AMİN HAYIRLARLA İNŞAmin cnm hepimizi inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM
nasılsın ablamAmin cümlemizden kardeşim
nasılsın ablam
ay hemen atlayayıp geleyim yaHamdolsun ablacım , çocuklarla kahvaltı yaptık , şimdi işlere koyulcam , misafirim var bu gün
Gelsene sen de canım
1000 tane ya şafi okudum canim@evTikHannaz @yorgun anneanne @sukruyeomay @eilenn C cansu_tr @kayacans @mavikara @BOASK @nese-li_hilos @eflalim @Yusam @-VUSLAT- @Yariiimm @COLIN @TugbaHamza @-adre- @tubatesbih @damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser @seyhancvn @lale_cik @Bihter34 @melekbaby @Bonbon1601 @Love5 @Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
ay hemen atlayayıp geleyim yaaa misafirlerin de var sa çaylar havada uçuşacak desene :)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SAĞOLASIN1000 tane ya şafi okudum canim
ay ablam benim bir gün seninle tanışmayı çok isterim ahh ahh keşke yakın olsakMisafirlerim yemekli ablacım , önce yemek , sonra çay inşallah
Ay gel kız valla başımın üstünde yerin var
ay hemen atlayayıp geleyim yaaa misafirlerin de var sa çaylar havada uçuşacak desene :)
sen hangi ildesin ablam istanbul damısınHamdolsun ablacım , çocuklarla kahvaltı yaptık , şimdi işlere koyulcam , misafirim var bu gün
Gelsene sen de canım
ay ablam benim bir gün seninle tanışmayı çok isterim ahh ahh keşke yakın olsak
keşke ablam ben çaya gelirdim hep sanaNasip kardeşim , hiç deme yaaa keşke yakın olsaydık
keşke ablam ben çaya gelirdim hep sanasen de bana gelirdin çok güzel türk kahvesi yaparım
yanına da çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBen de Türk kahvesini çok severim , elinden de içmek nasıl güzel olurdu
yanına da çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet lokumda güzel olurYa da cevizli lokuuuuuuuuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?