2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emzigi bi kulağına eğilip pişşş pişşş diyerek vermeyi dene bi istersen öyle yapınca kapıyor ben8mki bir de bendeki bips miydi neydi markası anne memesine yakin olan hafif bisey ben aventin almistim onu sevmedi hep atıyordu emzik büyük rahatlik hemen onu sakinleştiriyor alisinca
Emzik gerçekten büyük rahatlık , canım alıyor 1 dk sonra öğrüp kusuyor hep deniyoruz ama maalesef , bips markası aklımda kalsın burda bulamazsam tr sipariş vereyim bari

Bundan benimkisi cok hafif digeri ağırdı tutamiyordu ağızda meme reddi de yapmadi
Sağol canım burda bulmaya çalışıcam yarın , keşke benim kızda alışsa bu emziğe 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, yani önceleri yok aman emziğe alışmasın diyordum , şimdi kolik bebek sürekli emmek istiyor , alışırs iyi olur en azından zor durumlarda

Yaa ne güzel maşallah 😍 bizde gitmeyi düşünüyoruz ama eşim kırk çıkmasını beklemek istemiyor, henüz çok küçük sorun yaşar mıyız acaba. İner kalkarken hostesler mi söylüyor emzirin diye, emzik de olur mu acaba ve uçuş boyunca kucağınızda mıydı puset almış mıydınız yanınıza? Ay çok soru sordum ama tam gündemimize denk geldiniz 🤩
Ben 40ını bekledim batıl inancımdan dolayı anne ile çocuğun mezarı açık olur derler 😃 öncesinde de gidilebilir bence. Hostesler emzirmeyle ilgili bir şey söylemiyor ben doktora sormuştum o söylemişti. 2 yaşından küçükler için kemer veriyorlar inişte be kalkışta onu bağladım. Puset almıyorlar kapıda puseti teslim ettik kucağımdaydı bilet alırken bebeğın bilgilerini de giriyorsunuz ama ücret almıyorlar söyle güzel bir tarafı var ona da 15 kılo bagaj hakkı veriyorlar 😃 emzik de olur amaç basıncı azaltmak o sakız çiğneyin diyorlar ya insanlara mantık aynı. Mesela inişte kızım pek tutmadı bir iki emdi uyudu yine sorun yaşamadım. Ses de sanırım hoşuna gitti be hep uyudu. Hiç stres yapmayı. Saha büyük çocuğu olanlar zorlandı ağladı etti sıkıldı çocuklar haklı olarak ama emzir yatır miss😊

Ben 40ını bekledim batıl inancımdan dolayı anne ile çocuğun mezarı açık olur derler 😃 öncesinde de gidilebilir bence. Hostesler emzirmeyle ilgili bir şey söylemiyor ben doktora sormuştum o söylemişti. 2 yaşından küçükler için kemer veriyorlar inişte be kalkışta onu bağladım. Puset almıyorlar kapıda puseti teslim ettik kucağımdaydı bilet alırken bebeğın bilgilerini de giriyorsunuz ama ücret almıyorlar söyle güzel bir tarafı var ona da 15 kılo bagaj hakkı veriyorlar 😃 emzik de olur amaç basıncı azaltmak o sakız çiğneyin diyorlar ya insanlara mantık aynı. Mesela inişte kızım pek tutmadı bir iki emdi uyudu yine sorun yaşamadım. Ses de sanırım hoşuna gitti be hep uyudu. Hiç stres yapmayı. Saha büyük çocuğu olanlar zorlandı ağladı etti sıkıldı çocuklar haklı olarak ama emzir yatır miss😊
Anladım çok teşekkür ediyorum, bana kalsa bende beklerdim 😅 basınçtan korkuyoruz bizde, henüz çok küçük zararı olur mu diye. Bakalım uçaktansa arabayla gidelim diyor 10 saat uzun yolculuk 1 haftalık bebekle çok gözümü korkutuyor üstelik o kadar uzun süre full oturur pozisyonda bende dayanamam gibi 😕 napacağızz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Anladım çok teşekkür ediyorum, bana kalsa bende beklerdim 😅 basınçtan korkuyoruz bizde, henüz çok küçük zararı olur mu diye. Bakalım uçaktansa arabayla gidelim diyor 10 saat uzun yolculuk 1 haftalık bebekle çok gözümü korkutuyor üstelik o kadar uzun süre full oturur pozisyonda bende dayanamam gibi 😕 napacağızz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Hiç gözünüzü korkutmayın uçakla gidin derim Allah korusun uzun yol araçla daha tehlikeli ortalık deli kaynıyor 🤷🏻‍♀️bir şey olmaz merak etmeyin

Canefsanim Canefsanim çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim, umarım bizimki de boyle pürüzsüz geçer. Yarın ben de yazarım. Bebeğin nerede?
Bebeğim doğumdan iki saat sonra yoğun bakıma alındı solunum probleminden ötürü. Perşembe akşamı beni de çağırdılar hastaneye emzirmek için. Anne otelinde kalıyorum bütün zamanım emzirmek ve süt sağmaklA geçiyor. Aklım evde kızımda. Hem fiziksel hem ruhsal olarak çökmüş durumdayım. Dün akşamdan beri devamlı ağlıyorum.

Bebeğim doğumdan iki saat sonra yoğun bakıma alındı solunum probleminden ötürü. Perşembe akşamı beni de çağırdılar hastaneye emzirmek için. Anne otelinde kalıyorum bütün zamanım emzirmek ve süt sağmaklA geçiyor. Aklım evde kızımda. Hem fiziksel hem ruhsal olarak çökmüş durumdayım. Dün akşamdan beri devamlı ağlıyorum.
İnşallah bir an evvel kavuşursunuz Allah kolaylık versin 🤲🏻🙁

Benimki dün tam 4 haftalık oldu ve dün akşamdan beri huzursuz. Sanırım ilk büyüme atağını yaşıyor. Çok yorgunum, başım çatlıyor 🤧🤧🤧 bu atakların insanı çileden çıkartabilecek türde olduklarını unutmuşum, hasta falan oldu sandım.

Gaz damlasıni çocuk doktorum önermedi, gazın fizyolojik gelişimin parçası olduğunu söyledi, ama kızım ciddi sancı yaşıyor. İki büklüm kalıyor. Sizin doktorlariniz ne dedi damlalar hakkında?
Bizim iki çocuk doktorumuz var, biri asla gaz damlası vermiyor genel olarak ilaç dostu değil. Diğeri hemen bir gaz damlası önerdi. Ben de çok direndim ama krizler artınca ikimiz de dayanamadık.

Gaz damlasıni çocuk doktorum önermedi, gazın fizyolojik gelişimin parçası olduğunu söyledi, ama kızım ciddi sancı yaşıyor. İki büklüm kalıyor. Sizin doktorlariniz ne dedi damlalar hakkında?
Benim ki de verdi bir tane ama tehtid eder gibi :) şunu veriyorum ama başlarsan 1 kere 2 kere değik 15 gün arka arkaya vereceksin ona göre başla başlayacaksan dedi:) yarım yamalak verirsen anlamı yok dedi🤣 o yüzden ne yapçam bilemedim. Gece 4.5tan beri uyumuyordu ya meme emiyor ya kucağımda duruyor onlarda da sürekli 10 dakkada bir sancı. Şimdi daha yatağa yeni yattı , bakalım kaç dak dayancak

Kızlar günaydın, 39+5im bugün. Dün kontrolüm vardı doktorum çatı muayenesi yaptı. Dünden beri sulu hafif kanlı azar azar akıntım vardı. Bu sabah iki parça halinde kanlı jel kıvamında parça geldi. Sizce nişan olabilir mi, fikri olan söyleyebilirse çok sevinirim

Kızlar günaydın, 39+5im bugün. Dün kontrolüm vardı doktorum çatı muayenesi yaptı. Dünden beri sulu hafif kanlı azar azar akıntım vardı. Bu sabah iki parça halinde kanlı jel kıvamında parça geldi. Sizce nişan olabilir mi, fikri olan söyleyebilirse çok sevinirim
Kesin nişan gözünüz aydın geliyor gelmekte olan 🌸

Philips avent canım, bende vicdan azabı çekiyorum her ağladığında ağzına koyuyorum öyle susuyor sanki onu kandırıyormuşum gibi hissediyorum 🥲
Ay yok ya emzik bebeği rahatlatıyor yani kendini güvende his ediyor emzikle o yüzden susuyor , bu gün vakit bulursam emzik arayışına gidicem 😅😅😅 vallahi hele benim bebeğe çok lazım illa olması gerekiyor yoksa ayvayı yedim😂😂😂😂

Bizde 2 ay sonra gidicez ama ben kendim uçaktan korkuyorum şimdi bebeğimle binicem diye korkum arttı ya 😤😤😤 nasıl olucak benim bu uçak fobim 😂😂😂😂😂 deniz fobisi ve uçak fobisi bitirdi beni

Anne oteli burda yok çok ilginçmiş , canım biraz sabır et anlıyorum seni ama üzülme , güçlü ol , çok şükür sapa sağlamsınız , kızın evde ama iyi yani o yüzden üzme kendini

Ben Dr bitkisel ilaçlar öneriyor hep , ama net bi çözümü yok dedi

Bence kesin nişan

Back
X