- 17 Aralık 2022
- 510
- 797
- 33
- 35
Ama hafif ağrılarım var inş geçer çok korktuk öyle böyle değilGeçmiş olsun canım etkisi olur tabi ama evet dinlenmende de fayda var. İnşallah tez vakitte geçer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hafif ağrılarım var inş geçer çok korktuk öyle böyle değilGeçmiş olsun canım etkisi olur tabi ama evet dinlenmende de fayda var. İnşallah tez vakitte geçer![]()
Benımkısıde çamur gıbı devamlı nanelı sakız cıgnıyorum onuda atıyorum bı sure agzımın tadını degıstırıyorBen kendimi yokluyorum canım bişey istiyo gibi oluyo sonra o şey geliyo ve asla ağız tadıyla yiyemiorum sonra ondan da tiksiniyorum ağzımın içi zehir gibitahmini ne zaman geçer bu ağız tatsızlığı
İlk gebeliğinde de olmuşmuydu canım ne kdr sürmüştü hatırlıyormusunBenımkısıde çamur gıbı devamlı nanelı sakız cıgnıyorum onuda atıyorum bı sure agzımın tadını degıstırıyor
Lekelenme şuan için devam ediyomu hala. O iğneyi daha önce vurulan herkes hemen etki etttiğğni söylüyorduAma hafif ağrılarım var inş geçer çok korktuk öyle böyle değil
Yok olmadı kuzum ama muhtemelen 12-13 ıle bırlıkte hafıfler gecer merak etmeİlk gebeliğinde de olmuşmuydu canım ne kdr sürmüştü hatırlıyormusun
Ben antalya izmir manavlarını buldumda yok dedilerBende yorumda oyle okudum alanyada bı arkadasım var bakıcak![]()
Hahahaha bayramdan sonra anca çıkarOff keşke çıksa da yesek yine canım istedi bak![]()
Hahaha herkesın derdı aynıymıs resmenBen antalya izmir manavlarını buldumda yok dedilerbayramdan sonra çıkar artık
![]()
He ya çabuk gelsin o günler çok aminHahaha herkesın derdı aynıymıs resmenartık nasıp bayrama az kaldı ne dıyım
![]()
Migrostan alabilirsiniz bizde aldık ama siyah kabukluBende aşerdim o yaz meyvesini internette her yere sordurduk yok tabi aşeriyorum sitesi varmış ordan bulduk söyledi getirtti. Yemez olaydım donuk olduğu için çürüksü tad geliyodu yiyemedim2 aya anca çıkarmış manav öyle söyliyo
tadı hala ağzıma gelir
Bende aynı onu da çok çiğneyince bulantı yapiyorBenımkısıde çamur gıbı devamlı nanelı sakız cıgnıyorum onuda atıyorum bı sure agzımın tadını degıstırıyor
Max bes dk cıgnıyorum sonra tadı kacıyor zatenBende aynı onu da çok çiğneyince bulantı yapiyor
Sat 18 OcakCanım sat beklenen dogum tarıhı te lutfen
evet uzağızUzakmışız bayağıNew Jersey’deyim ben
Ay hadi inşallah canım yaa dayanalım bakalım 1-2hafta dahaYok olmadı kuzum ama muhtemelen 12-13 ıle bırlıkte hafıfler gecer merak etme
Benim bi arkadas temmuzda dogum yapacak erkekMerhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum sizce bu sene kız senesi mi erkek senesi mi?Fikirlerinizi ve çevrenizde gördüklerinizi yazabilir misiniz rica etsem çok merak ediyorum da![]()
Hahahahsh bu bana da oldu altıncı hafta civarı yaa ne kötü bişey. Diyorum acaba bu adam hep böyle mi kokuyordu ana imkanı yok böyle koksa hayatta yapamazdık bu çocuğuBende ilkinde kocam kokuyordu hahaha yanasamiyordum adam bana kokuyordu resmen![]()
Tebrikler hayırlı olsunnBu arada doktor kontrolüm vardı kız gibi görünüyor dedi![]()
ŞU an yok yarın da fitil yapıcaz işte inş becerebilirim. Ama iyiydi şükür gördük.Lekelenme şuan için devam ediyomu hala. O iğneyi daha önce vurulan herkes hemen etki etttiğğni söylüyordu
Ahh canım aminn rabbim korkularımızdan emin eylesin hepimizi. El müsavvirdi sanırım bi zikir vardı bebeklerimizin sağlıkla tutunması için internete bakarsın doğrusuna, iyi hissettirir sana da belkiŞU an yok yarın da fitil yapıcaz işte inş becerebilirim. Ama iyiydi şükür gördük.
Peöeteye silince geldi.
Çok korktuk ama tüm aile gittik ve çok ağladım Allah mucizeleri bağışlasın hele benim gibi 0.2 amh ile hamile kaldıysan Allah esirgesin benimkini de herkesinkini de