Kilosu çok iyi canım maşallah kısa bir destekle nefes işini de çözecektir dualarımız sizinle en kısa sürede kavuşun inşallahKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Duamızdasınız. En yakın zamanda eve birlikte dönebilin inşaAllahKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Canım inşallah çok iyi olacak minik bebişKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Hayırlısı olsun canım inşallah en az bir hafta daha kalırKızlar bugün bizim de kontrol vardı ve doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi.kafasını yola sokmus.
Sancılarda da 1 tane 80 birkaç tane 40 çıktı ama düzensiz olduğu için hiçbir şey yapmadı
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur, bir araya gelirsinizKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Ne zaman muhabbet etsem dedikodu yapsam benim ki de kıpır kıpır durmuyor yerinde. Dedikodu yaptırmayacak bana cadı her lafın içinde olacak gibiBi arkadaşımla her gun goruntulu konusup dedikodu yapıyoruz eminim benim kız doğduğunda bütün dedikoduya hakim olacak
Maşallah canımKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Öncelikle gözünüz aydın yavrunuza kavuştunuz inşallah en kısa zamanda evinize dönmek de nasip olurKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Heh tamam kuzum sağolasın, duayı da öğreneyim o zaman ben. O teleşla bulamamSancılarını başlayacak ya o sirada onun bi duası varmis o duayı ederek suyun içine atiyosun sanci arada girip cikarken ota bakman gerekmis onun acildigini gördükçe acikligin artiyormus suyu da bi yudum iciliyormus önce mi sonra mı inan onu hatirlamiyorm yalan olmasin yaninda götürmen lazim acildigini gör ki acilman olsun sıcak değil normal su
İyi bari canım ikiyi geçtiyse sorun olmaz Allah'ın izniylePerinatalog baktı iyi dedi canım, kilosu 2200 dedi yani inşallah nefes kalp emme refleksi bı sorun yaşamaz da verirler direkvermese de temennim az kalması olur Rabbim benle beraber tüm bekleyenlere nasib etsin kafası 35 gibi, ayaklar bacaklar vs haftasiyla uyumlu 33+2 vs çıkıyor,
İnsallah, yarın 36+0 oluyor. En azından 37yi görsünHayırlısı olsun canım inşallah en az bir hafta daha kalır
Valla bu da erkencikuş çıktı kafanı niye sokuyon evladım :) neyse kuzum yat dinlen ne kadar ertelenirse o kadar iyiKızlar bugün bizim de kontrol vardı ve doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi.kafasını yola sokmus.
Sancılarda da 1 tane 80 birkaç tane 40 çıktı ama düzensiz olduğu için hiçbir şey yapmadı
Geçmiş olsun canım,Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Canımm önceklile gözünüz aydın.. dualarımız bebişle merak etme hemen toparlayacaktır annesi kendiniKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Meraklı işte ne var burada diye bakıyor heraldeValla bu da erkencikuş çıktı kafanı niye sokuyon evladım :) neyse kuzum yat dinlen ne kadar ertelenirse o kadar iyi
canım çok geçmiş olsun kısa zamanda çıkacağına eminim içinş ferah tutKızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Burda yaziyo kuzuHeh tamam kuzum sağolasın, duayı da öğreneyim o zaman ben. O teleşla bulamam
Maşallah rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Kısa sürede çıkar inşallah küçük prens.Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?