2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim merak etme eve çıkamacak durumda olsanız riske atmazdı. Sen stres yapma onlar vakti zamanı gelince gelecekler annesi

Sağlıkla kucağına al canım, sanciların yükselmiş.

Kuzum benimde salı günü 60larda 4 5 tane çıktı ama düzensizler ve açılma belirti hiç bişi yok diye yolladı. Senin de öyledir belki. Bakalım ne diyecekler
Düzenli sanci galiba dikkate alinan
İnş cnm herşey yolunda gider bekler bebişler günlerini sende rahat ol sanki biz stres yapinca onlar daha çok yapıyor gibi Rabbim yardımcımiz olsun hepimizin ,senin bir şey kalmamış bizimki Eylül de inş
Bu süreç beraberinde stresi de getirebiliyor. Önemli olan kontrol edebilmek sanirim canim. Biz esimle iyi yönettik. Sakin kaldik,her ihtimali konustum, Allaha dayandik cok şükür.

Canım benim merak etme eve çıkamacak durumda olsanız riske atmazdı. Sen stres yapma onlar vakti zamanı gelince gelecekler annesi
Kesinlikle canim. Tedbir bizden takdir Allahin

Kilosu gayet güzel canım kısa sürede toparlar hayırlısıyla merak etme
Sen neden erken doğum yaptın daha vaktin varmış ben kaçırdım orayı
Açılmam ve sancım vardı canım
En son pazartesi ölçülmüştü 3.75 di boyunu hatırlamıyorum
Hayırlı olsun canım en kısa zamanda kavuşun inşallahh sen nasılsın
Ağrılarım var tabi ama onun dışında aklım hep bebeğimde. Ah ona bi kavuşsam sağlıkla en yakın zamanda

Hangi duayı okuyorsunuz

Ilk bebiste 35.haftaya hastanede girmistim 4 gun yatmistik. Gebelik zehirlenmesi yasamistim. Ama sag salim çıkmıştık ikimizde (dogurmamistim o zaman daha) sen de korkma annesi ufaklik halleder sikintisi neyse.
Yaaa, gebelik zehirlenmesi de çok tehlikeli diye duydum. İnşallah canım aklım onda, az kıpırdamasa hemen endiseleniyorum. Sürekli kıpırdamaz biliyorum ama işte.. NST de falan iyi çıkıyor kalp atımı vs bakalım. Sabredeceğiz minnoşumla.

Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Ah kuzum kilosu çok iyi, nefesi de düzenlenir inşallah kavuşuverirsiniz hemen dua edeceğim

Bana çok fazla antibiyotik veriyorlar damardan ve ilaç olarak da aldım bir doz, kesede yırtılma ve sızıntı olduğu için herhalde. Bebişe zarar vermez değil mi

Bana çok fazla antibiyotik veriyorlar damardan ve ilaç olarak da aldım bir doz, kesede yırtılma ve sızıntı olduğu için herhalde. Bebişe zarar vermez değil mi
Yok canım dün doktorla su gelişini, bu konuyu konuştuk.

Bana öyle bir durum olduğunda hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisine başlayacağız dedi, ben de sordum.

Enfeksiyon olusması hayati açıdan daha tehlikeliymis zaten artık büyümüş. Faydaları zararından çok daha fazlaymış. Diğer türlü hem anneyi hem bebeği riske atmak olurmuş.

Enfeksiyon olup olmadığı bu sağlık ocağında yapılan idrar testiyle mi anlaşılıyor yoksa hastanede daha detaylı birşey mi yaptırmak lazım? Şimdiden tşk cevap için

Enfeksiyon olup olmadığı bu sağlık ocağında yapılan idrar testiyle mi anlaşılıyor yoksa hastanede daha detaylı birşey mi yaptırmak lazım? Şimdiden tşk cevap için
İdrar yolu enfeksiyonları evet onla anlaşılıyor,
Ama su gelişiyle olacak sızıntıdan dolayı kaynaklanan enfeksiyon cRP testi ve kan testi ile anlaşılıyor diye biliyorum.
Çünkü ben şüphelenip gitmiştim doktora, swab test ve ph testi yapmıştı biri pozitif biri negatif çıkmıştı.
Üst üste 2 günde 1 kan değeri ölçerek ve ultrason bakarak karar vermişti.
Ph testinin pozitif çıkmasının sebebi de o anki idrar yolu enfeksiyonuymus. Kan değeri yükselmediği için bir sorun yok demişti.

Oh içim rahatladı yorumunla canım çok teşekkür ediyorum.

Hastanede yaptırma sansın varsa daha iyi olur bence kuzu, sağlık ocağında da bakıyorlar fakat bilmiyorum ne kadar sağlıklı oluyor.

İkiz gebeliğe göre cok iyi haftalar kuzum yer konusu enteresan gerçekten boşalınca seni alıcam falan deseydi diye düşünüyorum ama demekki durumunuz iyi çok şükür yine de kuzum. Amin amin amin inşallah beklerler 2 gün daha hem yerler boşalır. Rabbim kolaylik versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…