7 de gidersen garanti olur inşallah canım, hepimiz duyarız umarım güzellikle sağlıkla gelsinlerDoktorum 6'dan sonra duyulabilir dedi ama daha bezelye tanesi kadar değilken nasıl olacak çok heyecanliyimbende 11 şubatta gideceğim 7+0 da duymayı umuyorum ALLAH'in izniyle insallah
Değil mi mercimek tanesi kadar zaten5+1 çok erken mümkün değil, bebek bile çok zor görülür , aslında kalp atışı başlıyor ama ultrasondan duyulacak kadar değil, 6.haftalarda iyi cihazlarda duyulabilir , devlet hastanelerinde karından bile zor duyulur hatta duyulamayabilir vajinal bakarlar
Bende özele gidiyorum kuzu iyi bir hastane hatta, cuma belli olacak cihaz mı eski bebiş mi küçuk, yani şunu dese de olur mesela, kalp atışı var görüyorum ama şuan dinletemiyorumKesinlikle cihazla alakası vardır. 6+3te özelde bebeğide kalp atışını da duydum şükürler olsun. 1 gün sonra devlete gittim orda sadece keseyi gördü doktor
Bende de vardı senin haftalarında canım şimdi de gündüz sürekli uyuyorum uyku düzeni kalmadıBu arada hamile olmakla ilgili olduğunu düşündüğüm bir durum, uyuyamıyorumnormalde hiç zorlanmadan çok rahat uyurum, hiç kızımda da böyle bir durum yaşamadım evde herkes uyuyor ben geziyorum
AboooBende de vardı senin haftalarında canım şimdi de gündüz sürekli uyuyorum uyku düzeni kalmadı
Hesabından forum seçeneklerini tıklaBen niye göremiyorum
Sagol yaHesabından forum seçeneklerini tıkla
Orda başkalarının mesaj altlarındaki imzayı görüntüle var ona tıkla canım
Bana da burdan bir arkadaş demişti
Canım Allah’ın izniyle duyarsın inşallahKızla herkese merhaba, bende bugün tam 8+0ım. 6+5 iken özel hastaneye gitmiştik keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(vajinal ultrasonda bile duyulmadı) Doktorum 1 hafta sonra gel duyarız dedi ama sadece kalp atışı için özele gitmek istemedim. Yarın tıp fakültesinde randevum var 8+1 olacağım. Sizce artık duyabilir miyim kalp atışını? Duyamadıkça tedirginliğim artıyor.
Bende de görünmüyordu çok teşekkür ederimHesabından forum seçeneklerini tıkla
Orda başkalarının mesaj altlarındaki imzayı görüntüle var ona tıkla canım
Bana da burdan bir arkadaş demişti
Amiiiin amin insallah7 de gidersen garanti olur inşallah canım, hepimiz duyarız umarım güzellikle sağlıkla gelsinler10 şubat benimde hadi peş peşe güzel haberler verelim
Güzel haberlerini yarın bekliyoruz yarın duyman lazım kuzum belki geç döllenme olmuştur inşallah herşey güzel olacakKızla herkese merhaba, bende bugün tam 8+0ım. 6+5 iken özel hastaneye gitmiştik keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(vajinal ultrasonda bile duyulmadı) Doktorum 1 hafta sonra gel duyarız dedi ama sadece kalp atışı için özele gitmek istemedim. Yarın tıp fakültesinde randevum var 8+1 olacağım. Sizce artık duyabilir miyim kalp atışını? Duyamadıkça tedirginliğim artıyor.
selam canımSelam eylül anneleribulantılar ne durumda iştahınız açıkmı ben hiç kilo almadım iştah sıfır bulantılar devam
Doktora söyledim iştahım yok bulantı kusma var bişey olmaz bebek üç ay anneden besleniyor kilo vermediğin sürece problem olmaz dedi bende gecen ay bir kilo vermiştim hiç beslenemiyorum valla gün boyu bulantı ve öğürme oluyo Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahselam canımbenim bulantı gece başlıyor, uykuda bile rahat bırakmıyor sağa sola dönmek işkence oluyor midem hareketlendiği anda bulantım başlıyor bu gece kabus gibiydi benim için ve bunun sebebi de aç olmam, midem kazınıyordu tuttum kendimi bişey yemedim, yemeyince de böyle oluyor, 2 kilo almışım iştahım çok açık valla ya Allah sonumu hayretsin
Selam bu hafta benim bulantı zirvede dün gece kabus gibiydi hiçbişe yiyemiyorum bulantıdan dolayı. İştahım var aslında ama midem almıyor. Bu sabah daha iyiydim bişeler yiyebildim inşaallah geçer midem acıyor artıkSelam eylül anneleribulantılar ne durumda iştahınız açıkmı ben hiç kilo almadım iştah sıfır bulantılar devam
Hoşgeldiniz evet öyle oluyor geneldeSelam kızlar merhabaBende geldim sizin aranıza ekim başı görünüyor doğum ama bebişler bazen beklemiyor diye eylül topiğine geldim
HoşbuldumHoşgeldiniz evet öyle oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?