- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 23
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kalpten gitcem şimdi allahın izniyle hayırlı haberi ver kuzummmYarım saate çıkar diye düşünüyorum. 1.5 saat sürer dediler 8:50 gibi kan verdim
he bi deArwen27 kız napıyım 10 gündür konusuyoruz sabah akşam
bi de aynı gün transfer olmustukkkkk vallahi L Lafavosk seni ve
Tiniminimavihanim sabırsızlıkla bekleyeceğim
![]()
Hadi inşallah sonuç pozitif olsunda beklemeye razıyızValla kızlar ben de mail sayfamı yenileyip duruyorum giden gelen yok. Desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim![]()
Bizde sana güzel haberler vermek isteriz .sonra da aramıza katılmanı bekleriz inşallahArwen27 kız napıyım 10 gündür konusuyoruz sabah akşam
![]()
Valla bu kadar bekliyoruz bekliyoruz ama şu son dakikalar canımıza okuyor resmenHadi inşallah sonuç pozitif olsunda beklemeye razıyız![]()
Ayy evet kesinlikle peşpeşe alalım müjdeli haberleriBizde sana güzel haberler vermek isteriz .sonra da aramıza katılmanı bekleriz inşallah![]()
Ay evet ya kalpten götürecek vallaValla bu kadar bekliyoruz bekliyoruz ama şu son dakikalar canımıza okuyor resmen![]()
kız zaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse
Buna sesli güldümzaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse![]()
zaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse![]()
Arwen27 kız napıyım 10 gündür konusuyoruz sabah akşam
![]()
kız vallahi bakBuna sesli güldüm![]()
Kız zaten transfer günü çok sıkışığım falan. Neyse doktor geldi .ilk dediği şey şu çok sabırlısın . Hiçte öyle değil dedim hocam.zaten senin test günün doğuracağın güne vermişler neredeyse![]()
Ben pazartesi oldum o cuma