2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

heheh benim gibi sabırsızlar bile sabrı öğrendi canım biraz daha dişini sık tam çıksın inşallah hayırlarla gülüm
Sen de catlatma ignesi vurulmustun dimi canim. Ilk defa miydi bu ve kacinci gun test yaptinnn cevap ver banaaaaaaaa:))))))))

sıra bu seneki 12. hamişimiz deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Çok sevinirim canım teşekkür ederimbende bu ay menagon ve çatlatma iğnesi vuruldum Zilan92 gibi.31 ocak bat tarihim çok sabirsizlaniyorum
ekleyeyim canım hemen ben de yarın doktora gideceğim yaklaşık 3 senedir bebeğim olmuyor benim bat da 30 ocak bakalım doktor ne tedavisi uygulayacak

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 30 ocak
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 16 şubat
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40
47.@kelebekk47 31 ocak
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 28 ocak
51.@Melek Karakan 7 şubat
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem 29 ocak
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 31 ocak
58.@

şimdiden 11 tane hamişimiz oldu maşallah

2016===>46
2017===>11
______+___
57 hamişimiz

listemiz git gide kalabalıklaşıyor bir sürü anne olacağız inşallah hayırlarla amin

ekleyeyim canım hemen ben de yarın doktora gideceğim yaklaşık 3 senedir bebeğim olmuyor benim bat da 30 ocak bakalım doktor ne tedavisi uygulayacak
İnşallah başka başka tedavilere gerek kalmaz ikimiz içinde güzel haberler aliriz Bizde yaklaşık iki yıldır istiyoruz inşallah bu ay umutluyuz..

Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bugün bende gittim klomen yazmasını istedim drdan yumurta takibi yapsın diye.sen kullanmıştın demi nasıl işliyor süreç inşallah vesile olur aaynaa

İnşallah başka başka tedavilere gerek kalmaz ikimiz içinde güzel haberler aliriz Bizde yaklaşık iki yıldır istiyoruz inşallah bu ay umutluyuz..
hayırlısıyla sevinirsiniz inşallah amin beklemek çok zor benim gibi bir sabırsız nasıl bu kadar sene bekleyebildi diyorum içimden ama maddi nedenlerden dolayı da hiç özele de gidemedik ilk defa özele gideceğiz bakalım umarım çok zaman geçmeden hayırlı zamanda hepimiz sevinir hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah hayırlı sağlıklı kolay doğumla hayırlı sağlıcakla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı analı babalı sağlıcakla büyütürüz inşallah cümlemiz tüm isteyenler ve anne olacaklar için amin

Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bugün bende gittim klomen yazmasını istedim drdan yumurta takibi yapsın diye.sen kullanmıştın demi nasıl işliyor süreç inşallah vesile olur aaynaa
canım 5.gün başlıyor sonra ilaç bittikten sonra yumurtalarına bakmaya çağırıyor tam büyümemişse 2 gün sonra yeniden gel diyor sonra bu arada sana ilişki günlerini gün aşırı yapın diyor sonra da yumurta kalitesinden memnunsa şu gün çatlatma iğnesi vurulacaksın diyor ben 3 kez kullandım klomen ama bir kez çatlatma iğnesi dedi bana diğer ikisinde yumurtalarımın yeterince büyümediğini dedi bu ay hamilelik olmaz dedi

yani canım kafam karıştı kimisi kendi kendine çatlama yapıyorsa iğne vermiyor kimide çatlamasına yardımcı olmak.için iğne veriyor yazmışda pek anlamadm bende sorma canım 2.5 yıldır ilkkez klomen kullancam o da dru zor ikna ederek aşılama yokmuş burdaki hastanede 2 tane dr var kadın doğum pek yanaşmıyorlar tedaviye yoğunuz die .bende bi umut istedim klomen çatlatma iğnesini eczanedenmi alıyoruz kim vuryor iğneyi peki canım

benim kendi yazmıştı canım sonra da hastanenin acil servisinde vurdurdum ama sonraki 2 kullanmam da vermedi yeterince büyümedi diye gülüm ben de kendim almadım vurulmadım doktordan doktora değeşir heralde

benim kendi yazmıştı canım sonra da hastanenin acil servisinde vurdurdum ama sonraki 2 kullanmam da vermedi yeterince büyümedi diye gülüm ben de kendim almadım vurulmadım doktordan doktora değeşir heralde
doğrusun canım o zaman bende acile gidip vurdurutum iğneyi isterse eczaneden alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…