2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende 30 cc veriyorum 3 saatte 1, bazen saldırıyor bazen 15 cc den sonra yemiyor zor veriyorum, buna rağmen 4 günde çok iyi düştü değeri
Canım belki sarılık derecesi farklı olabilir :)

5 gün boyunca 8 er saat fototerapi aldık 3. Gün 20 lerdeydi değeri, ellere ve ayaklara inmişti. O yüzden bizi çok korkuttu yavrucak

Bebek lavmanı al poposuna sok ve sık o kakayı ve gazi yapip rahatlasın sonra probiyotik al ve probiyotik vermeye basla

Canım belki sarılık derecesi farklı olabilir :)

5 gün boyunca 8 er saat fototerapi aldık 3. Gün 20 lerdeydi değeri, ellere ve ayaklara inmişti. O yüzden bizi çok korkuttu yavrucak
sizin bayağı ilerlemiş demekki şükür atlatmışsınız, bu sarılık yüzünden ilk günlerimiz aşırı stresli geçti sevinemedim bile şimdi fotoğraflarına bakıp iç çekiyorum 1 ay da bile nasıl fark var, cidden her anının kıymetini bilmek lazım , şimdiden özlüyorum o minik hallerini ( gerçi benimki hala minik ) o ağlamaya çalışırken zor çıkan sesini

Bizdede ilk 3 günde sarılık artmıştı ben ssdece emziriyodum ve sağ göğsümüde tutmamıştı soldan güzel emiyodu ama uyku hali uyanmama başlamıştı
Ben göğsümü sağmaya başladım ve soldan çok az süt geldi esas sağdan geliyomuş meğer orayıda emziremiyodum
Sonra sağmaya başladım sütümü gün boyunca verdim biberonla mama hiç vrrmedim hep sütümü verdim ve uyku hali geçmeye uyanmaya başladı
Bi 10 gün hem emzrme hem biberonla verme olarak devam ettim çnkü doyduğunu göreyim istiyodum
Şükür biberona alışmadı şmdi sağ sol emiyoda 2 haftalık olunca bıraktım sağarak vermeyide haftaya kontrol var bakalım kilo durumunuda öğrenicez ilk 10 günlük süreçte kilo alımı yetrli bol bol emzir sadece dedi doktor

Kızlar emzirirken memeyi tutuyor musunuz hep? Benim bebek memeyi kapıp emmeye başlayınca ben hiç dokunmuyorum sadece burnu kapalı kalmasın diye hava yolunu açıyorum bazen o kadar
Tutuyorum çünkü çenesine değince göğsüm yorulup daha erken bırakıyor memeyi.

Aaaaa hiç bakmadım orasına siliyorum ama dikkat etmedim yıkandı uyuyor şimdi 3 saat kalkmaz kalkınca kurcalarım

Ayy konulara bak konu çocuk olunca valla neler konuşuyoruz tamm hava almayacak yere sürebilirim ama dudakları açtırmıyorum ben üstten siliyorum sadece.. dudak arasına hiç girmedim yani

canım orayı yıka kirli kalmasın, idrar neyse de kakadan enfeksiyon kapabilir vajinal bölgeden
Yaa ben dudak içlerini iç açmadım ki.. hafif araladım yukardan sildim.. yenidoğduğunda hemşire buraya ellemeyin aralamayın hassas burası dedi. Ben bir kaç kez dikkatlice silmeye çalıştım aramadan ama annem hemen hemşire yapma dedi elleme diyor

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin nasılsın bebiş nasıl?

Bebek lavmanı al poposuna sok ve sık o kakayı ve gazi yapip rahatlasın sonra probiyotik al ve probiyotik vermeye basla
Zararlı olmaz mı probiyotik? Tamam canım bi deniyim sağol , sabah dr gittik dr çok aşırı inanılmaz bi şekilde gazı var dedi , niye bu kadar arttı gazı anlamadım hiç , yavrum kıvranıp duruyor

O kadar iyi anlayabiliyorum ki :)

Biz de 22 günlük olduk bugün. İlk 5 günü beraber geçiremediğimiz için durup durup ağlıyorum ben de.

Sonra sağlıklı diye şükrediyorum şu an da :) gerçekten ne kadar zor da olsa bugünler bir daha geri gelmeyecek ve bir daha bu kadar küçük olamayacaklar.

Hayırlı olsun :)
Bence sıkmaya devam et. Bizim de öyle kaldı ilaç da vermemişti ekstra olarak herhangi bir şey. Sonra kimyasal yakma yapmak zorunda kaldı 2 kez göbeğe ve bebeğin canı çok yandı

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin nasılsın bebiş nasıl?
Teşekkür ederim canım
Çok şükür iyiyiz tarifsiz bir duygu gerçekten Allah kimseyi aratmasın evlat acısıyla yokluğuyla sınamasın 26’sına doğum planlamıştık ama doğum çantasının son eksiklerine bakarken suyum geldi hastaneye gidince de Dr alalım dedi hızlı bir doğum oldu yani
Kızım da iyi sarılığını düşürmeye çalışıyoruz mama takviyesiyle yarın tekrar kontrolü var inşallah yükselmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…