2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba, 20 aylık bıraktık bana da çok vicdan yaptırdılar ama acayip rahatladık, son zamanlarda hiç bırakmak istemiyodu sadece memede uyuyodu bıraktırdığım an uyanıp tekrar emmek için ağlıyodu ve bu durum çok uzun zamandır böyleydi, emzirmek harika bi duydu ama eziyete dönünce bırakılmalı bence
4 gündür gündüz emzirmiyorum ama arada istiyor hala. Gece sürekli uyanıp emmek istiyor değişme olmadı bu huyunda. Bi süre daha kesmeyi düşünmüyordum ama bu da zor gelmeye başladı çünkü gece emdiği için gündüz aklına geliyor. Gece emzirmedigim an çok ağlıyor nasıl azaltabilirim ya da bırakabilirim acaba

İlk 3 gece çok zor olmuştu gerçekten içi sızlıyo insanın, nefes almadan ağladığı oldu, annem yanımdaydı o şekilde atlattık, 4. günden itibaren çok çok azaldı istemesi de ağlaması da şimdi uyuma şeklimiz de düzeldi uykularımız da şükür

İlk 3 gece çok zor olmuştu gerçekten içi sızlıyo insanın, nefes almadan ağladığı oldu, annem yanımdaydı o şekilde atlattık, 4. günden itibaren çok çok azaldı istemesi de ağlaması da şimdi uyuma şeklimiz de düzeldi uykularımız da şükür
Bende azaltarak bırakmayı düşündüm de bu da zor çünkü emerek uyumaya alışık bir bebek. Gece saat başı, yarım saatte bir uyanıp emiyordu şimdi de uyanıp istiyor aynı. Aile hekimi günde 1 kez olsun emsin dedi bu kafamı karıştırdı ama o zamanda unutamıyor çocuk.

Kızlar selam ben tekrardan hamileymişim🙂↔️ kızıma tedaviyle 3.çatlatma iğnesi sonrası hamile kalmıştım bu hangi ara oldu nasıl oldu hiçbir fikrimiz yok😀 pcos var diye adet düzensizliğim vardı bu arada kilo aldım yine pcosa suç atıyordum ki mide bulantılarım başlayınca ya acaba falan oldum. Kan verince sonuç karşısında yalan yok bi dumura uğradım bi miktar üzüldüm sonra silkelendim. Üzüldüğüm nokta kızım şuan 21 aylık bebiş doğduğunda 28 aylık oluyor araları nasıl olur falan hiçbir fikrim yok. Bi yandan da diyorum kızıma çok uğraştık bu hiç uğraştırmadan Rabbim nasip ettiyse vardır güzel bi planı kapa çeneni şükret🤲🏻💞

Kızlar selam ben tekrardan hamileymişim🙂↔️ kızıma tedaviyle 3.çatlatma iğnesi sonrası hamile kalmıştım bu hangi ara oldu nasıl oldu hiçbir fikrimiz yok😀 pcos var diye adet düzensizliğim vardı bu arada kilo aldım yine pcosa suç atıyordum ki mide bulantılarım başlayınca ya acaba falan oldum. Kan verince sonuç karşısında yalan yok bi dumura uğradım bi miktar üzüldüm sonra silkelendim. Üzüldüğüm nokta kızım şuan 21 aylık bebiş doğduğunda 28 aylık oluyor araları nasıl olur falan hiçbir fikrim yok. Bi yandan da diyorum kızıma çok uğraştık bu hiç uğraştırmadan Rabbim nasip ettiyse vardır güzel bi planı kapa çeneni şükret🤲🏻💞
Ya sağlıkla gelsin demek ki nasibi varmış canım🙏🏻
Benim de aynı öyle oldu pcos var reglim düzensiz.
Doğum sonrası 11 ay sonra eylülde regl oldum ekimde de oldum kasımda olmadım dedim pcostan en son aralığın sonu test yaptım pozitif 🤭
Benim de doğumum 3 hafta sonra Allah nasip ederse 🙏🏻
Araları da tam 20.5 ay olacak inşallah 🙏🏻
Başta kanullenemedim ama dediğin gibi uğraşmadan geldi miniğim nasibi varmış 🫠🥰

Kizlar ben bugun apendisit ameliyati oldum, odamdakide benim gibi apendisitten ameliyat. 10 aylik bebegi var emzirmek cok sorun oldu ne dogru duzgun ilac alabiliyo ne cocugunu emzirabiliyo uzuldum onun adina🥺
Iyiki ben emzirmiyorum 2 aydir en azindan o stresim kalmadi
Geçmiş olsun canimmm . Ben de geri döndüm aranıza

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Hamile olanlar sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 kızım 3.5 oğlum 1.5 yaşında oldu.araları 22 ay.yalan yok 1 sene çok zor ama ufak yürümeye başlayınca daha rahatladım.ikisini de bezlemek zor geliyordu kızı 2.5yaşında tuvalete alıştırdım ondan sonra da rahat ettim.her geçen gün kolaylaşıyor çok şükür.benim gibi gurbette yalnız değilseniz daha da rahat büyütürsünüz.şimdi yavaş yavaş birlikte oynamaya da başladılar biraz büyüdüklerinde daha da rahat edeceğimizi düşünüyorum 🥰
Nasil bir tesadüf ise bugün arkadaşım dedi ki ben uğraşıyorum bebegim olmuyor kızım kardes diye ağlıyor deri alti implantini cikar bebeğine karses yap dedi benim de kafam karıştı bebeğim çok zor bir bebekti korkuyorum açıkçası. Hala öyle. Ve deri alti implanti 90 60 gun arasi adet olmuyorum sonra olunca da 20 gun sürüyor mahvoldum korkuyorum bu implant yan etki yapar hasar verir bedenime diye

Ya sağlıkla gelsin demek ki nasibi varmış canım🙏🏻
Benim de aynı öyle oldu pcos var reglim düzensiz.
Doğum sonrası 11 ay sonra eylülde regl oldum ekimde de oldum kasımda olmadım dedim pcostan en son aralığın sonu test yaptım pozitif 🤭
Benim de doğumum 3 hafta sonra Allah nasip ederse 🙏🏻
Araları da tam 20.5 ay olacak inşallah 🙏🏻
Başta kanullenemedim ama dediğin gibi uğraşmadan geldi miniğim nasibi varmış 🫠🥰
Ay maşallah

Masallah sağlıkla kucağına al arkadasimmmm

Yaa çok sevindim canım bende hamileyim böyle şeyler okudukça duydukça içime neşe geliyor umut doluyor 🥰şu an 28 haftalık gebeyim ve araları 21 ay olacak muhtemelen daha da az 🫠
Bende senin gibi düşünüyorum Sarper Deniz yürümeye başlayınca daha rahat olmaya başladık küçük de yürümeye başlasın birlikte paylaşımları artsın daha da güzel olur 🫠🙏🏻
Aaa hayırlı olsun canim cok sevindim adina

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş🤗
Ben hamileligimi öğrendiğim itibari ile odayı ayırma çalışmalarını başlattık ama onlarda hala bebek ve kolay kolay ayrılmıyor..

Ben öğlen uykusuna hala salincakla sallayarak yatiriyorum.. gece ise kendi yatağında babası uğraşıyor kitap oku şarkı söyle ile anca uyuyor.. gece uyanması bizde de var hala su için kalkıyor.. bazen evi geziyoruz uyusun diye bak hala akşam sabah olmadı 🥴🥴🥴
Desteksiz uyutmayi beceremedik bizde malesef..

Şimdi annem benimle ufak kızım 6 aylik olana kadar kalacak o arada benimde Ada ya öğretmem lazım tek yatmayı hele hele öğlen uykusunu yoksa bebek ile çok zor olacak..
Kendimi okudum, hamilelik dışında. Gece ev gezmeyi ay var bak güneş daha gelmemiş demeler falan😃

Kizlar merhaba, aylardır girip bakamamistim. Özlemişim, şöyle bir girip yazılanları okudum. Bir kisminiz ikinci bebeği kucaginiza almissiniz bile. ☺️ Allah güle güle büyütmek nasip etsin, kardeşleriyle birlikte ☺️ Bir kisminiz da yeni bebekleri bekliyorsunuz, sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah.
Biz de 21 aylik olduk. Ara ara 2 yas sendromları bize de geliyor. Ama bir yandan da konuşmak anlasmak acısından kolaylaşıyor gibi hissediyorum. En azindan ne dediğimizi anlıyor ve cogu seyi söylüyor artık. Bazı günler kolay bazı günler zor ama gun gectikce tatlilasmiyorlar mi? 🥰

Kizlar merhaba, aylardır girip bakamamistim. Özlemişim, şöyle bir girip yazılanları okudum. Bir kisminiz ikinci bebeği kucaginiza almissiniz bile. ☺️ Allah güle güle büyütmek nasip etsin, kardeşleriyle birlikte ☺️ Bir kisminiz da yeni bebekleri bekliyorsunuz, sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah.
Biz de 21 aylik olduk. Ara ara 2 yas sendromları bize de geliyor. Ama bir yandan da konuşmak anlasmak acısından kolaylaşıyor gibi hissediyorum. En azindan ne dediğimizi anlıyor ve cogu seyi söylüyor artık. Bazı günler kolay bazı günler zor ama gun gectikce tatlilasmiyorlar mi? 🥰
Hemde nasıl.. benim ikinci kızın da 4.5 aylik oldu vallahi zaman hızla geçiyor.. beraber oynayacakları o mutlu günleri iple çekiyorum.

Yaa merhaba koşturmaktan kimse yazamıyor pek oysa ki 2 yıl önce nefes almadan önce buraya girip yazıp okurduk zaman işte 🥲
Bende öyle düşünüyorum hem çok zor hem çok kolay.Aslında birey olma yolunda ilerliyorlar kendi kararlarını veriyor, kendini ifade ediyor, artık çok güzel bir şekilde konuşuyor konuşunca anlıyor ama oğlum biraz inatçı dediğim dedik olduğu için ben sanki daha çok zorlanmaya başladım🥲
Ama her şeye rağmen onunla birlikte büyümek ve onun bu anlarına şahit olmak paha biçilemez büyükçe de daha bi farklı daha bi tatlı oluyorlar 🥰

Hemde nasıl.. benim ikinci kızın da 4.5 aylik oldu vallahi zaman hızla geçiyor.. beraber oynayacakları o mutlu günleri iple çekiyorum.
Oyy maşallah baya büyümüş ikincisi🥹
Bende ikinciyi 6 gün önce doğurdum şimdi küçük biraz büyüse keşke ele avuca gelse diyoruz sen biraz büyüse oynasalar diyorsun🥲
Zaman su gibi akıp gidiyor resmen bir bakmışız beraber koşup oynayacaklar 🥰
Gerçi sizin çok çok az kalmış🤩

Oyy maşallah baya büyümüş ikincisi🥹
Bende ikinciyi 6 gün önce doğurdum şimdi küçük biraz büyüse keşke ele avuca gelse diyoruz sen biraz büyüse oynasalar diyorsun🥲
Zaman su gibi akıp gidiyor resmen bir bakmışız beraber koşup oynayacaklar 🥰
Gerçi sizin çok çok az kalmış🤩
Sağlıkla büyüsün küçük fındık 🤗🤗🤗 arayı açmadan iki kardeş çok daha güzel aslında ilk başta zor ama alışacaksın diyen herkes haklı..

Sağlıkla büyüsün küçük fındık 🤗🤗🤗 arayı açmadan iki kardeş çok daha güzel aslında ilk başta zor ama alışacaksın diyen herkes haklı..
Bizimki sürpriz oldu açıkçası Sarper Deniz zor bir bebekti şu an hala çok zorlanıyorum çok inatçı iştahsız uykuları düzenli değil beni her şeyi ile yordu.
Bu bebeğim kendi nasibi ile gelmeseydi bir kaç yıl çocuk istemezdim sanırım🥲
Ama çok şükür olmuş iyi ki olmuş büyüyecekler bir şekilde 🫠

Nasil bir tesadüf ise bugün arkadaşım dedi ki ben uğraşıyorum bebegim olmuyor kızım kardes diye ağlıyor deri alti implantini cikar bebeğine karses yap dedi benim de kafam karıştı bebeğim çok zor bir bebekti korkuyorum açıkçası. Hala öyle. Ve deri alti implanti 90 60 gun arasi adet olmuyorum sonra olunca da 20 gun sürüyor mahvoldum korkuyorum bu implant yan etki yapar hasar verir bedenime diye
Kendini hazır hissediyorsan yap ama fikrimi soracak olursan planlı bir şekilde aralarını bu kadar az tutmazdım.hamileleri motive etmek için güzel yönlerini yazdım ama çok zorluk yaşadım.1,5 sene tam anlamıyla perişandım. planlı yapsam doğumu diğerinin anaokuluna başlama vaktine denk getirirdim.ama tabiki enerjin varsa ikisini de aynı anda idare edebilirim diyorsan durma 🤭

Kendini hazır hissediyorsan yap ama fikrimi soracak olursan planlı bir şekilde aralarını bu kadar az tutmazdım.hamileleri motive etmek için güzel yönlerini yazdım ama çok zorluk yaşadım.1,5 sene tam anlamıyla perişandım. planlı yapsam doğumu diğerinin anaokuluna başlama vaktine denk getirirdim.ama tabiki enerjin varsa ikisini de aynı anda idare edebilirim diyorsan durma 🤭
Cok teşekkür ederim o zaman bekliyorum ben zamanini🤣💚

Back
X