese-li_hilos @eflalim Yusam -VUSLAT- Yariiimm COLIN @TugbaHamza oglak_kadini tubatesbih damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser seyhancvn lale_cik Bihter34 @melekbaby Bonbon1601 @Love5 Hayat sarkisi

arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…