2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada sen söyleyince ben de baktım evcarshirak 14 eylülden beri girmemiş. Hayırdır inş. Umarım her şey yolundadır..

Tabi o süt son damlasına kadar degerli iyi yapmissin bu arada ilk defa bugün sallamadan uyudu aldigim gaz damlasindan mi bilmiyorum bi kaç gün daha gecsin hala bu şekilde sakin uyursa size şiddetle o damlayı tavsiye edicem simdi iki kere 8 er damladan verdim bugün ondan diye düşünüyorum günler bi gecsin revize ederim normalde kolay uyuyan bir bebe degildi bizimki

Yorumunu kesinlikle bekliyorum, biogaia bizde kısmen etki yarattı kızım hala ikiniyor uykusunda ama eskisi gibi acı çekmiyor, memnun kalirsan doktora danışıp kullanırım bende

Çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun benim de dediğin gibi delikler oluşmuş açılmış gibi duruyor.bir yer de şişlşk var inşallah enfeksiyon değildir.
İnşallah seninki gibi kapanır doktora pazartesi gidicem canım fena acıyor kalkamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum.

kibrisss canım nerelerdesin, her şey yolunda mı ?
Merhaba canım , iyiz valla bebişle uğraşıyorum , kaç gün eşim çok yoğun çalışıyor gece geliyor saat 12 , çok yorgun oluyor , hiç yardımcı olamıyor bende artık telefonu unuttum elime alamıyorum , vakit bulduğumda uyuyorum

Canım çok geçmiş olsun , mutlaka dr görünmeni yada dr bildirmeni tavsiye ederim, ihmal etme

İyi akşamlar herkese 24 eylül gecesi bende doğurdum 6 günlük oldu bile sanki yavaştan başlıcal gibi hissediyorum gaz problemi bugun kakayı ıkınarak yaptı oğlumda böyleydi
Maşallah Allah bağışlasın ıkınarak çıkmak normalmiş eğer kakası suluysa yani kabız değilse

Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer üzme kendini , sarılık yenidoğan bebeklerde çok normal , yani genelde oluyor bebişlerde inşallah hemen kontrol altına alınır endişelenme

Oo iyiymiş bugün için valla.. bakalım devamı da böyle olacak mı acaba. Ya ben şu instagramdaki clinikid işe yarıyor mu onu merak ediyorum.

ters emzirme nasıl oluyor bilmiyorum, onu bi araştırayım

iyi bari her şeyin yolunda olmasına sevindim

Şırıngayla mı daha kolay bu tek kullanımlarla mı sıkmak daha kolay? Tek kullanımlıkla sıktım zor sıkılıyor fış diye gitmiyor ama. Ben mi yapamadım. Eli kolu durmuyor zaten bebenin
Bize şırınga daha kolay geldi. Ama yine de damla mı alsam diye düşünüyorum doktoruna soracağım bu serum fizyolojik işi eziyet hem ona hem bize

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-12-02-55-868_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 174
Kizlar merhaba 4 haftalik hamileyim. Ara sira sancılarım oluyor bazen hafif bazende biraz şiddeti artiyor. Korkuyorum acikcasi. Doktora gitmeme daha var. Normal mi sizce

Emzirirken diğer göğsünden süt akan var mı arkadaşlar. Benim fazla fazla sütüm yok diye düşünüyorum . Ama emzirirken boşta olan mememden süt akıyor. Özellikle geceleri farketmediğim için üstüm baya ıslanıyor. Sütte ziyan oluyor ona da ayrı üzülüyorum

Benim de akıyor canım sızlıyor hatta diğer göğsüm dün biberon koydum süt oraya damladı

Kızlar çok zor bir geceydi benim için, bebeğim en son 1 gibi uyandı ve hala uyumadı. Altı temiz karnı tok, iki kere kakasını da yaptı gece, soyuyorum bakıyorum vücuduna bir anormallik yok, tam uykuya dalıyor ağlayarak uyanıyor. Eşim de ben de zombi gibiyiz. Hala da uyumuyor. Bugün 23 günlüğüz. Sıçrama atak vs onu mi yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…