2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım kilomuz aynıymış bizim de o kadar verdi.doktor gayet normal dedi.doğumdan sonra çoğu bebek o kadar gram veriyor.şuan 2700 avuç kadar ve sarardı gibi uyandırmak için uğraşıp duruyorum sürekli emzirmekten bende de yaralar oldu.ama bu sürecin geçici olduğunu ilk çocuğumdan biliyorum.sabret bol bol emzirmeye devam et.doktor mama ver derse ver.ben şimdilik şekerli su veriyorum bir çay kaşığı kadar. Doktor kontrolünde mama ver derse vericem sütüm artsın diye hoşaf su içiyorum

İnşallah bir an önce geçeriz mamasız sürece,

Solgarın hangi vitaminini aldın?

Kızlar bestlak damla kullanıp bebekte uyku hali artan oldumu bugün içtim sanki daha uykuya meyilli gibi oldu emip sızıyo direk böyle olmazdı pek

Kızlar bestlak damla kullanıp bebekte uyku hali artan oldumu bugün içtim sanki daha uykuya meyilli gibi oldu emip sızıyo direk böyle olmazdı pek
Ben kullanıyorum ama hiç dikkat etmemiştim.
Sürekli uyku halinde bizim bebiş de. Sanki olabilir gibi. Bir de benim sütümü arttırmadı bence
Kuru meyveler su filan her şeyi deniyorum aynı hala… 1 haftadır kullanıyorum

Kızlar yardım lütfen bebeğim emmeyi reddediyor biberona alıştı galiba çok zor durumdayiz tam memeyi veriyorum süt gelmeyince bağırmaya başlıyor morarip gidiyor kaldırıyorum sakinlesince yeniden deniyorum istemiyor uykuda bazen tutuyor meme saatleri bağırışla geçiyor nspicam ya

Canım cevapların için teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür.
Ben sağım denedim ama süt gelmedi elektrikli makinam, 5-6 damla ancak geldi

Teşekkkür ederim canım, senin bebişnde toparlar inşallah. Yarın sabah güzel haberler veririm inşallah

Kullandığından berimi peki bu uyku hali
Ben bugün başladım içtim emzirdim uyudu bebeğim 1 gibi bu saate kadarda uyandı emdi yine uyudu bu kadar uyku hali olmuyodu sanki ya anlamadım
Bi yandanda sütüm yeterlimi kestiremiyorum bu zamana kadar yetiyodu ama dün baya emdi sağdım üstüne az çıktı baya bi tedirgin oldum açlıktan uyku hali olmasında anlamadım ya bu kadar rahat uyumuyodu tuhaf yani

Ben ilk günden beri kullandığım için farkı bilmiyorum rezene de uyku yapıyor olabilir içiyorsan. Benim bebe direkt meme de dalıyor uyandırıyorum zorla devam ettiriyorum süt sarhoşu oluyor

2.haftadan sonra uyku hali gündüz azaldı 4 gündür gündüz uyutamıyodım hatta bugün baya uyudu emiyo uyuyo yani şaşırdım biraz damlada melisa fln var içinde o yüzden mi acaba rezene hep içiyodum ama uyku hali olmuyodu hiç
Şimdide uyuyo diye endişelendim
Ben ilk günden beri kullandığım için farkı bilmiyorum rezene de uyku yapıyor olabilir içiyorsan. Benim bebe direkt meme de dalıyor uyandırıyorum zorla devam ettiriyorum süt sarhoşu oluyor

Kızlar emzik kullanımına bebeğiniz kaç günlükken başladınız?
Bebeğim bu ara huysuzlanmaya başladı
4 5 günlükken başladık kuzu biz emiyor baya birşeye de engel olmadı çok şükür, huysuzlanma zamanlarında iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…