Ya benim bebito zaten tombik kuzu senin kilolara bakamıyorum o yüzden :) gerçi tutuyor hemen hemen..2 no asagi yukari 500-550 adet gider.
Ama sen 400 adet stokla, bebegin aniden buyuyebilir, bacaklari vs poposu tombik olabilir dolayisiyla kilo uyumu olsa da kucuk gelebilir vs vs.
lidyadgn biz en son ayin 20sinde 4100'duk sanirim 10 gunde 4300-4400 olmusuzdur. 5 kg uzerinde her an 3 noya gecebilirim, seni etiketlerim.
Bak 2.bebegi dusunuyorsaniz, bu bez sayilarinizi not alin.
Benimki de öyle ya :) bir de ben evde alt açma kullanıyorum kaç tane harcadık bilmem habire kirleniyor o daBende şu an 250 adet var onlar bitince 100 adet 100 adet alirim toplu almam elimde patlamasin diyebizim kız bazen tam altını acıyorum temizliyorum yeni bezi taktığım anda kaka show yapıyor 3. Yu de takıyorum arada çift çift gidiyoruz
Ben hiç mama vermedim kuzum hep sadece anne sutu alir tek memeyi uzun uzun emzir yağlı olan kısmı sonunda kalıyor çünkü ilk emdiği kısım ilk süt beyin gelişimi için gerekli son süt ise kilo alımı için gerekli olan yağlı kısmıBende 15te ulaştı sayıyorum 13te 50 gram fark vardı çünkü.. geri kalan 15 günde 1 kg nasıl alsın ya alamaz ki sankimama veriyormuydunuz?
Ben bi kere alt açma sermeyeyim dedim gece uykuluydum işedi yatağimada geldiBenimki de öyle ya :) bir de ben evde alt açma kullanıyorum kaç tane harcadık bilmem habire kirleniyor o da2ye kesip kullandık bir yerden sonra
İyi ki öyle yapmışsın. Benim iade şansım yok belki sonra kullanırım diye bekleyeceğim artık.Ben iade edeceğim. Yıkamadan denedim. Sevmedim. Genişletipte kullanayım kundağı dedim öylede yine yukarı toplanıyor omuzları filan. Aşağo çekip düzelttim bir süre sonra baktım yine çıkmış. Yakasını içine katlayayım iyice kapatmadan kullanalım dedim o zamanda kız kıpırdandı yaka açıldı eller çıktı vs. Yok kullanışlı değil kesin
Bizimki de çotur cotur, fışkırta fışkırta yapiyor kimi zaman. Bez konusunda cok bonkör, büyüyünce harcligindan kesecegim hahshsgsBende şu an 250 adet var onlar bitince 100 adet 100 adet alirim toplu almam elimde patlamasin diyebizim kız bazen tam altını acıyorum temizliyorum yeni bezi taktığım anda kaka show yapıyor 3. Yu de takıyorum arada çift çift gidiyoruz
Benimki de öyle ya :) bir de ben evde alt açma kullanıyorum kaç tane harcadık bilmem habire kirleniyor o da2ye kesip kullandık bir yerden sonra
İlk memede doyarsa diğer memeyi sonrakinde mi veriyorsun? Genelde 2sini de uzun emiyor sağılsun:) ama gece uyanınca 15 20 dak emip uyuyor :)Ben hiç mama vermedim kuzum hep sadece anne sutu alir tek memeyi uzun uzun emzir yağlı olan kısmı sonunda kalıyor çünkü ilk emdiği kısım ilk süt beyin gelişimi için gerekli son süt ise kilo alımı için gerekli olan yağlı kısmı
Qhahah tamam tek sorunlu biz değilmişiz ben de ben mi beceriyorum acaba dedmBen bi kere alt açma sermeyeyim dedim gece uykuluydum işedi yatağimada geldiyatak su an kusmuklu cisli kurban olurum ben onun çişine
Valla mantıklı diyorsun ucuzu alınabilir benek değmiyor bile nerdeyse.. alayım mantıklıBizimki de çotur cotur, fışkırta fışkırta yapiyor kimi zaman. Bez konusunda cok bonkör, büyüyünce harcligindan kesecegim hahshsgs
Ya alt acma bezlerinde ucuza kacin, bas edemezsiniz yoksa. Ben valla şok'un ya Migros'unkini ucuz buldukca depoladim.
(Şok'un ki 60×90, migros'un 60x60)
mesela e-bebek'inki asiri pahali bence.
Bu aradaevcarshirak a yazdim ama o ortadan kaybolmus, bebekle alakali bir sorun yoktur umarim? Bilgisi olan var mi?
Ben 41 biliyorumKızlar size bir soru :) biliyorsunuz ilk gün sıfır sayılıyor. 10. Gün bebek 9 günlük diyoruz ya. 40 ı ne zaman olacak.. yani 40 günü dolup 41. Günde mi 40 çıktı diyeceğiz.
Allah yardımcımız olsun annelik hiç kolay değil bende son 6 saattir uyutmaya çalışıyorum bide banyo ettim rahat uyusun diye banamısın demiyoİki cocukla daha yapamiyorum ya vallaha ya ikiside gecenin bir yarisi agliyor koca desen gece calisiyor sabah geliyor bıktim ikisine tek bakmaktan delirme noktasına geldim
Ilk zamanlar 20 güne kadar 2 meme birden veriyordum 20 günden sonra ilk süt son süt olayını öğrendim youtube da yazarsan ayrıntılı öğrenirsin kuzu sonra tek memeyi iyice boşaltana kadar emziriyorum o doyunca çıkıyor memeden gündüzleri,geceleri dediğin gibi 10 dk emiyor uyuyor tekrar uyandığında aynı memeyi veriyorum ama gündüz degistiriyorum birini tamamen boşalttığı için zaten belli oluyor yumus yumus oluyor memeİlk memede doyarsa diğer memeyi sonrakinde mi veriyorsun? Genelde 2sini de uzun emiyor sağılsun:) ama gece uyanınca 15 20 dak emip uyuyor :)
tek seferde mi boşalıyor meme ? ben 1 saat bile emzirsem boşalmıyor ön taraf yumuşuyor memenin dış kenarları hep dolu kalıyor hatta gün boyu emzirsem anca boşalıyor, üstelik emme gücü de kuvvetli gerçi her seferinde kuvvetli emmiyor ama ben hiç tek seferde memeyi boşaltamadım ya, sağdığım zaman bile boşalmıyor, mesela sağ mememi emmiyor zorla veriyorum mastit oldum olacam feci ağrısı var, 3 gündür boşaltmaya çalışıyorum hem emziriyorum hem sağıyorum tam yumuşadı derken sabaha hoopp eski sert acılı haline dönüyor , nasıl boşalacak bu memeIlk zamanlar 20 güne kadar 2 meme birden veriyordum 20 günden sonra ilk süt son süt olayını öğrendim youtube da yazarsan ayrıntılı öğrenirsin kuzu sonra tek memeyi iyice boşaltana kadar emziriyorum o doyunca çıkıyor memeden gündüzleri,geceleri dediğin gibi 10 dk emiyor uyuyor tekrar uyandığında aynı memeyi veriyorum ama gündüz degistiriyorum birini tamamen boşalttığı için zaten belli oluyor yumus yumus oluyor memeson süt önemli kilo alımında ilk günler sıkıntı yokmuş cubku az miktarda süt olduğu için bizde son süte hemen ulasiyormus bebek büyüdükçe süt miktarı da arttigindan uzun uzun emzirmekle son süte ulasiyormusuz
Ters emzirme yapıyor musun canım koltuk altıma dogru sertlik hissettigimde ters emzirme yaparak orayi boşaltıyorum bir de her dusta sertlik olan yeri koltuk altına doğru masaj yapiyorm bunun sebebi süt kanallarinin tıkalı olmasiymis onu da ters emzirmeyle yumusatabilirsin tek emzirmede bosaltiyo gaz molası veriyoruz gazını çıkarıyorum tekrar aynı meme veriyorum bosaltiyo gunduzleritek seferde mi boşalıyor meme ? ben 1 saat bile emzirsem boşalmıyor ön taraf yumuşuyor memenin dış kenarları hep dolu kalıyor hatta gün boyu emzirsem anca boşalıyor, üstelik emme gücü de kuvvetli gerçi her seferinde kuvvetli emmiyor ama ben hiç tek seferde memeyi boşaltamadım ya, sağdığım zaman bile boşalmıyor, mesela sağ mememi emmiyor zorla veriyorum mastit oldum olacam feci ağrısı var, 3 gündür boşaltmaya çalışıyorum hem emziriyorum hem sağıyorum tam yumuşadı derken sabaha hoopp eski sert acılı haline dönüyor , nasıl boşalacak bu meme
Canım maşallah çok iyi kilo almış, sütünü sagdin mi ne kadar geliyorTers emzirme yapıyor musun canım koltuk altıma dogru sertlik hissettigimde ters emzirme yaparak orayi boşaltıyorum bir de her dusta sertlik olan yeri koltuk altına doğru masaj yapiyorm bunun sebebi süt kanallarinin tıkalı olmasiymis onu da ters emzirmeyle yumusatabilirsin tek emzirmede bosaltiyo gaz molası veriyoruz gazını çıkarıyorum tekrar aynı meme veriyorum bosaltiyo gunduzleri
Sütümü ilk zamanlar artsın diye sagmistim ama sonra sagmadim surekli bebek istedikçe emzirdim kafamda hoc sütüm yetiyor mu sorusu olmadi eğer doymasa ağlar dedim hep arada memeden cikarken ağzında süt gördüğüm için ve yutkunmalarini izlediğim için de süt olduğunu düşünerek sagma gereksinimi duymadım canimCanım maşallah çok iyi kilo almış, sütünü sagdin mi ne kadar geliyor
Geçmiş olsun cnm ben iki kez açık ameliyat iki kezde sezaryen oldum o yüzden benim biraz zor kapandı dikişlerim hatta 1 cmden fazla delik vardı ama dikmediler kaynar dediler devlet hastanesi drları baticonladım ve verdikleri antibiyotikleri içtim kapandı çok şükür seninkinde Bişey olacağını sanmıyorumKızlar 2.sezeryanı yapalı 4 gün oldu. Bugün duş öncesi sargı bezlerini çıkardığımda azcık kanama oldu.dikişler patlamamıştır değil mi? Başına gelen var mı? Çok hareket ettiğimden toparlanamadım
Daha önce de söylemiştin sen o zamandan beri ben de dikkat ediyorum ama hala o memede süt ne zaman bitiyor anlamıyorum. Evet yumuş ymuş oluyor ama bebe hala emiyor. Bırakıyor tekrar alıyor filan. İlk bıraktığında acaba bitmiş oluyor da ben meme değiştirmediğim için yine de onu emmeye devam mı ediyor acaba. Sonuçta emdikçe sütte geliyor ya:s bu akşam sen dedikten sonra şöyle yaptom birini emdi emdi meme değiştirdim. Emdiği memeye mochi taktım 5 6 cc çıktı. Demek ki baya bitirmiş o memeyi. O çıkanı da enj.le verdimIlk zamanlar 20 güne kadar 2 meme birden veriyordum 20 günden sonra ilk süt son süt olayını öğrendim youtube da yazarsan ayrıntılı öğrenirsin kuzu sonra tek memeyi iyice boşaltana kadar emziriyorum o doyunca çıkıyor memeden gündüzleri,geceleri dediğin gibi 10 dk emiyor uyuyor tekrar uyandığında aynı memeyi veriyorum ama gündüz degistiriyorum birini tamamen boşalttığı için zaten belli oluyor yumus yumus oluyor memeson süt önemli kilo alımında ilk günler sıkıntı yokmuş cubku az miktarda süt olduğu için bizde son süte hemen ulasiyormus bebek büyüdükçe süt miktarı da arttigindan uzun uzun emzirmekle son süte ulasiyormusuz
Dimi bana da o mantıklı geldi ama emin de olamadımBen 41 biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?