Ayy evet öyleymişKız 7de atak yok. Ben öyle anladım yani. Yağmurlar atak herhalde.. sen iyi haftadasın düşün
Aa negzel isim o oyleTam da dediğini yaptım biliyor musun, bizim yatakta uzanarak emzirdim uyudu hiç kıpırdamadan yatağa koydum uyanmadı şükür, evde hayalet gibi geziyorum sıfır gürültü
Uygulayan: yarım saattir uyuyan 40 günlük Alparslanın annesi
Saltanatım 45 dk sürdü ama olsun kahvaltı yapmama izin verdi benimkiAa negzel isim o oyle
Bizim kiz uyandi bi sure uyutmayacagim, yorulsun. Aktivite halisina koyayim diyorum, buyuge guvenemiyorum.
Kizlar size komik birsey soracagim,
Az once e-bebegin musteri hizmetlerini aradim 27839494 dk boyunca e-bebegin sarkisini dinledim (kayahan'in e bebegim ee ee sarkisinin biraz oynanmis hali) ve hungur hungur agladim. Baya sesim falan gitti ahsjjs.
Ozetle hala asiri duygusalim, hayir 40mizda cikti ama?
Sizde benim gibi vara yoğa agliyor musunuz?
Imza: Balik burcu
Saltanatım 45 dk sürdü ama olsun kahvaltı yapmama izin verdi benimki
Kendimi tutuyorum ben ağlamamak için çünkü bi ağlarsam kimse durduramaz, buhranlara girmemek için direniyorum
Bizim de sarılık 10 çıktımama veriyor musun ? biz mamaya başladık 4 günde 10 ndan 5 e düşmüştü sarılık değeri, şimdiye kadar boşuna direnmişiz mama vermeyelim diye
3 saatte 1 30 cc ama kiloya göre değişir alacağı miktar, üzülmeyin bol bol emzirin geçecektirBizim de sarılık 10 çıktıgünde kaç cc veriyorsunuz mamayı ?
Ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum yorgunluktan gram iştahım da yok ama her şey gene bebem içindün akşam eşim geldi onda da durmadı gene hep bendeydi, zar zor yemek yapıp yedik.
bir an önce huzurlu sükunetli günlere geçmek istiyorum ya
Bu arada evet 7.haftadayız, diren diklo
Sling denedim yine 3 yada 5 dakika durdu şükürböyle böyle sever inş. Ama ben doğru takıp takmadığımdan emin olamıyorum
Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor gündüzleri
2 saati geçince uyandırmakmi lazım acaba.Dün hiç uyuymadı 7 den beri hep yarımşar saat bugünde 2 saati geçti uyanmadı hiç belli olmuyo ya bir düzeni yok şuan
Kız 7de atak yok. Ben öyle anladım yani. Yağmurlar atak herhalde.. sen iyi haftadasın düşün
Bir akrep burcu olarak aklıma gelen, duyduğum her şeye ağlıyorumAa negzel isim o oyle
Bizim kiz uyandi bi sure uyutmayacagim, yorulsun. Aktivite halisina koyayim diyorum, buyuge guvenemiyorum.
Kizlar size komik birsey soracagim,
Az once e-bebegin musteri hizmetlerini aradim 27839494 dk boyunca e-bebegin sarkisini dinledim (kayahan'in e bebegim ee ee sarkisinin biraz oynanmis hali) ve hungur hungur agladim. Baya sesim falan gitti ahsjjs.
Ozetle hala asiri duygusalim, hayir 40mizda cikti ama?
Sizde benim gibi vara yoğa agliyor musunuz?
Imza: Balik burcu
2 saati geçince uyandırmakmi lazım acaba.
Bir akrep burcu olarak aklıma gelen, duyduğum her şeye ağlıyorumbence çok normal, bir yerde okumuştum lohusalık sen bittiğini hissettiğinde biter 40 ında değil :)))
45 dk surebilen saltanati en son bekarken hatirliyorum ben. Ilay uyurken buyuk uyanikti ve adeta doping almis gibi koltuk tepelerinde geziyordu. Simdi ilay uyandı sira buyugu uyutmakta, ikisi ayni anda uyumuyor, aralarinda sozsuz bi anlasma mevcut.
Bir akrep burcu olarak aklıma gelen, duyduğum her şeye ağlıyorumbence çok normal, bir yerde okumuştum lohusalık sen bittiğini hissettiğinde biter 40 ında değil :)))
2 çocuğu idare edenlerin önünde saygıyla eğiliyorum
Evet şükür 40 gün oldu çıkacaz inşallah haftasonuBende slinge koymasam yapamam kahvltı çnkü dediğin gbi sakinlemesi uyutmak 1 i buluyo ve ben gün içinde birşey yemedğimi akşam anlıyorum korkuyorum süt olmaz diye
Slinge koydum yine sabah öyle yedim biraz bişeyler orda uyududa önce emzirmiştim zaten 1 saat kadar ellemedim vala slingte en azından oturdum bende sakince bütün gün ayakta kucakta dolanmaktan bacaklarım ağrıyo artık
Bende gerçekten bu küçük halleri aşırı zor az büyüse daha güzel olcak gibi geliyo her yaşın bir zorluğu olsada en zor zamanların içindeyiz ama belki bu kadar daha vardır sonrası güzel olcak inş
40 gün olmuş senin canım git gez dolaş az enerjin değişsin yadışarsı daha normal hissettriyo cmt çıktım ben oturduk kahve içtik oda kucağımda uyudu eve hiç dönesim gelmedi yani
Canimm hediye gelmişti LC Waikiki den simdi baktım aynısından bulamadım ama çok çok güzel pijamalar varmis buna benzerSen bize bir link ver bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?