• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar iyi haftalar birsey sorucam simdi
9.gun 70.17
11.gun 141.74 cikti doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi
Sorum simdik su benim daha kan vermeme gerek varmi acaba bana dusuk gelmisti degerler gerci 2 kat artti ama genede icimi kemiriyor yani aslinda doktorda birdaha istemedi kan
Canım bence ver için rahat olsun🌸 Bu doktorların hepsı farklı farklı 3 gun koy araya tekrar bence

Kızlar herkese günaydın transferden sonra doktorunuz bebeğin olma ihtimali olarak yüzdelik verdi mi benim doktorum %40 ihtimal tutar demiş size böyle bir yüzdelik verildi mi
Canım ben daha transfer olmadım ama bana 2 embriyo koyucağını söylediğinde eşim ikiz olur mu diye sordu ona %40 olabilir %60 olmayabilir dedi onun dışında tüp bebek tutma olasılığını %80lerde söyledi pco olduğum için %100 garanti veremeyiz hiçbir tedavide dedi

Senin bağışıklığın düşüyo sanırım bu olumlu bi işaret 😍😍 Benim transferim çarşamba olacak inşallah🥰
Bağışıklığım evet düşmüş. Önce böbrek ağrısı sonra idrar yolu enfeksiyonu sonra uçuğum vücudum kaldırmıyor. Inşallah sonu güzel olur. Artık şu bir hafta da bitsin istiyorum. Beklemek ne kötü

Bağışıklığım evet düşmüş. Önce böbrek ağrısı sonra idrar yolu enfeksiyonu sonra uçuğum vücudum kaldırmıyor. Inşallah sonu güzel olur. Artık şu bir hafta da bitsin istiyorum. Beklemek ne kötü
Beklemek güzeldir gelecekse beklenen 😂 inşallah değecek canım ❤️

Canım ben daha transfer olmadım ama bana 2 embriyo koyucağını söylediğinde eşim ikiz olur mu diye sordu ona %40 olabilir %60 olmayabilir dedi onun dışında tüp bebek tutma olasılığını %80lerde söyledi pco olduğum için %100 garanti veremeyiz hiçbir tedavide dedi
Pko olmasa da hiçbir tedavi 100℅ garanti verilemez canım sebepsiz infertilite için de kesin denemiyor sayılara takılma

Eklentiler

• IMG_20231023_141727.webp
    IMG_20231023_141727.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar benim midem bulanmaya basladi bugun bukadar erken normalmi kusma ogurme yok ama bulaniyor hafif hafif
Transfer sonrası kacinci günün canım. Normaldir bence transferden 2 gun sonra bile belirtileri baslayanlar var🤷

Kızlarrr selam cumartesi yumurta toplanmıştı ya bugün embriyolog ilk defa aradı. 20 yumurtanın 15 tanesi dolu çıktı 9 tanesi döllendi şuan dediler sizce durum nasıl 🤲😅 durum nasıl dedim ama onunla ilgili bir şey diyemem bugün çok iyi giden embriyo yarın ilerlemeye bilir dedi yarın tekrar arayıp haber vereceğim dedi

Ayyy çok heyecanlı ikiz annesi olmak 🤩
Benim bildiğim kadarıyla 35 yaş ve üstü kadınlara iki embriyo transferi yapılıyor. 35 yaş altına yasak zaten. Tek embriyo yapılmak zorunda. 35 yaş üstü kadınlar için daha sonra cocuguna kardeş yapmak isterse belki yaşından dolayı sorun çıkabilir, bir daha yapamaz diye düşünülmüş bir uygulama.

Back
X