- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.284
- 158
Kuzum benim de çok değişken napıcam bilmiyorum valla moralim de çok bozuk bulantı iştahsızlık yapıyor 45 ten 43 e düşmüşüm bile doktor iştahıma iyi gelir belki bulantım azalınca diye prilam yazdı dün ama bugün de bir arkadaşım beni korkuttu hatta konu açtım ilacı kullananlar ve sonra bırakanlar yazar belki diyeevet annem gormus 2 kılo vardı dıyor onun yalancısıyım valla
kıste cok takılma aynen , ufak tefek olabılıyor oda gıder kaybolur.
Valla benım 9-11 arası sabahları cok kotu oluyordum saat degıstırdı tam olarak bu saatlerden aksam yemege kadar 7 - 8 cıvarına kadar cok kotu oluyorum suan baslıyor resmen bes gunluk hapım kaldı , doktor 6 gun sonra o bırgunden bıle tırsıyorum suan kotu olur muyum dıye , kusmuyorum cok sukur ama kusunca bulantı gecıyor en azından boyle saatlerce agzında sankı devam edıyor hemen gıdıp oeynır ekmek alıcam sımdı bastırsın bıraz dıye oldugu kadar valla
Kusmuyorsan alma ilacı diyor arkadaşım sabret diyor. Bu sefer ilaca bağımlı olup bırakamıyorsun beklesen belki bir iki haftaya geçecek ama ilaç alınca baskılıyorsun ve belki gebelik sonuna kadar miden bulanıyor ilaçsız yapamıyorsun diyor
Ne yapacağımı şaşırdım ilacı alsam bir dert almasam bir dert bu şekilde de yaşanmıyor nereye kadar dayanıcam 42 kilo altına düşersem benim için de bebek için de tehlikeli olabilir ben 42 kilo be altına düşersem adet bile olamıyordum