- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
ay biz de geçen ay eşimin iş arkadaşlarına 4 hediye paketi hazırladımalırken içim cız etti annem birkaç takım almıştı onları koydum çok da masraf olmasın diye o mağazadaki eşyalara eşim bile şöyle bir baktı o zaman daha çok üzüldüm
herkes yemek yapmaya gitti heralde
ben de geçen ay tesbih duası yaptım balkonda kıbleye astım ALLAH hayırlarla sağlıcakla kabul ederse 41 tesbih dağıtacağımçok zor cnm biliyorum hep aynı duyguları yaşiyoruz ama bu sabrımızın ve dualrmzin sonu mutlu sonla bitecek ben inanıyorum
biz de yedik yemeği sofra duruyoraynen bende şimdi gitcem yoruldum bugün hiç kalkasım yok ya
Allah kabul etsin cnmben de geçen ay tesbih duası yaptım balkonda kıbleye astım ALLAH hayırlarla sağlıcakla kabul ederse 41 tesbih dağıtacağım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM inşallah duam hayırlarlakabul olur 40 gün süre vermiştim nasip kısmetAllah kabul etsin cnm
Nasl oluyor o canm 40 gün süre vermek k.bkma bilmiyorumdaALLAH RAZI OLSUN CANIM inşallah duam hayırlarlakabul olur 40 gün süre vermiştim nasip kısmet
canım tesbih duanı yapınca süre de diyormuşsun gülüm duasını yapan da öyle yapıyormuş ben ALLAH'IM ya 4 gün ya da 40 gün içinde sevindir hayırlarla beni demiştim o zaman da adetime 3-4 gün vardı bakalım ocak ayında kısmet hayırlısı dua eden arkadaşlar da öyle yaptı zaten 40 gün içinde duan kabul olur diyorlar haşa ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİR ŞEY DE DUAYA İNANMAK ÖNEMLİ..Nasl oluyor o canm 40 gün süre vermek k.bkma bilmiyorumda
Kimseden ses yok bu aralar :) herkes mutlu haberlerle gelir inşkızlarrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz?
hadi hayırlarla inşallah gülümKimseden ses yok bu aralar :) herkes mutlu haberlerle gelir inş
aynen canım benim de yumurtlama dönemim başladıAy canım bu aralar yoğunluk her yerde var ;işler, ev işleri, yumurtlama dönemi derken yuvarlanıp gidiyoruz
evet canım öle görünüyo kaç gün geçti yaptın testi bide ikinci çizgi hemen çıktımıKızlarr sizce gebemiyim?
Geçen ay 18 inde olmuştum 2 gün geçti çizgi hemen oluştu.evet canım öle görünüyo kaç gün geçti yaptın testi bide ikinci çizgi hemen çıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?