2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aa negzel isim o oyle

Bizim kiz uyandi bi sure uyutmayacagim, yorulsun. Aktivite halisina koyayim diyorum, buyuge guvenemiyorum.

Kizlar size komik birsey soracagim,

Az once e-bebegin musteri hizmetlerini aradim 27839494 dk boyunca e-bebegin sarkisini dinledim (kayahan'in e bebegim ee ee sarkisinin biraz oynanmis hali) ve hungur hungur agladim. Baya sesim falan gitti ahsjjs.

Ozetle hala asiri duygusalim, hayir 40mizda cikti ama?

Sizde benim gibi vara yoğa agliyor musunuz?

Imza: Balik burcu

Saltanatım 45 dk sürdü ama olsun kahvaltı yapmama izin verdi benimki

Kendimi tutuyorum ben ağlamamak için çünkü bi ağlarsam kimse durduramaz, buhranlara girmemek için direniyorum

Saltanatım 45 dk sürdü ama olsun kahvaltı yapmama izin verdi benimki

Kendimi tutuyorum ben ağlamamak için çünkü bi ağlarsam kimse durduramaz, buhranlara girmemek için direniyorum

45 dk surebilen saltanati en son bekarken hatirliyorum ben. Ilay uyurken buyuk uyanikti ve adeta doping almis gibi koltuk tepelerinde geziyordu. Simdi ilay uyandı sira buyugu uyutmakta, ikisi ayni anda uyumuyor, aralarinda sozsuz bi anlasma mevcut.

Bende slinge koymasam yapamam kahvltı çnkü dediğin gbi sakinlemesi uyutmak 1 i buluyo ve ben gün içinde birşey yemedğimi akşam anlıyorum korkuyorum süt olmaz diye
Slinge koydum yine sabah öyle yedim biraz bişeyler orda uyududa önce emzirmiştim zaten 1 saat kadar ellemedim vala slingte en azından oturdum bende sakince bütün gün ayakta kucakta dolanmaktan bacaklarım ağrıyo artık
Bende gerçekten bu küçük halleri aşırı zor az büyüse daha güzel olcak gibi geliyo her yaşın bir zorluğu olsada en zor zamanların içindeyiz ama belki bu kadar daha vardır sonrası güzel olcak inş

40 gün olmuş senin canım git gez dolaş az enerjin değişsin ya dışarsı daha normal hissettriyo cmt çıktım ben oturduk kahve içtik oda kucağımda uyudu eve hiç dönesim gelmedi yani

Bu arada evet 7.haftadayız, diren diklo

Başlarda çok sevmeyebilyolarmış zaten ama zamanla durdukça alışıyolar
Benim aldığımın içinde bu vardı video olarak var takmak beni çok zorlamıyo açıkçası
Sling denedim yine 3 yada 5 dakika durdu şükür böyle böyle sever inş. Ama ben doğru takıp takmadığımdan emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_3731.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 48
Bir akrep burcu olarak aklıma gelen, duyduğum her şeye ağlıyorum bence çok normal, bir yerde okumuştum lohusalık sen bittiğini hissettiğinde biter 40 ında değil :)))

Ben artık uyandırmıyorum gece kendi uyansın demişti doktor 2 haftalıkken gittğimizde
Gündüzde hep 2 saat uyumuyo zaten daha kısa oluyo uykular gündüz çık sık emiyo bide huzursuz olduğundan ellemiyorum artık
2 saati geçince uyandırmakmi lazım acaba.

2 çocuğu idare edenlerin önünde saygıyla eğiliyorum

Bir akrep burcu olarak aklıma gelen, duyduğum her şeye ağlıyorum bence çok normal, bir yerde okumuştum lohusalık sen bittiğini hissettiğinde biter 40 ında değil :)))

Jahshshs cok dogru benim ilk bebegimin lohusaligi bitmemisken bence yenisi geldi, omrumde bu kadar aglamamisimdir yani :)
2 çocuğu idare edenlerin önünde saygıyla eğiliyorum

Ilk cocugu büyüten anneler sizin isiniz daha zor

Evet şükür 40 gün oldu çıkacaz inşallah haftasonu

Sen bize bir link ver bari
Canimm hediye gelmişti LC Waikiki den simdi baktım aynısından bulamadım ama çok çok güzel pijamalar varmis buna benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…