- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni kesin etiketle belli olursaHadi bakalım benimde 12.haftada kontrolüm var inşallah belli olur![]()
Evet canım kendi doktorum 13.haftada da gelirsen burda bakarız istersen devlet hast de gidebilirsin dedi. Bende şimdi önümüzde ki hafta içi devlette yaptırmayı düşünüyorum yani benim de tam senin gibi olcak haberleşelim muhakkakEn son bir hafta önce gitmiştim.
Bir daha 12+2 olduğumda gideceğim. (haftaya) İkili tarama için
Muhtemelen seni de o civarlarda çağırmışlardır.
Hadi inşallah hayırla öğrenelimHadi bakalım benimde 12.haftada kontrolüm var inşallah belli olur![]()
İlk sayfa da liste var ya oradaki bilgileri yazarsanız eklerim dedi yaş, beklenen doğum tarihi ,kacinci cocuk bir de yaşadığınız yer sanırımMerhaba bende yeni katıldım pek bilgim yok size cevap verirlerse bende öğreneyim bariBu arada bende Amerika gurbetçisiyim
![]()
Teşekkür ederim canımTeşekkür ediyorum canım hemen yazıyım listeye adım eklensin o halde![]()
Öyle mi memnun oldumMerhaba bende yeni katıldım pek bilgim yok size cevap verirlerse bende öğreneyim bariBu arada bende Amerika gurbetçisiyim
![]()
Ah bu aksam o kadar fenaydı kı bısey yok gececek dıye dıye oglanın yanında uyuya kalmısım ıyıyım sımdıKasik ağrısı devam eden var mı ya modum çok düşüyor
Beeennnn ama doktor olur dediKasik ağrısı devam eden var mı ya modum çok düşüyor
Öğrenince beni de etiketle canımHadi inşallah hayırla öğrenelim![]()
Beeennnn ama doktor olur dedi
Daha dün gittim doktora
Benden idrarı kültürü istedi
Tamam canım sendee beniÖğrenince beni de etiketle canım![]()
Benim alt karın acısı vardı ama bgn öğlen boyunca adet ağrısı gibi oldu en son böyle 5.6. Haftalar da olmuştu. Şimdi yok gibi anlamayamadım normalmidirKasik ağrısı devam eden var mı ya modum çok düşüyor
Beeennnn ama doktor olur dedi
Daha dün gittim doktora
Benden idrarı kültürü istedi
Ben de 6. Hafta da başladı doktora gittiğimde vardı ama yazmıştım ya kist de var dedi bilmiyorum adet olacak gibi de oluyor ama rahatsız ediyor sürekli wc de peçete kontrolü yapıyorumBenim alt karın acısı vardı ama bgn öğlen boyunca adet ağrısı gibi oldu en son böyle 5.6. Haftalar da olmuştu. Şimdi yok gibi anlamayamadım normalmidir![]()
Las Vegas’tayım ya siz?Öyle mi memnun oldumhangi eyalettesiniz
Yaşım 33 4.çocuk inşaAllahİlk sayfa da liste var ya oradaki bilgileri yazarsanız eklerim dedi yaş, beklenen doğum tarihi ,kacinci cocuk bir de yaşadığınız yer sanırım
Canım sat beklenen dogum tarıhı te lutfenYaşım 33 4.çocuk inşaAllah
Yaşadığım yer Amerika Las Vegas
Günaydın canımBen de 6. Hafta da başladı doktora gittiğimde vardı ama yazmıştım ya kist de var dedi bilmiyorum adet olacak gibi de oluyor ama rahatsız ediyor sürekli wc de peçete kontrolü yapıyorumidrar almisti o zaman benden kültür de oda temiz çıkmıştı öyle işte yalnız değilsek normaldir diyoruz kendimizi motivasyon ediyoruz
![]()