2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bizim minik 2 gundur uyumuyor, gaz yok, alti temiz, karni tok.
43 gün uyku gerilemesi var miydi?

Uyanikken neseli, kucakta uyuyor, yataga koyunca pit uyaniyor. Kucuk capli bi inatlasmaya döndü uykusu :)

Uyanikken neseli, kucakta uyuyor, yataga koyunca pit uyaniyor. Kucuk capli bi inatlasmaya döndü uykusu :)
Harika haftalar dşye uyg. Var orada sıçramaları gösteriyor ama herkesin farklı tarihte kuzu. Belki ilk sıçramaya denk geliyordur şuam

Bu arada benimki hep öyle yatağa yatırmak bir sınav benim içim

Zararlı olmaz mı probiyotik? Tamam canım bi deniyim sağol , sabah dr gittik dr çok aşırı inanılmaz bi şekilde gazı var dedi , niye bu kadar arttı gazı anlamadım hiç , yavrum kıvranıp duruyor
Biogaia peobiyotik zaten maflorda probiyotik bize doktor enterogis verdi oda probiyotik

esimin ailesi ve kendi ailem baska sehirde yasiyorlar, kizim suan 12 gunluk annem yanimda, 10 gun falan da kayinvalidem kalicak ve donecekler. Sonra kizimla tek kalicam.

Kızlar ya sağım yapınca İki göğüs arasında çok süt farkı var gece uzun uyuyup uyanınca tek göğsü emip geri uyuyor.. ben de o arada diğer göğüse mochi takıyorum. 3 gündür sola takmışım ben de süt arttı diye seviniyorum mutlu mutlu geziyorum. Bu gece sağa taktım yok eskisi gibi az geldi :'( tek göğüsü nasıl arttırcam ya

Gunaydinn, kızlar ben yapmam dedigim şeyleri bir bir yapıyorum, ayakta sallamam dedim salladım, sesli ortamda uyutucam dedim, çit çıkarmadım, yatarak emzirmicem dedim, artık bu gece yıldım, yatarak baya baya emzirdim ama tabi uyuyamadım uzerine cullanirim bir şey olur diye. En sonunda aramıza girmis şekilde yarım saat mışıl mışıl uyudu bu şekilde. Bakalım daha nelere yapmam diyip yapacağım

Yaa çok tatlı ama pijamalararına bayıldım ven de alayım kızıma böyle yatarak emzirmek tehlikeli iyi uyumamışsın emzik vermediyse hazırla bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…