Canım emzir tabiki ama ilk zamanlar süt hemen artmayabiliyor stres sıkıntı derken azalabiliyor. Sen mama desteğini devam ettir ama yine emzir, onun dışında onun annesi sensin dünyada ona anne olabilecek tek kişi ve en iyisisinAkşam bu saatlerde yine kendimi kötü hissediyorum kızlar
Bebeğim çok güzel kilo alıyordu 15. Günde doğum kilosunun üzerine 600 Gr almisti, doktorumuz mamayı kes dedi ben de en azından günde 1 kere 30 CC veriyordum ama iki gündür asla ama asla doymuyor habire parmaklarını emiyor. Bu gece mesela saatte bir uyandı ve ben hep emzirdim artık göğsümde süt kalmadı mama veriyorum. Hatta 60 CC veriyorum anca doyuyor. Günde bire dusurmusken bunu yapmak biraz üzdü beni, bebek emdikten sonra sagiyorum 35 CC süt çıkıyor acaba diyorum, bebek ne kadar süt emebiliyor aklımda sorular sorular..
Onun dışında yarın annem gidiyor, eşim de işe gidiyor, tek yapabilecek miyim bilmiyorum. Şimdi gece ben bakıyordum sabaha karşı anneme verip uyuyordum cesaretim hiç yok özgüvenim yerlerde bebek bakımı konusunda. Bebek uyanıyor, emziriyorum altına bakıyorum, iki öpüp koklayıp uyutmaya geçiyorum aglamaya başlıyor elim ayağıma dolaşıyor nasıl uyutucam ne yapicam diye düşünüp duruyorum emzik de almıyor. Gece daha kolay emzirip dalmaya yakın yatağında pis pis yapıp uyuyor o da en fazla 50-60 dk. Bugün 20. Gün ve ben kendimi yetersiz mutsuz hissediyorum evde akşam eşim gelene kadar bebekle ne yapacağım
3 aylik olana kadar sanirim devam ediyormus 3 aylik olduğunda bebekler donebilir bi hale geldikleri için rahat gaz cikariyorlarmis 3 de 1 i bitmiş kaldi iki35 den bildiriyorum gaz geçmedi
Pozitif mesajın için çok teşekkür ederim canım, böyle yureklendirilmek beni çok mutlu ediyor zira kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum. Sanki annem onun dilinden daha iyi anlıyor, onu daha iyi uyutuyor ben sadece beslenecegi bir bedenmisim gibi hissediyorum. Annem ile son günümüz, yarın eşim ben ve bebegim kalacağız. Pazartesi ise bebek ve ben. Allah'ım kolaylık versin inşallah hepimizeCanım emzir tabiki ama ilk zamanlar süt hemen artmayabiliyor stres sıkıntı derken azalabiliyor. Sen mama desteğini devam ettir ama yine emzir, onun dışında onun annesi sensin dünyada ona anne olabilecek tek kişi ve en iyisisinaz mızmızlanınca ayakta kucağinda biraz gezdirebilirsin rahatlar. Sen anlarsın onun dilinden ufak ufak merak etme. Daha çok yeni, hiiic dert etme, tamam kolay değil herşeyi eski konforunda yapmak mümkün değil ama olsun varsın biraz eksik yap nolacak,
Ben kullanıyorum canım tam tersine uykusu ilk zamanlara göre çok çok azaldıKızlar bestlak damla kullanıp bebekte uyku hali artan oldumu bugün içtim sanki daha uykuya meyilli gibi oldu emip sızıyo direk böyle olmazdı pek
Bu neee
Cok guldum aynisi ayni
Gündüz biz de aynıyiz ya ayakta uyuyor ya memede, bırakınca ağlıyor. Gece bir nebze daha iyi dalar dalmaz yatağa koyuyorum ama Max 45 dk uyuyor. Gündüz buna bir çare bulmam lazımKizlar biz koala gibi olduk kucakta uyuyor yatirinca uyanıyor bizim gibi olan var mı?? Şikayetçi degilim ama omurgası için yatağı daha iyi gibi geliyor bana
Benimkide öyle sanki balgam var ve takılıyor gibi midesini de bulandırıyorBenimki ıkınırken değil bence ama emin de sğilim.. sanki boğazına bir şey gelniş onu çıkarmaya çalışıyor gibi
Canım ben elektrikli ve manuel ikisini de denedim, manuelde karar kıldım çünkü elektriklinin gogsumu çok vakumladigini ve süt kanallarini sıkıştırdigini hissediyorum. Manuelde istediğim gibi ayarlayabiliyorum göğse olan baskıyı. Sebebi bu mu bilmiyorum ama manuel pompayı bir deneyin derim benKızlar göğsümden sağdığımda hiç süt gelmiyor sadece 4-5 damla. Her emzirme sonrası deniyorum, emzirmeden önce de denedim aynı. Philips elektrikli pompa kullanıyorum. Bebeğim emerken ise Arada sıkıyorum süt akıyor. Daha 3 günlük anneyim. Bu durum normal mi
Bir de daha 3. Gün çok çok yeni. Benim iki memeden toplamda 10 cc falan geliyordu yarım saat uğraşarak. Siz bol bol emzirin bol bol sağın kalan sütleri. Ben 21. Gundeyim hala çok gelmiyor sütüm ama sabırlı olmakta fayda var zamanla oturur her şeyCanım ben elektrikli ve manuel ikisini de denedim, manuelde karar kıldım çünkü elektriklinin gogsumu çok vakumladigini ve süt kanallarini sıkıştırdigini hissediyorum. Manuelde istediğim gibi ayarlayabiliyorum göğse olan baskıyı. Sebebi bu mu bilmiyorum ama manuel pompayı bir deneyin derim ben
Teşekkür ederim canım yarın ilk iş alacağımCanım ben elektrikli ve manuel ikisini de denedim, manuelde karar kıldım çünkü elektriklinin gogsumu çok vakumladigini ve süt kanallarini sıkıştırdigini hissediyorum. Manuelde istediğim gibi ayarlayabiliyorum göğse olan baskıyı. Sebebi bu mu bilmiyorum ama manuel pompayı bir deneyin derim ben
Biberon verme ısrarla memeyi dene illaki açlıktan tutacaktır bi ara benimde biberona yönlendi sonra biberonu komple çıkardım hayatında memeye devamKızlar yardım lütfen bebeğim emmeyi reddediyor biberona alıştı galibaçok zor durumdayiz tam memeyi veriyorum süt gelmeyince bağırmaya başlıyor morarip gidiyor kaldırıyorum sakinlesince yeniden deniyorum istemiyor uykuda bazen tutuyor meme saatleri bağırışla geçiyor nspicam ya
Hemde bire bir aynı çok güldüm
Cok guldum aynisi ayni
Aynen güzel tarif ettin kuzum , acaba neden oluyor ve sıkıntı yaratır mı acabaBenimkide öyle sanki balgam var ve takılıyor gibi midesini de bulandırıyor
Bu konuya takık biri olarak Yaptığım her şeyi yazıyorum. İşe yaradılar mı hangisi yaradı bilmem :) ama çocuk aç gibi ağlamıyor demek ki doyuyor..Kızlar sütüm çok az geliyor etkili bir tavsiyeniz var mı sıcak su hariç
İlk günden beri kullanıyorum nerdeyse hiç sıkıntı görmedşm kuzuKızlar bestlak damla kullanıp bebekte uyku hali artan oldumu bugün içtim sanki daha uykuya meyilli gibi oldu emip sızıyo direk böyle olmazdı pek
Ben 3 günlükken sağmama izin vermedi hemşire. Çok az gelir üzülürsün dedi bir de kolostrum çok değerli 1 damlası bile sağma makinesinde kalmasın dediKızlar göğsümden sağdığımda hiç süt gelmiyor sadece 4-5 damla. Her emzirme sonrası deniyorum, emzirmeden önce de denedim aynı. Philips elektrikli pompa kullanıyorum. Bebeğim emerken ise Arada sıkıyorum süt akıyor. Daha 3 günlük anneyim. Bu durum normal mi
Sanırım ben aynı o üzüntüyü yaşadım, ne zaman başladınız sağmaya acabaBen 3 günlükken sağmama izin vermedi hemşire. Çok az gelir üzülürsün dedi bir de kolostrum çok değerli 1 damlası bile sağma makinesinde kalmasın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?