- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Canım rabbim inşallah en hayırlı tez zamanda bebişine kavuştursun. Bu arada 30 uydu adetin, belki de bebiş vardır:)kızlar yarın doktora gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay hiç aklımıza getiremedik ya kaynanam da yanımızdaydı beni muane ederken sen hamilesin dese nasıl bir tepki veririm diyorum içimden güya adetime yakın bir tarihe randevu alayım dedik on gün ucretsiz de muayeneye çağırılıyor ya yine bakalım ya bir yandan düşünmeyeyim diyorum bir yandan ne olur acaba diyrum aha da gün geldiCanım rabbim inşallah en hayırlı tez zamanda bebişine kavuştursun. Bu arada 30 uydu adetin, belki de bebiş vardır:)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Dua ediyorum canim Rabbimden hayirli evlat bekleyen herkese. Bu cuma 41 yasinim okunup duam yapilacak insallah. Allah im dualarimizi karsilik birakmaz insallah
Hoşgeldin aramıza canım listeye ekleyeyim mi seni
Tsk ederm insallah bebisli oluruz bu yil. Eklerseniz mutlu olurum. :)
hadi bakalım gülüm bizleri habersiz koymaBen hala adet olmadım canım gelirse testlerim bugün yapacağım inşallah çookk heyecanlıyım
İlk buraya yazacağım zatennn :)hadi bakalım gülüm bizleri habersiz koyma
İlk buraya yazacağım zatennn :)
Ağzından bal damlıyor kuzum yaa11. hamişimiz belki de sensiz canım hadi hayırlısı
11. Hamis sen ol 12. De ben olurum canim insallah. Yarin belli olur ama ben pazartesiyi bekleyecemAğzından bal damlıyor kuzum yaa
peş peşe iki hamiş haberi alırsak keyfim süper olacak11. Hamis sen ol 12. De ben olurum canim insallah. Yarin belli olur ama ben pazartesiyi bekleyecem
Insallah canim iki falan olmasin artik 10 .. 20 olsun hepimiz sıraya girelim insallah :)peş peşe iki hamiş haberi alırsak keyfim süper olacak
aha hamişsin canım gözün aydın çok sevindim yarın kan testi de yaptır canım...Eki Görüntüle 1944288
Elim ayağım titriyor şuan kızlaarrr
inşallah canım tüm listemiz hamiş olsun hayırlarla sağlıcaklaInsallah canim iki falan olmasin artik 10 .. 20 olsun hepimiz sıraya girelim insallah :)
Aaaaaaa masallaaaahhhhhhh masallaaaaahhhhhhhhh ayyy cok sevindim yaaaaa Rabbim hayirli saglikli bir gebelik sureci nasip etsin insallaaahhh kucagina almayi nasip eylesinnn amin aminn ayyy kendim gibi sevindim yaaaaaa:)Eki Görüntüle 1944288
Elim ayağım titriyor şuan kızlaarrr
senin sonuca da inşallah sevineceğiz gülümAaaaaaa masallaaaahhhhhhh masallaaaaahhhhhhhhh ayyy cok sevindim yaaaaa Rabbim hayirli saglikli bir gebelik sureci nasip etsin insallaaahhh kucagina almayi nasip eylesinnn amin aminn ayyy kendim gibi sevindim yaaaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?