- 18 Mart 2015
- 2.663
- 4.921
- 333
- Konu Sahibi ananasmango
7 Ekim cumartesiHadi hayırlı haberler inşaallahtest tarihi ne zaman
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 Ekim cumartesiHadi hayırlı haberler inşaallahtest tarihi ne zaman
![]()
Canım, benim de transferim 5 ekim
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim
EKİM Themiscan
28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM
Evde meraktan test yapmaya başladin mi7 Ekim cumartesi![]()
Salı günü yani 5. Gün yapmaya başlayacağımEvde meraktan test yapmaya başladin mi![]()
Yarın yap kızSalı günü yani 5. Gün yapmaya başlayacağım![]()
Canim merhabada benimde transfer tarihim 4 ekim
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim
EKİM Themiscan
28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM
4. Gün çıkmaz diyorlar çıkmazsa biraz moralim bozulabilirYarın yap kızben 3. Gün yapmıştım çok merak ediyorum acaba grubumuza ilk fareyi küpe sen mi dusurucen
![]()
Guzel haberlerle gel insallah kuzum❤Günaydın şekerler
Bende şimdi doktorumu bekliyorum.Bakalım transfer hazırlığına geçecek miyiz?
Burda bir yerde hepimiz adına dua ettim.Öyle bir topik olsun ki herkes çok şükür oldu mutluluğunu yaşasın amin![]()
Aminn amin çiçeğimmm gelişmeleri haberdar ederimGuzel haberlerle gel insallah kuzum❤![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu ?Benim transferden sonra 9.günüm miratech erken gebelik testi yaptım ama hafif çizgi bile çıkmadı![]()
3.gün dondurulmuşKaçıncı gün embriyosuydu ?
Bence erken canım lütfen üzülüpte motiveni düşürme biraz daha bekle3.gün dondurulmuş![]()
Benim 3. Gün embriyosu(ilk denememde) 10. Gün 30 çıkmıştı kanda değerim. İdrar testi yapsam çıkmazdı muhtemelen3.gün dondurulmuş![]()
UmarımmmmBence erken canım lütfen üzülüpte motiveni düşürme biraz daha bekle
Benimde öyledir umarımmmBenim 3. Gün embriyosu(ilk denememde) 10. Gün 30 çıkmıştı kanda değerim. İdrar testi yapsam çıkmazdı