2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Kilosu çok iyi canım maşallah kısa bir destekle nefes işini de çözecektir dualarımız sizinle en kısa sürede kavuşun inşallah

Hayırlısı olsun canım inşallah en az bir hafta daha kalır

Bi arkadaşımla her gun goruntulu konusup dedikodu yapıyoruz eminim benim kız doğduğunda bütün dedikoduya hakim olacak
Ne zaman muhabbet etsem dedikodu yapsam benim ki de kıpır kıpır durmuyor yerinde. Dedikodu yaptırmayacak bana cadı her lafın içinde olacak gibi

Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Öncelikle gözünüz aydın yavrunuza kavuştunuz inşallah en kısa zamanda evinize dönmek de nasip olur

Heh tamam kuzum sağolasın, duayı da öğreneyim o zaman ben. O teleşla bulamam

İyi bari canım ikiyi geçtiyse sorun olmaz Allah'ın izniyle

Valla bu da erkencikuş çıktı kafanı niye sokuyon evladım :) neyse kuzum yat dinlen ne kadar ertelenirse o kadar iyi

Canımm önceklile gözünüz aydın.. dualarımız bebişle merak etme hemen toparlayacaktır annesi kendini kaç artı kaçtı bugün?

Oncelikle hayirli olsun canim benim. Kilosu gayet iyi benim kizimin dogum kilosunda tam. cabucak toparlanir yanina da kisa zamanda gelir insallah

Allah anali babali buyutmek nasip etsin, oglunun da omru saglikli, mutlu, huzurlu gecsin,

Maşallah rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Kısa sürede çıkar inşallah küçük prens.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…