- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 23
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canim.184.30![]()
Ben de yaşıyorum.Evet ben yaşıyorum ya ishal olacak gibi ama olmuyorum tuhaf. İr his
Olacak olacakkkk şuan banada böyle bir heyecan his geldii kuzummNe olur görmek istiyorum![]()
bi kendime hayrım yoktur onun harici genel de hislerim çıkar insanlara karşıııNe olur görmek istiyorum![]()
Zaten pozitif olsa bütün grup bana ..... SayacakSen bi pozitif sonuç al da ben seni napıcam bak bu kadar olumsuz olduğun içinBelirti arama ya aramaa orda bebiş var bunu düşün
![]()
Ama halay başı benim biliyosunZaten pozitif olsa bütün grup bana ..... Sayacak![]()
Kaçıncı gün embriyosu canımmBebişi tutan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim de bugün 10. günüm dün test yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle bu da başarısız oldu
bir gün bende inşallah şuraya pozitif yazabilirim
![]()
Yaaaaa kuzummm benimmm hepimizin duaları kabul olduu allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin yaa çook mutlu oldumm184.30![]()
6. GünKaçıncı gün embriyosu canımm![]()
Çok çok sevındımÇok sevindim cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
Maşallah hayırlı uğurlu olsun canım kat ve kat artsinnnnn184.30![]()
Bir yanlışlık olmuş canım. Vera test yapmış. Neyse sana da Allah söyletmiş.insallah pozitif olunca seni etiket yapar paylaşırımÇok çok sevındımSaglıklı kucagına almak nasıp olsun
Kacıncı gun test yaptım çok iyi çıkmıs
![]()
Diyarbekir yoluna looyBebeğim al hizmet ayağına geldi
![]()
bi kendime hayrım yoktur onun harici genel de hislerim çıkar insanlara karşııı![]()