Canım belki sarılık derecesi farklı olabilir :)bende 30 cc veriyorum 3 saatte 1, bazen saldırıyor bazen 15 cc den sonra yemiyor zor veriyorum, buna rağmen 4 günde çok iyi düştü değeri
Bebek lavmanı al poposuna sok ve sıkKızlar ben zombi gibi oldum bebeğim kabız uyumuyor , hem çok gazı var hem uyumuyor , hem bilmiyorum sütü nasıl içiyor, iki yudum içip gaz oluyor gazını çıkarıp tekrar içiriyorum böyle olan varmı ? Kabızlığı için dr fitil önerdi ama fitil de kullanamadım yani beceremedimnapıcam bilmiyorum
sizin bayağı ilerlemiş demekki şükür atlatmışsınız, bu sarılık yüzünden ilk günlerimiz aşırı stresli geçti sevinemedim bile şimdi fotoğraflarına bakıp iç çekiyorum 1 ay da bile nasıl fark var, cidden her anının kıymetini bilmek lazım , şimdiden özlüyorum o minik hallerini ( gerçi benimki hala minikCanım belki sarılık derecesi farklı olabilir :)
5 gün boyunca 8 er saat fototerapi aldık 3. Gün 20 lerdeydi değeri, ellere ve ayaklara inmişti. O yüzden bizi çok korkuttu yavrucak
Aklımda kız kalmışerkek anasıyım
Eşim sürekli 60 verelim diyordu, ben fazla gelir diye 30 ile devam ediyordum canım. gece sürekli sürekli emiyor muhtemelen artık memede o oranda karşılık veremiyor, mama da verdiğim halde yarım saatte bir uyanıyor. Doktor kontrolümüz var ısrarla mamayı kes diyor ama şuan asla hazır değilim, bebek de görünen o ki doymuyor hazır değil. 60 CC durumunu soracağım canım, yeter ki doysun huzurla uyusun mama meme önemli değil
Cnm ben kantoron yağı kullanıyorum iyi geliyor travazol bebeklerde kullanılır bilememKizlar acil cvp verir misiniz önemli bebeğin altı pişik oldu travazol var kullanabilir miyim
Tutuyorum çünkü çenesine değince göğsüm yorulup daha erken bırakıyor memeyi.Kızlar emzirirken memeyi tutuyor musunuz hep? Benim bebek memeyi kapıp emmeye başlayınca ben hiç dokunmuyorum sadece burnu kapalı kalmasın diye hava yolunu açıyorum bazen o kadar
Aaaaa hiç bakmadım orasına siliyorum ama dikkat etmedim yıkandı uyuyor şimdi 3 saat kalkmaz kalkınca kurcalarım
Ayy konulara bakPopo ve vajinanin taa iclerine surmeyeceksin.
Kaka cikis noktasinin ici yasakli bolge evet ama popo etleri yuzunden hava alamayacak olan dis kisimlara surebilirsin. Hatta tek yonune dahi sursen olur.
Vajinada da ic dudaklarin cevresi kirli olur, yani idrar cikisi cevresini diyorsun sen ben oralari da siliyorum.
Yani ozetle dis yuzeyde ne varsa siliyorum ben.
Yaa ben dudak içlerini iç açmadım ki.. hafif araladım yukardan sildim.. yenidoğduğunda hemşire buraya ellemeyin aralamayın hassas burası dedi. Ben bir kaç kez dikkatlice silmeye çalıştım aramadan ama annem hemen hemşire yapma dedi elleme diyorcanım orayı yıka kirli kalmasın, idrar neyse de kakadan enfeksiyon kapabilir vajinal bölgeden
Ayy benimki de banyo yaptı uyuyor şimdiAaaaa hiç bakmadım orasına siliyorum ama dikkat etmedim yıkandı uyuyor şimdi 3 saat kalkmaz kalkınca kurcalarım
çarşıdan aldık kız eve geldik erkekAklımda kız kalmış
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin nasılsın bebiş nasıl?Kızlar çok şükür ben de doğum yaptım geçen pzt.
Dün doktor göbek bağında koku var diye sprey vermişti onu kullandık bugün düşmüş. Ortası biraz iltihaplı gibi spreyi sıkmaya devam etmeli miyim düştükten sonra?
İyi çok şükür enfeksiyon kalmaması için bişey önermedi miGeldim hastaneye doktor iyi gözüküyor ufak bir şey dedi.yara hep kapalıydı artık aç sadece sargı bezi koy dedi.
Demek ki 2 sezeryan yakın olduğundan canım çok yandı
Zararlı olmaz mı probiyotik? Tamam canım bi deniyim sağol , sabah dr gittik dr çok aşırı inanılmaz bi şekilde gazı var dedi , niye bu kadar arttı gazı anlamadım hiç , yavrum kıvranıp duruyorBebek lavmanı al poposuna sok ve sıko kakayı ve gazi yapip rahatlasın sonra probiyotik al ve probiyotik vermeye basla
O kadar iyi anlayabiliyorum ki :)sizin bayağı ilerlemiş demekki şükür atlatmışsınız, bu sarılık yüzünden ilk günlerimiz aşırı stresli geçti sevinemedim bile şimdi fotoğraflarına bakıp iç çekiyorum 1 ay da bile nasıl fark var, cidden her anının kıymetini bilmek lazım , şimdiden özlüyorum o minik hallerini ( gerçi benimki hala minik) o ağlamaya çalışırken zor çıkan sesini
Hayırlı olsun :)Kızlar çok şükür ben de doğum yaptım geçen pzt.
Dün doktor göbek bağında koku var diye sprey vermişti onu kullandık bugün düşmüş. Ortası biraz iltihaplı gibi spreyi sıkmaya devam etmeli miyim düştükten sonra?
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin nasılsın bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?