2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Hamile olanlar sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah kızım 3.5 oğlum 1.5 yaşında oldu.araları 22 ay.yalan yok 1 sene çok zor ama ufak yürümeye başlayınca daha rahatladım.ikisini de bezlemek zor geliyordu kızı 2.5yaşında tuvalete alıştırdım ondan sonra da rahat ettim.her geçen gün kolaylaşıyor çok şükür.benim gibi gurbette yalnız değilseniz daha da rahat büyütürsünüz.şimdi yavaş yavaş birlikte oynamaya da başladılar biraz büyüdüklerinde daha da rahat edeceğimizi düşünüyorum

Kızlar selam kızımı uyuturken bi anda aklıma düştünüz üstten bi okudum mesajları çok özlemişim yalan yok 18 aylık olmamıza 3 gün kaldı ve hala meme emerek uyuyoruz gece kalkmaları hiç azalmadı. Bensiz uyuyamıyor haliyle hep bi emme durumunda. Hamile değilim 2.çocuk çok korkutucu geliyor çünkü desteksiz büyütüyorum ve eşimle de çok vakit geçirmiyor bensiz 15dk bile durmuyor. Memeden kesmek istiyorum ama gözümde aşırı büyütüyorum bu olayı kabuslarıma giriyo aşırı aşırı aşırı bağımlı çünkü napıcam bilmiyorum. Bir de tuvalet eğitimi bu yaz vermeyi düşünüyorum çünkü gündüzleri tuvaleti gelince anne çişş diyo ve çömeliyo sinyal veriyo sanki bilemedim

Apikobalı gebelikte ne kadar kullandınız bebekte bir sorun oldu mu? Gebelikte kullanılmaması gerekiyor diyor prospektüste bilmeden kullandım . Çok merak ediyorum umarım bir sıkıntı olmaz.

Merhaba guzel anneler,uzun zaman oldu.nasilsiniz.biz 18 aylik olduk bugun asi yapildi hepatit a ve cocuk felci.karma asi ellerinde yokmus.haber vercekler gelince.neler yapiyorsunuz ozledim sizleri

Yaa çok sevindim canım bende hamileyim böyle şeyler okudukça duydukça içime neşe geliyor umut doluyor şu an 28 haftalık gebeyim ve araları 21 ay olacak muhtemelen daha da az
Bende senin gibi düşünüyorum Sarper Deniz yürümeye başlayınca daha rahat olmaya başladık küçük de yürümeye başlasın birlikte paylaşımları artsın daha da güzel olur

Yaa çok sevindim canım bende hamileyim böyle şeyler okudukça duydukça içime neşe geliyor umut doluyor şu an 28 haftalık gebeyim ve araları 21 ay olacak muhtemelen daha da az
Bende senin gibi düşünüyorum Sarper Deniz yürümeye başlayınca daha rahat olmaya başladık küçük de yürümeye başlasın birlikte paylaşımları artsın daha da güzel olur

Valla uykusu memeden kesince düzelir diyorlar da ben gebelik olunca bir de uykular nanay olunca 15 aylık kestim memeden 18 aylık oldu ama hala uykular nanay bizim
Bu ara 18.ay uyku gerilemesi yaşıyoruz sanırım aşırı derecede uykuya direniyor.
Zaten 2 yaş sendromuna da erken girdi bence bir kaç aydır huyları çok değişti her şeyi kriz oldu istediği bir şey olmayınca ağlama kendini yerlere atma kafasını vurma ısırma vs gibi davranışlara başladı ve bu da beni çok geriyor.
Düzelecek düzelecek diyoruz her geçen gün yeni şeyler oluyor.
Neyse bu günümüze şükür be
Sağlıklı olsunlar da canları sağolsun

Az kalmış sağlıcakla kucağına al canım zor bir yol seni bekliyor ama Allah kolaylığını verir inşallah bebişlerin yaş aralığı az olanlar olarak bizimki delilik ama yapacak bir şey yok öyle böyle büyütücez canları sağolsun

Selam kızlar gırmeyelı ne kadar zaman olmuş öyle herkesler ıyıdır umarım , kkyada wc egıtımı ile bı kac şey bakayım dıye gırdım ..
Pişik problemımız dogdugumuzdan beri bitmedi bizde yazın ogrenmesını ıstıyorum belkı bayramdan sonra bılmıyorum bu konuda deneyımı olan varmı merak edıyorum
Biz emmeyı 15 aylık bıraktık
Peşine emzık emmeye basladı kızım
Dısler çıkana kadar çok zorlandık uykularda
Şimdi bi nebze daha iyiyiz artık

Kesinlikle yaş arası az olması delilik ama bizimki plansız olduğundan nasip böyleymiş diyorum
Evet ilk 1.5 yıl çok zor olacak buna hazırladım kendimi zırhımı kuşanıp hazır bekliyorum
Ama çok şükür var olan bir desteğim var o yüzden içim bir nebze de olsa rahat

Apikobalı gebelikte ne kadar kullandınız bebekte bir sorun oldu mu? Gebelikte kullanılmaması gerekiyor diyor prospektüste bilmeden kullandım . Çok merak ediyorum umarım bir sıkıntı olmaz.
Ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama dr verdiyse sorun olmaz. Bebeğimde sıkıntı yok çok şükür

Nasipten öte yol yok.hazır beklemen çok iyi kolay yıkılmazsın destek de varmış oh mis gibi büyür gider inşallah
Selam canım geçmiş olsun benimkilerde piştikten çok çektiler. Doktor izotonik sulu yenidoğan ıslak mendil önerdi bezde goon sarı paket ve molfix pure soft iyi geldi. Bir de domates gibi şeyler yiyince daha çok olduğunu fark ettim. tuvalet için cesaretim hiç yok

Sarı paket mavı paket hıcbırı ıyı gelmedı premıum prıma alıyorum bende işte valla cesaret yok ama mecburum birazda yasın bakıcaz bakalım ne olacak

Ayy 2 haftadır benim kız da öyle istediği olmayınca ağlayarak yerlere yatıyor deliriyorum. Çıldırma noktasına gelmiştim yazını okudum biraz olsun rahatladım. Ama inşallah çabucak biter bu sorun.

Hey Günaydın, kızım malum 19 aya girmek uzere. Ve ikinci kızım da yakında 3 aylik olacak.. zormuş kızlar üst üste iki ufak bebe ama büyümeye başlayınca kolay olacak diyorlar.. cesareti olan arayı açmasın..

Ya benim kızda 2 yaş sendromu başladı sanırım.. Bu vurma cimdik atma ısırma vs şeyleri yapıyor.. kardeş kıskanması gibi ama değil gibi de..
Kıskanmasın diye yazık babası ufak bebeği yanında kucağına bike almıyor.. artık ne olacak bilmiyorum..

Var mi sendrom atak olayları sizde de?

Aynisi ben sadece kani ayni degisti mi sizinki?

Merhabalar benim oğlumda tam 19 aylık oldu biz 2 yaş sendromunu net bir şekilde 16.aydan beri yaşıyoruz istediği olmayınca kendini yere atmalar çığlıklar ağlamalar kendine veya bize vurmalar aşırı aşırı çok oldu 3 aydır son günlerde istediği olmayınca vurma huyu çok arttı.
Valla sabırla bitmesini bekliyorum konuşuyorum anlatıyorum bazen çabuk anlayıp hemen sakinleşiyor bazen de anlıyor ama anlamazlıktan gelip inatlaşıyor.Büyüdükçe dertleri bitmiyor valla
Bende şu an 32 haftalık hamileyim nasipse kardeşi ile araları 21 aya yakın olacak dua ediyorum şu sendromu erken başladığı gibi erken bitsin inşallah diye
Hala benimle uyuyor yani ben uyumuyorum kucağımda pış pış ile koca göbeğimle hiç kolay olmuyor bu ama başkasını da kabul etmiyor yetmezmiş gibi yenidoğan gibi gece en az 2-3 kez uyanıyor ve beni çok yoruyor.
Doğumdan sonra ne yapacağız kaça bölüneceğim hiç bir fikrim yok siz ne yaptınız uyku konusunu kim uyutuyor ya da desteksiz mi uyuyor?

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş
Ben hamileligimi öğrendiğim itibari ile odayı ayırma çalışmalarını başlattık ama onlarda hala bebek ve kolay kolay ayrılmıyor..

Ben öğlen uykusuna hala salincakla sallayarak yatiriyorum.. gece ise kendi yatağında babası uğraşıyor kitap oku şarkı söyle ile anca uyuyor.. gece uyanması bizde de var hala su için kalkıyor.. bazen evi geziyoruz uyusun diye bak hala akşam sabah olmadı
Desteksiz uyutmayi beceremedik bizde malesef..

Şimdi annem benimle ufak kızım 6 aylik olana kadar kalacak o arada benimde Ada ya öğretmem lazım tek yatmayı hele hele öğlen uykusunu yoksa bebek ile çok zor olacak..

Kızlar kızım 19 aylık dünden beri sütten kesmeye çalışıyorum biraz vicdan yaptırdılar bana erken diye. Çok yoruldum ve emzirmek işkence gibi geliyordu erken mi sizce

Kızlar kızım 19 aylık dünden beri sütten kesmeye çalışıyorum biraz vicdan yaptırdılar bana erken diye. Çok yoruldum ve emzirmek işkence gibi geliyordu erken mi sizce
Merhaba, 20 aylık bıraktık bana da çok vicdan yaptırdılar ama acayip rahatladık, son zamanlarda hiç bırakmak istemiyodu sadece memede uyuyodu bıraktırdığım an uyanıp tekrar emmek için ağlıyodu ve bu durum çok uzun zamandır böyleydi, emzirmek harika bi duydu ama eziyete dönünce bırakılmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…