- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Teşekkür ederim canım, deneyeyim bunuŞöyle bir tutuş şekli var bebekleri gaz iyi çıkıyormuş. Bir arkadaşım önermişti. İnstagramda da video denk geldi. Atıyorum..
Bir tanede kola yatırma var bulamadım sen bakarsın canım.Teşekkür ederim canım, deneyeyim bunu
Harika haftalar dşye uyg. Var orada sıçramaları gösteriyor ama herkesin farklı tarihte kuzu. Belki ilk sıçramaya denk geliyordur şuamYa bizim minik 2 gundur uyumuyor, gaz yok, alti temiz, karni tok.
43 gün uyku gerilemesi var miydi?
Uyanikken neseli, kucakta uyuyor, yataga koyunca pit uyaniyor. Kucuk capli bi inatlasmaya döndü uykusu :)
Bu arada benimki hep öyleYa bizim minik 2 gundur uyumuyor, gaz yok, alti temiz, karni tok.
43 gün uyku gerilemesi var miydi?
Uyanikken neseli, kucakta uyuyor, yataga koyunca pit uyaniyor. Kucuk capli bi inatlasmaya döndü uykusu :)
Su 124.99 tl olan uygulama mi? Enflasyon uygulamalari da vurmus shajajjajas :) ben kendim cozerim kizimin derdiniHarika haftalar dşye uyg. Var orada sıçramaları gösteriyor ama herkesin farklı tarihte kuzu. Belki ilk sıçramaya denk geliyordur şuam
Biogaia peobiyotik zaten maflorda probiyotik bize doktor enterogis verdi oda probiyotikZararlı olmaz mı probiyotik? Tamam canım bi deniyim sağol , sabah dr gittik dr çok aşırı inanılmaz bi şekilde gazı var dedi , niye bu kadar arttı gazı anlamadım hiç , yavrum kıvranıp duruyor
Evet o uygulama.. Normal doğum tarihi kaçtı beklenen?Su 124.99 tl olan uygulama mi? Enflasyon uygulamalari da vurmus shajajjajas :) ben kendim cozerim kizimin derdini
7 EylülEvet o uygulama.. Normal doğum tarihi kaçtı beklenen?
5 6 gün var o zaman ilk sıçramasına. Ama o kötü bir şey mi bilmiyorum değil gibi7 Eylül
Su an 6.haftasinda benim kullandigim uygulamaya gore de kolik baslama zamaniymis, aglamak istiyorum
Tamamlanmis haftaya gore mi bakmamiz gerekiyormus bak bu ilgincmis.5 6 gün var o zaman ilk sıçramasına. Ama o kötü bir şey mi bilmiyorum değil gibialgısı filan büyüyücekmiş
esimin ailesi ve kendi ailem baska sehirde yasiyorlar, kizim suan 12 gunluk annem yanimda, 10 gun falan da kayinvalidem kalicak ve donecekler. Sonra kizimla tek kalicam.Bebeğine aile büyüklerinden, eş dosttan başka şehirde sadece eşi ile bakmak durumunda olan var mı? Annem gitmek üzere, yaşadığım sehirde eşim ve benden başka yardımı dokunacak kimse yok. Annem yakında gideceği için de başarabilir miyim, ya eşim işteyken elim ayağıma dolasirsa diye düşünüp duruyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Hayır önermedi Allaha emanetiz artıkİyi çok şükür enfeksiyon kalmaması için bişey önermedi mi
Öyleymiş kuzum bakalım tutacak mıTamamlanmis haftaya gore mi bakmamiz gerekiyormus bak bu ilgincmis.
Yaa çok tatlı ama pijamalararına bayıldımEki Görüntüle 3311055 Gunaydinn, kızlar ben yapmam dedigim şeyleri bir bir yapıyorum, ayakta sallamam dedim salladım, sesli ortamda uyutucam dedim, çit çıkarmadım, yatarak emzirmicem dedim, artık bu gece yıldım, yatarak baya baya emzirdim ama tabi uyuyamadım uzerine cullanirim bir şey olur diye. En sonunda aramıza girmis şekilde yarım saat mışıl mışıl uyudu bu şekilde. Bakalım daha nelere yapmam diyip yapacağım
Teşekkür ederiz teyzesiYaa çok tatlı ama pijamalararına bayıldımven de alayım kızıma böyle yatarak emzirmek tehlikeli iyi uyumamışsın emzik vermediyse hazırla bu gidişle
Teşekkür ederiz teyzesiEmzik almıyor sıpa emiyor emiyor süt gelmedigini farkediyor fırlatıyor ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?