Canım benim merak etme eve çıkamacak durumda olsanız riske atmazdı. Sen stres yapma onlar vakti zamanı gelince gelecekler annesiÇıkış yaptik canim evdeyiz. Dr dogum planladigi hastanede her ihtimale karsi yenidoğanda yer bulsaydi bugun alacakti. Trabzonda hic bi yerde yer bulamadi. Giresunda varmis sadece. Orasi da uzak.. O yüzden sıkı takiple gecirdik bugünü. O hastanede yer bulunana kadar nst ile takip olacak. Normal tarihim 22 agustos. O güne kadar beklerler ins..
Çok stres yasadik, bir sürü senaryo döndü kafamizda, Allah korktugumuza ugratmadi. İns bu süreci hepimiz hayirla saglikla kolaylikla atlatiriz.
Hayırlı olsun canım en kısa zamanda kavuşun inşallahhKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Sağlıkla kucağına al canım, sanciların yükselmiş.
Düzenli sanci galiba dikkate alinanKuzum benimde salı günü 60larda 4 5 tane çıktı ama düzensizler ve açılma belirti hiç bişi yok diye yolladı. Senin de öyledir belki. Bakalım ne diyecekler
Bu süreç beraberinde stresi de getirebiliyor. Önemli olan kontrol edebilmek sanirim canim. Biz esimle iyi yönettik. Sakin kaldik,her ihtimali konustum, Allaha dayandik cok şükür.İnş cnm herşey yolunda gider bekler bebişler günlerini sende rahat ol sanki biz stres yapinca onlar daha çok yapıyor gibi Rabbim yardımcımiz olsun hepimizin ,senin bir şey kalmamış bizimki Eylül de inş
Kesinlikle canim. Tedbir bizden takdir AllahinCanım benim merak etme eve çıkamacak durumda olsanız riske atmazdı. Sen stres yapma onlar vakti zamanı gelince gelecekler annesi
Açılmam ve sancım vardı canımKilosu gayet güzel canım kısa sürede toparlar hayırlısıyla merak etme
Sen neden erken doğum yaptın daha vaktin varmış ben kaçırdım orayı
En son pazartesi ölçülmüştü 3.75 di boyunu hatırlamıyorumCanım iyi ki ciğer geliştirici yapılmış o zaman yapılmasaydı aklın onda kalacaktı. Acaba yapılsa mıydı diye. Bir de son ölçtüklerinde ultrasonda boyu ve kg kaçtı canım? Doğunca kaç fark etti
Ağrılarım var tabi ama onun dışında aklım hep bebeğimde. Ah ona bi kavuşsam sağlıkla en yakın zamandaHayırlı olsun canım en kısa zamanda kavuşun inşallahhsen nasılsın
Hangi duayı okuyorsunuzaaa bu konuda çok önemli bir şey soracağımmm. bu 3 cuma okuma olayı bizde de var. kayınvalidem hurçtan çıkarıp aç demişti ilk giyeceği kıyafeti. 2 cumadır okuyor kadın ama ben kıyafetleri açmayı unutuyorum. valiz açık hurç en üstte şeklinde duruyor. boşa gitmez dimi çok üzülüyorum unuttuğum için. ona da açtım anne diyorum
Amin kuzum ölçümler yanlış çıkıyor ya bazen kilo olarak doğrudur umarımİyi bari canım ikiyi geçtiyse sorun olmaz Allah'ın izniyle
Yaaa, gebelik zehirlenmesi de çok tehlikeli diye duydum.Ilk bebiste 35.haftaya hastanede girmistim 4 gun yatmistik. Gebelik zehirlenmesi yasamistim. Ama sag salim çıkmıştık ikimizde (dogurmamistim o zaman daha) sen de korkma annesi ufaklik halleder sikintisi neyse.
Ah kuzumKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
AminnnnBu arada gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu annelik. Onun kokusuyla gerçekten tüm dünyayı alt edebiliriminşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Yok canım dün doktorla su gelişini, bu konuyu konuştuk.Bana çok fazla antibiyotik veriyorlar damardan ve ilaç olarak da aldım bir doz, kesede yırtılma ve sızıntı olduğu için herhalde. Bebişe zarar vermez değil mi
İdrar yolu enfeksiyonları evet onla anlaşılıyor,Enfeksiyon olup olmadığı bu sağlık ocağında yapılan idrar testiyle mi anlaşılıyor yoksa hastanede daha detaylı birşey mi yaptırmak lazım? Şimdiden tşk cevap için
Oh içim rahatladı yorumunla canımYok canım dün doktorla su gelişini, bu konuyu konuştuk.
Bana öyle bir durum olduğunda hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisine başlayacağız dedi, ben de sordum.
Enfeksiyon olusması hayati açıdan daha tehlikeliymis zaten artık büyümüş. Faydaları zararından çok daha fazlaymış. Diğer türlü hem anneyi hem bebeği riske atmak olurmuş.
Hastanede yaptırma sansın varsa daha iyi olur bence kuzu, sağlık ocağında da bakıyorlar fakat bilmiyorum ne kadar sağlıklı oluyor.Enfeksiyon olup olmadığı bu sağlık ocağında yapılan idrar testiyle mi anlaşılıyor yoksa hastanede daha detaylı birşey mi yaptırmak lazım? Şimdiden tşk cevap için
İkiz gebeliğe göre cok iyi haftalar kuzumÇıkış yaptik canim evdeyiz. Dr dogum planladigi hastanede her ihtimale karsi yenidoğanda yer bulsaydi bugun alacakti. Trabzonda hic bi yerde yer bulamadi. Giresunda varmis sadece. Orasi da uzak.. O yüzden sıkı takiple gecirdik bugünü. O hastanede yer bulunana kadar nst ile takip olacak. Normal tarihim 22 agustos. O güne kadar beklerler ins..
Çok stres yasadik, bir sürü senaryo döndü kafamizda, Allah korktugumuza ugratmadi. İns bu süreci hepimiz hayirla saglikla kolaylikla atlatiriz.
Hmmm ebe dediyse doğrudur canım ya , bende kesin mantar vardı zaten , belki benimde ondan olmuşturKuzum amniyon zarına zarar verebiliyormuş işte. Ebe öyle dedi ne bilim.
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Su gelince ve bebek hemen gelmeyince hep antibiyotik verilir zaten endişelenmeBana çok fazla antibiyotik veriyorlar damardan ve ilaç olarak da aldım bir doz, kesede yırtılma ve sızıntı olduğu için herhalde. Bebişe zarar vermez değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?