2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

gerçi haberlere baktım da İstanbulda patlama olmuş üzüldüm ya ortalık bir durulmadı gitti

ben üçünede hiç umudum olmadığı ay hamile kaldım hemde tek seferde düşünün artık ...
ay kafamızı buzlasak da mı saklasak tuzlasak mı saklasak sarımsaklasakda mı saklasak da şu bebek düşüncesini bir anlığa atsak

ay kafamızı buzlasak da mı saklasak tuzlasak mı saklasak sarımsaklasakda mı saklasak da şu bebek düşüncesini bir anlığa atsak
valla aynen öyle bende hp öyleydim hiç aklımdan çıkmıyordu artık bıktım uğraşmaktan olmazsa olmasın dediğim ay hamile kaldım ama ikisini devam ettiremedim.buda öyle bu ay hiç beklemiyordum mesela işe gelirken yanıma ped falan aldım düşün artık.ama hamişim bu ay.bende daha keseyi görmedim çok meraklanıyorum perşembe dr gidicem inş herşey yolunda gider bu sefer dua edin neolur

Rabbim bebeğini de seni de korusun hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş canım durumdan haberdar et doktordan sonra

su perim inş ya. sabahları yapmak daha iyi oluyormuş spermlerin hareketleri daha hızlı oluyormuş çalışan insanlarız ama dediğin gibi gününde ve 20 dk yeterli de sabahı akşamı fark eder mi bilmiyorum ...olmayınca insan daha başka ne denemeliyim diyor..

ben de bir adet olsam bal çörek otunu yapacağım onu denemedim
Kaç gün yapıyorsun canım onu duymuşken onuda yapayım soğan kürü bitiminde adet olursam canım (ki hayırlısıyla olmam adet inşallah umut verdi bana soğan kürü bir çok kişi ilk aydan hamile kalmış)

adetinin 2. günü başlayıp 12 gün günde bir kaşık bal çörek otu tarçın karışımını yiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…