- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Canım kilomuz aynıymış bizim de o kadar verdi.doktor gayet normal dedi.doğumdan sonra çoğu bebek o kadar gram veriyor.şuan 2700 avuç kadar ve sarardı gibi uyandırmak için uğraşıp duruyorum sürekli emzirmekten bende de yaralar oldu.ama bu sürecin geçici olduğunu ilk çocuğumdan biliyorum.sabret bol bol emzirmeye devam et.doktor mama ver derse ver.ben şimdilik şekerli su veriyorum bir çay kaşığı kadar. Doktor kontrolünde mama ver derse vericem sütüm artsın diye hoşaf su içiyorumKızlar ben psikolojik olarak hiç iyi değilim, bebeğim 2980 gr doğmuştu. Hastaneden ertesi gün çıkarken 2790 gr dı. Bugün (doğumdan 2 gün sonra) kontrole gittik kilosu yine düşmüş 2710 gr olmuş. Yarın sabah doktor tekrar çağırdı, sarılık başlangıcı da varmış. Doktordan cıktığımdan beri ağlamamı durduramıyorum çünkü bebeğim emiyor devamlı göğüslerim zaten acıyor ama üzerine bir de kilo vermesi beni çok yıprattı
Bu durumu yaşayan var mı
İnşallah bir an önce geçeriz mamasız sürece,bizede hastanede sma başlandı, emzirme düzenimiz aynı aslında exrtra mama eklendi 3 4 saatte 1 30 cc mama veriyorum bakalım 3 güne kadar normalmiş
Solgar ın vitaminini ve Bestlak damla aldım ayrıca kuru incir, kuru üzüm, rezene, kuruyemiş kefir en az 3 lt su tüketiyorum inşallah artar sütümüzde mamays gerek kalmaz
Teşekkürler canım umarım yakında düzelirimEvet öyle korkunç bir acı ben de kullanmadığım zaman çıkamıyorum düzelecektir zamanla.. Yine içim rahat etsn diyorsan bi doktoruna kontrole git..
Ben kullanıyorum ama hiç dikkat etmemiştim.Kızlar bestlak damla kullanıp bebekte uyku hali artan oldumu bugün içtim sanki daha uykuya meyilli gibi oldu emip sızıyo direk böyle olmazdı pek
Canım cevapların için teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsunCanım benimde bebeğim 3650 doğmuştu iki gün içinde 3200 lere geriledi sarılık oldu enfeksiyon dendi bi hafta yoğun bakımda kaldı öyle böyle toparladık iyiyiz şimdi evimizdeyiz eve gelince de sarılık bi süre devam etti ben sütümü çekip çekmediğinden emin olamadığım için hep sağıp verdim sürekli her fırsatta yedirdim hala her fırsatta emziriyorum iki saati beklemiyorum ne zaman mızıklansa göğsüme alıyorum hemen. fazla fazla kilo aldı sonra. Ama tabi o bir haftalık süreç te ben de çok kötüydüm ömrümden gitti tecrübesizlik bi taraftan..ama kime danıştıysam hemen hemen her bebek sarılık geçirmiş. Korkma geçici bir süreç diye hatırlat kendine o da sen de iyisin alışma sürecimiz geçecek böyle hissetmende çok normal kendine zaman ver ve bebeğini sürekli emzir.. Göğüslerin için de lansinoh krem değilde balsamı işe yaradı bende.. Ve kilo vermesi normal ilk zamanlar hatta iyi önemini atıyor.. Benimki aşırı kilo vermişti..
Teşekkkür ederim canım, senin bebişnde toparlar inşallah. Yarın sabah güzel haberler veririm inşallahCanım kilomuz aynıymış bizim de o kadar verdi.doktor gayet normal dedi.doğumdan sonra çoğu bebek o kadar gram veriyor.şuan 2700 avuç kadar ve sarardı gibi uyandırmak için uğraşıp duruyorum sürekli emzirmekten bende de yaralar oldu.ama bu sürecin geçici olduğunu ilk çocuğumdan biliyorum.sabret bol bol emzirmeye devam et.doktor mama ver derse ver.ben şimdilik şekerli su veriyorum bir çay kaşığı kadar. Doktor kontrolünde mama ver derse vericem sütüm artsın diye hoşaf su içiyorum
Ben kullanıyorum ama hiç dikkat etmemiştim.
Sürekli uyku halinde bizim bebiş de. Sanki olabilir gibi. Bir de benim sütümü arttırmadı bence
Kuru meyveler su filan her şeyi deniyorum aynı hala… 1 haftadır kullanıyorum
Ben ilk günden beri kullandığım için farkı bilmiyorum rezene de uyku yapıyor olabilir içiyorsan. Benim bebe direkt meme de dalıyor uyandırıyorum zorla devam ettiriyorum süt sarhoşu oluyorKızlar bestlak damla kullanıp bebekte uyku hali artan oldumu bugün içtim sanki daha uykuya meyilli gibi oldu emip sızıyo direk böyle olmazdı pek
Ben ilk günden beri kullandığım için farkı bilmiyorum rezene de uyku yapıyor olabilir içiyorsan. Benim bebe direkt meme de dalıyor uyandırıyorum zorla devam ettiriyorum süt sarhoşu oluyor
Kizlar biz koala gibi olduk kucakta uyuyor yatirinca uyanıyor bizim gibi olan var mı?? Şikayetçi degilim ama omurgası için yatağı daha iyi gibi geliyor bana
Ben yazarken bile tek elle yazıyorum bo elimde kizimBizimkine 2.hafta gaz güncellemesi geldi kucakta uyuyo 1 haftadır hep kucak istiyo yemek bile yiyemiyorum bende
Ben yazarken bile tek elle yazıyorum bo elimde kizimheralde vücut isisi gazlarına iyi geliyo ondan kucak istoyorlar
Hayırlı olsun kuzumKızlar ben 18.42de kızımı kucağıma aldım çok şükür, suni sancıdan dolayı biraz bitap düştüm ama geçecek inşallah
AynıBen yazarken bile tek elle yazıyorum bo elimde kizimheralde vücut isisi gazlarına iyi geliyo ondan kucak istoyorlar
35 den bildiriyorum gaz geçmediOo 32 gün mü oldu nasıl var mı değişiklik bebekte? Benim hedefim 1 aylık olması da
Süt çayı alabilirsin canım, still tea diye gećiyor, süt damlası alabilirsin. Bunlar etkili oluyor.Kızlar sütüm çok az geliyor etkili bir tavsiyeniz var mı sıcak su hariç
4 5 günlükken başladık kuzu biz emiyor baya birşeye de engel olmadı çok şükür, huysuzlanma zamanlarında iyi geliyor.Kızlar emzik kullanımına bebeğiniz kaç günlükken başladınız?
Bebeğim bu ara huysuzlanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?