2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Off 17 kilo versem varyaaa ama taktım kafaya cidden zayıflamam lazım artık sinir oluyorum 75leri gördüm yav
74.6 dan 59 a düştüm fakat yaz başından beri dikkat etmiyorum 63 ü gördüm yine bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar
Bak üç haftadan önce cevap aldım yine bravo sana

Kızlar kızımda orta kulak iltihabı başlangıcı var dedi çocuk doktoru. Antibiyotik yazdı. Ateşi düşmüyor. En kolay nasıl geçer acaba hiç anlamıyorum ilaç verme işinden
Ateş düşmeyen ateş özellikle bünyeye girdimi 3 gün sürüyor canım duzenlı ateş dusurucelerini verıp bakmaya çalış ab de vermıs daha çabuk toparlanır Suan nasıl iyimi

Kızlar kızımda orta kulak iltihabı başlangıcı var dedi çocuk doktoru. Antibiyotik yazdı. Ateşi düşmüyor. En kolay nasıl geçer acaba hiç anlamıyorum ilaç verme işinden
Gecmis olsun canim
Atesi dusmuyo derken ates dusurucu vermene ragmenmi dusmuyor?
Muhtemelen otit olmus kizin.

Ya kızlar ben yazıyorum gün içinde bakıyorum cevap yok sonrada giremiyorum kalıyoe aslan bu aralar cok viral enfeksiyon geçiriyor ateşli sürekli sizin bebeklerniz iyidir inşAllah canım kızlar

Kızlar benimki hiçvirşey yemiyor valla sinirden ağladığım çok oldu bıraktım artık tak etti canıma sürekli hasta bizim kardeşte yok Nereden geliyor bu hastalıkla anlamıyorum eşim de ben de sağlık çalışanıyız belki de biz taşıyoruz

bu arada ben kilo veremiyorum vallahi kilolar benimle kaldı korse takıyorum bu aralar belki iştahımı kapatır diye

bu arada ben kilo veremiyorum vallahi kilolar benimle kaldı korse takıyorum bu aralar belki iştahımı kapatır diye
Ay bende dikkat edemiyorum bir ara 53e kadar düşmüştüm şimdi tekrar 55 oldum sabitledim kaldım 55te
Sen ne yapıyorsun başladın mı işe süt izni devam dimi

Ay bende dikkat edemiyorum bir ara 53e kadar düşmüştüm şimdi tekrar 55 oldum sabitledim kaldım 55te
Sen ne yapıyorsun başladın mı işe süt izni devam dimi
Başladım işe canım bitt süt iznim sağlık ocağına geçtim sadece benim için çok iyi oldu çok rahatladım
55 düşsem yeter bana 58 im ben

Başladım işe canım bitt süt iznim sağlık ocağına geçtim sadece benim için çok iyi oldu çok rahatladım
55 düşsem yeter bana 58 im ben
Aaa çok sevindim senin adına asm daha rahat olur tabi hastaneden
Aslan ne yapıyor? Baya büyüdüler zaman çok hızlı akıyor birden bir yaşına girdiler bile

Ya kızlar ben yazıyorum gün içinde bakıyorum cevap yok sonrada giremiyorum kalıyoe aslan bu aralar cok viral enfeksiyon geçiriyor ateşli sürekli sizin bebeklerniz iyidir inşAllah canım kızlar
Geçmiş olsun yaa bizde kurtulamıyoruz hastalıktan bi türlü. 1 aydır balgamlı öksürük var en sonu antibiyotik başladık geçer inşallah. Kilo 58 nedir yaa ben 73 üm

Selam kızlar nasılsınız çok uzun süre girip yazamadım Sarper Deniz 6 aylıkken işe başladım bir taraftan oğlum bir taraftan ev bir taraftan iş derken hep koşturmaca bir şekilde bir yaşına geldi zaman geçti bile
Bu koşuşturmada fark etmeden sürpriz bir şekilde gebe kalmışım dün doktora gittim 8+1 haftalık gebeyim.
İki çocuklu ve küçük bebekli olup hamile olanlar kervanına bende katılıyorum sanırım
Grupta ikinci çocuğunu hemen doğuran arkadaşlar ses verin orası sıcak mı?

Selamm hayırlı olsun Sağlıkla gelsin 2.bebiş

Buralar çok fena Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına al inşallah

selam canim ayy hayirli olsunnnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benimkilerin arasinda 3 yas 3 ay var super bi sekilde zorlaniyorum
Ben hemen doguranlardan degilim ya ondan bence
Hemen doguraydim boyle olmazdi bence
Sizinkilerin arasinda 22 ay falan olacak sanirim demi

Emme işini ne yaptın sandrıyonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…